Ahmed Marcouch en Femke Halsema, it takes 2 to tango

5383.png Als je dit weekend de kranten open sloeg werd je geconfronteerd met  het feit, dat niet alleen de weergoden hun eerste winterse aanval op ons land hebben ingezet. Ex politieagent en nu processmanager Jeugdzorg Ahmed Marcouch en Femke Halsema hebben zonder dat zij het van elkaar wisten de aanval op Nederland ingezet en wat mij betreft, kan het dan maar beter hard sneeuwen,want dat is gezelliger, mooier en minder gevaarlijk.

Om met mevrouw Halsema te beginnen. Haar verongelijkte sputterclub bestaat 18 jaar en nu vind ons mummelmondje, dat het tijd wordt dat zij maar eens mee moet gaan regeren. Femke heeft kennelijk haar winter depressie, want gaat zij opgewekt verder, bij de volgende verkiezingen wordt het tijd, dat het landsbestuur groen en links wordt.  Maar dat is nog niet alles. Femke vindt dat de partij volwassen geworden is, dus hiermee is de vraag waarom zij in het verleden alleen maar onzin uitkraamde gelijk opgelost, immers kleuters en pubers kun je hun ondoordachte uitspraken niet altijd aanrekenen. Onder de leiding van deze akela, die haar taak bij de welpen duidelijk is misgelopen zullen wij kennis maken met eerlijke economische verhoudingen en sociale rechtvaardigheid, kortom terug naar de erfenis van broeder Karl Marx.

Ahmed, wij mogen hem bij zijn voornaam noemen, wil vooruit in de maatschappij. Dus wat doe je als allochtoon ? Je speelt wat voor de tribune waar de PvdA Bobo’s zitten, en dan ben je van politieagent in Amsterdam Slotervaart zo “processmanager jeugdzorg” en wordt je voorzitter van een stadsdeelraad . Dat de toekomst dan nog veel mooie zaken voor je in petto heeft, kijk maar naar Rotterdam of Den Haag.

Ahmed vindt dat de orthodoxe moslims meer ruimte moeten krijgen, want vervolgt hij zonder enige aarzeling, je laat daarmee zien dat je de vrijheid hoog in het vaandel hebt en daarmee wordt de islam een onderdeel van de Nederlandse tradities.

Nu is de schrijver van dit artikel veel in het buitenland en misschien dat hij daardoor de Nederlandse tradities niet allemaal  meer kent, maar een ding moeten wij Ahmed toegeven, hij is goed geïntegreerd. Ahmed roept namelijk in een moeite door, de in Nederland wonende moslims op, uit te komen voor hun homosexualiteit en deze niet te verbergen. Tjonge dat is nog eens roze mannentaal, want er zijn naar schatting 950.000 moslims in Nederland, waarvan er wederom volgens schattingen 150.000 homo zijn of zo u wilt bijna 16%. Zou Ahmed nu bedoelen in zijn drang naar meer ruimte, dat er in Slotervaart speciale halal homo ontmoetingsplaatsen moeten komen of zien wij binnenkort langs de snelweg bordjes op de bekende mannen ontmoetingsplaatsen in Arabische lettertekens ? Uiteindelijk is slechts 10% van de autochtone Nederlandse bevolking  niet hetero.

Maar mocht u toch eens wat meer over met name de Marokkaanse cultuur willen weten, wees dan gast op http://www.maghreb.nl/2008/04/11/Ik-weet-waar-geert-wilders-woont-foto/ en scroll deze pagina eens door. U zult dan zien wat voor ideën onze lieverdjes hebben over o.a. Rita Verdonk en Geert Wilders. Ik bedoel maar “je moet toch altijd de mening van je medemens  respecteren”, niet waar ? Overigens ben ik nog geen uitrukkende (Amsterdamse) politie tegengekomen die deze site, die claimt dat zij nieuws over Marokko publiceren, uit de lucht haalt. Aangiftes ? Ook daar is niets van bekend.

Maar Nederland blijft ( nog even) een mooi land.