Nieuw Nederlands burgelijk wetboek

858554_quran.jpg Went u er al vast maar aan, het nieuwe Nederlands burgelijk wetboek is in aantocht en om u vast te informeren, voegen wij een foto bij. Dat dit de goedkeuring van de meeste landgenoten heeft, werd duidelijk uit een onderzoek dat TNS Nipo hield onder 1100 Nederlanders in opdracht van RTL Nieuws.

De eerste vraag die opduikt is, hebben zij u of mij iets  gevraagd  en het antwoord zal wel nee zijn. 1100 Nederlanders ( het onderzoek vermeld niet of dit ook allochtonen zijn met een (2e) Nederlands paspoort, waarvan 20% zegt, dat zij een positief oordeel over moslims hebben, en 25% die zegt dat zij negatief over moslims denken. Maar, gaat het rapport juichend verder : “Nederlanders zijn positiever over moslims”. Laten wij het maar op de komkommertijd houden die de onderzoeksinstituten dit soort kolder doet verspreiden.

Wat echter geen kolder is, betreft de aangifte die Geert Wilders tegen de community site Hyves heeft gedaan. Hyves plaatste middels leden berichten over Wilders waarin werd opgeroepen hem een kogel door de kop te schieten en daarnaast werden zijn vrouw en ouders bedreigd.

Nu zou je verwachten dat onmiddelijk de aanvoerder van de Nederlandse STASI ,de heer Hirsch Ballin in actie zou schieten om deze mensen te laten verhoren, Hyves uit de lucht te nemen, zou laten oderzoeken of er een aangifte gedaan zou kunnen worden wegens bedreiging of smaad, of toch op z’n minst een uitnodiging aan een webmaster van Hyves om e.e.a. eens te komen toelichten op een politiebureau – zie Nekschot, Hoeiboei, Geen Stijl etc.

Maar NEE, het bleef oorverdovend stil. Ernst zat kennelijk met een schepje aan een strand een kuil te graven en was even niet thuis. Een duidelijker beeld hoe in ons land met 2 maten gemeten wordt kon de laatste dagen weer eens niet gegeven worden.

Maar in een land waar een minister en een burgermeester samen meevaren op een boot tijdens de Amsterdamse Gay parade om toch maar vooral te benadrukken dat Gay zijn normaal is, in een dergelijk land kun je dit soort zaken verwachten.  Normaal is nog steeds wat het grootste gedeelte van een bevolkingsgroep is, en dan heeft u het antwoord waarbij,  laat ik het benadrukken ik geen problemen met Gay zijn heb, ware het niet dat er iedere keer weer door Macho achtige mannetjes en vrouwtjes benadrukt moet worden dat ZIJ ER ZIJN. Homo’s zijn per definitie geen macho’s, dus benader je een andere geaardheid,  op een meer innemende manier. Trouwens zou Job Cohen ( is hij nu al vader geworden van een Marokaanse liefdesbaby ?) het ook aan u toestaan als u met een praktisch blote “kont” door Amsterdam loopt ? DISCRIMINATIE om stemmen te winnen.

Dan hebben wij o.a  een kamerlid, die zoals nu bekend geworden is niet een keer, maar twee keer heeft ingebroken, het mag duidelijk zijn dat bij een antecedentenonderzoek voor het kamerlidmaatschap ( zou dat wel bestaan ?) de lat wel heel erg laag ligt. Zoudt u iemand in dienst nemen die 2 maal een inbraak op zijn geweten heeft ? Vraag aan het aan de heer Duyvendak ! Maar ja, zijn boekje komt binnenkort uit en het geld gaat weer binnenstromen.

En zo komen de splinters door de winters.