De grote (vakantie) uittocht is begonnen

rtemagicc_3106_02.jpgEen wat misleidende titel beste lezers, want ik ga het niet met u hebben over de vakantie uittocht, maar over het groeiende aantal Nederlanders dat ook dit jaar weer ons land voorgoed gaat verlaten. Niet om de zon op te zoeken, maar omdat zij de groeiende islam, de daarmee gepaard gaande omgekeerde discriminatie en het gevaar dat zij binnenkort een vreemde in eigen land zullen zijn, spuugzat zijn.

In het najaar 2004 verscheen in de toonaangevende krant The Miami Herald een opvallend bericht. Het bleek dat een toenemende stroom Franse Joden hun toevlucht zochten in Florida uit vrees voor de groeiende agressie van de kant van de oprukkende islam. Ik hoef u niet er aan te herinneren dat Joden over het algemeen een zeer goede neus hebben als het om het aanvoelen van komende problemen gaat.

Iets later in december 2004, maakte ook de Nederlandse pers voor het eerst gewag van het feit dat er in 2004 meer Nederlanders hun land verlaten hadden, dan dat er nieuwe ( allochtonen) nederland waren binnengekomen in dat zelfde jaar. Als ik het heb over allochtonen, dan gaat het in principe om immigranten welke hoofdzakelijk afkomstig zijn uit Turkije, Marokko en andere Afrikaanse landen.

Ofschoon Nederland van oudsher een gastvrij land is en intergratie over het algemeen geen problemen oplevert, blijkt het bij deze bevolkingsgroepen anders te gaan.  Kijken wij naar de eerste gastarbeiders uit Italië, Spanje en daarna Portugal, zijn er praktisch geen problemen geweest. De grote Chinese bevolking en de vlak na de oorlog naar Nederland gekomen Nederlands Indiërs zijn geruisloos in onze samenleving geïntegreerd.

Momenteel wonen er al ruim 1 miljoen inwoners in ons land die voor het overgrote gedeelte uit de binnenlanden van Turkije en Marokko komen. In Rotterdam is de niet van oorsprong Nederlandse bevolking inmiddels gestegen naar ruim 40% van de inwoners. Dit heeft ten gevolge dat meer en meer Nederlanders het in hun eigen land voor gezien houden, zij zijn de gedoogpolitiek en het vergoelijken van onze Haagse regenten zat en in 2006 verlieten in het eerste kwartaal al 29.000 medeburgers ons land.

De moorden op  Pim Fortuyn,Theo van Gogh, het gedwongen vertrek van Hirshi Ali gaven impulsen aan het feit dat veelal goed opgeleide Nederlanders die snel een baan in het buitenland konden krijgen het hier voor gezien hielden. Maar ook de tradionele vaklieden wijken uit naar de “oude emigratie landen “zoals Australië, Canada, maar ook de Scandinavische landen.  En den Haag sliep gewoon door of steekt de kop in het zand.