Adopteer een fruitboom

2008-04-04-planten-fruitbomen.jpg Ongetwijfeld is het fenomeen adoptie u bekend. Zo kunt u bijvoorbeeld een kersenboom in de betuwe of een olijvenboom in de Toscane adopteren. U mag dan als de boom zijn vruchten draagt deze zelf oogsten en meenemen. In een niet nalatende drift de burger nog meer geld afhandig te maken en deze keer nu eens niet via de belasting wetgeving , hebben Bert en Wouter ( Partij van de Allochtonen) iets nieuws bedacht.

Een verhoging van de benzineaccijns of de de BTW zijn op dit moment explosieve onderwerpen in Nederland, waar de burger met steeds hoger worden lasten mee geconfronteerd wordt. Dat deze lasten in vele gevallen lager zouden kunnen zijn, behoeft geen verder betoog. Met name de linkse Haagse broeders grabbelen lustig door in de europot en de bedragen die er dagelijks door de financieele malversaties van links verdwijnen zijn net als het rad van fortuin, namelijk niet meer bij te houden.

Om toch nog tegemoet te kunnen komen aan deze niet te stuiten spendeerdrift van met name Bertje Koenders, heeft de tanktank van de PvdA weer iets nieuws bedacht, namelijk: “Adopteer een abrikozenboom”. Met dit plan door Bertje tijdens een van zijn onnutte vliegreizen naar een of andere Afrikaans land, luxieus zittend in de KLM businessclass ( stoel naast mij svp vrij houden), bedacht, hoopt hij de argeloze Nederlandse burger nog meer centen uit de zak te kloppen.

Wat houdt het plan in? In feite is het zeer eenvoudig en heeft Bert het plan van Wouter, die op zijn laatste vakantie naar Italië, toen deze nog door zijn partijgenoot Prodi geregeerd werd, een olijfboom geadopteerd  . De oogst van deze boom mag dan gedurende een jaar door de adoptiehouder geoogst worden.

Nu weet u ongetwijfeld dat Bert de Afghaanse papapaverteelt aan het revolutioneren is. De Afghaanse boer heeft middels zijn onuitputtelijke ontwikkelingsgeldenkas abrikozenbomen ontvangen en dient deze ter vervanging van de papavers te planten. De aprikozen welke dan mogelijk geoogst worden, mag de boer op de markt in Kandahar verkopen en uiteraard brengt dat vele malen meer op, dan de papavers , hetgeen ook duidelijk merkbaar is aan de wereld abrikozenprijzen welke de laatste maanden dalende zijn. Dat laatste voordat u begint te protesteren, ligt uiteraard niet aan Bertje K…

Goed, tegen een bedrag van € 75, 95 ex BTW kunt u dus een echte Afghaanse abrikozenboom adopteren. De oogst mag u zelf komen plukken en in de reis naar Kandahar welke georganiseerd wordt door reisbureau LABOURTRAVEL te Amsterdam  (gefinancieerd door onze subsidiekranen, u en ik dus)  zitten nog een paar leuke extra’s zoals bermbommen zoeken, Taliban leden in vrije natuur observeren en een bezoek aan Camp Holland.

Wilt u van deze gelegenheid gebruik maken, stort dan uw adoptiegeld – zie boven – op giro 9187  t..n.v. PvdA – Koenders ideënbus, onder vermelding van : abrikozen uit Kandahar.

De reis zelf, als u niet met eigen vervoer gaat, kunt u zoals gesschreven boeken bij LABOURTRAVEL  en deze kost € 999 incl. belastingen en milieutax. Gevlogen wordt vanaf Lelystad met een DC 3 ( Dakota) van Afghan Airways. De vliegtijd bedraagt 36 uur ( onvoorziene techinsche mankementen daargelaten) en de gehele reis doet u in 8 dagen, waarbij mocht u onverhoopt in vijandelijke vuur terecht komen, u als luchtvracht in een kist weer keurig op Lelystad wordt afgezet.


1 reactie

  1. rinus zei:

    gewoon zelfplanten 3 mtr van de erfgrens endebuurman heeft het nakijken kersen doen het goed langs drukke wegen (veel stikstofweing vogels) ,verhoogd het zuurstofpercentage)
    de types geent op een limburgse boskriek worden nietzogroot en zijn later meteen grote keukentrap ook nog te plukken,
    mvrgr de groenewraak

Comments are closed.