Ierland, het verstand zegeviert

Graaien en zeg maar ronduit verduisteren van gemeenschapsgelden doet het ook goed, met name onze PvdA politici zouden indien deze er was, zo de Europese kampioenschappen gemeenschapsgeld laten verdwijen kunnen winnen. Herfkens weet van niets als het gaat om haar huursubsidie, de regering anders zo vlot als het gaat om geld van u de belastingbetaler terug te vorderen, weet het eveneens ook  niet meer. De volgende PvdA roofster heeft zich al weer aangediend en  de door PvdA geleide steunorganisaties voor allochtonen hoeven geld dat met onbekende ? ( Marokko) bestemming verdwenen is , niet terug te betalen.

En ten slotte roept Astrid Jongerius de Hulk van het FNV de Nederlandse mannen op wat eerder – 1 1/2 jaar – kinderen te krijgen. Waar het goed voor is, komt niet geheel uit de verf, maar beste mannelijke lezers, als Astrid dat tegen je zegt, dan schrik je toch zo dat je helemaal geen kinderen meer wilt en kunt maken, althans niet met Astrid. Zelfs overdag zou ik voorzichtig aan de andere zijde van de straat gaan lopen als ik haar tegen zou komen en mijn Rottweiler reu naast mij zou jankend de poten voor de ogen slaan.

Goed, het weekend is begonnen,  1 op de 5 bevraagde Nederlanders zou wel naar België willen verhuizen, goed zo ,dan komt er wat ruimte voor onze alochtone medeburger en is ons land in een jaar of 5 de islam natie nummer 1 van Europa.

Allah Akbar, het ga u goed !