Voetballen kunnen ze niet, maar…..

330446.jpg Voetballen kunnen de Fransen dan mischien niet, althans even de povere resultaten van de afgelopen wedstijden bekijkend, maar van hun beleid ten aanzien van illegale allochtonen kunnen zij ons Nederlanders een lesje leren, net zo als overigens de Denen, Zwitsers en Italianen.

Mocht u zich afvragen wie de keurige geklede heer op de foto is ? Nee het is niet de Franse nationale elftal trainer maar de heer Brice Hortefeux en als u van een opgeruimd land voor de eigen autochtone bewoners houd, zou ik de naam maar onthouden.

Werden er tijdens de periode juni 2006 tm mei 2007  “slechts” circa 20.000 illegale allochtonen  Frankrijk zonder pardon uitgezet, sinds de komst van Sarkozy als president van Frankrijk is dat aantal drastisch gestegen. Dit is niet in de laatste plaats de wijten aan de heer Hortefeux, de Franse minister van Identiteit en Immigratie, zeg maar een soort tegenhanger van onze jufrouw Albayrak, u weet wel, die mevrouw die zich zou gaan verloven met een Turk die onder normale omstandigheden ons land niet in kon komen.

Opruimen en schoonhouden was het consigne dat Horetfeux van zijn baas meekreeg op straffe van ontslag en dat heeft geholpen.

29.729 economische niet werkende gelukzoekers voor het grootste gedeelte van islamistische afkomst veegde hij het land uit in de periode juni 2007 tm mei 2008,  een stijging van ruim 30% ten opzichte van de periode van het jaar daarvoor. En hij belooft voor de periode 2008 -2009 een stijging van TACHTIG procent, dus zeg maar rond de 54.000 uitzettingen !!

En denk niet dat het softe beleid van SP, Groen Links, PvdA en andere kiezers zoekende partijen in Frankrijk gevolgd wordt. Integendeel : geen pro deo juridische assistentie, gewoon oppakken, naar een opvangcentrum dat geen Hilton achtige eigenschappen heeft zoals in Nederland en dan verder binnen een paar dagen het land uit.

Gebeurde dat tot enige tijd geleden nog onder begeleiding van politie keurig met een lijntoestel, de Fransen zijn het nu beu. Het leger is ingeschakeld en samen met de Italianen worden deze illegalen zonder pardon in militaire C 130 vrachttoestellen nog sneller het land uitgezet dan ze waren binnengekomen.