Medaille voor onbekende Utrechtse agent.

163513_vecino_ilustre_2.jpg Met wat zoeken heeft u afgelopen week kunnen zien, hoe Marokkaanse etterbakjes die met hun scooters in de Utrechtse wijk Maarsenbroek voor de zoveelste keer voor overlast zorgden, en een motoragent zo ver brengen, dat hij wapen en zijn kogelwerend vest op straat gooit, om met blote handen de confrontatie met dit schorem aan te gaan. Maar zoals wij het van Marokkanen gewend zijn, durft het tuig deze uitdaging niet aan en kiest het hazenpad. De Utrechtse politieleiding, kennelijk al even besmet met een slappe rug, veroordeelt het gedrag van de agent.Waar is de tijd, dat het korps Mariniers de Dam schoonveegde en daarin gesteund werden door hun superieuren, weliswaar niet openlijk, maar toch was het een tijd, dat je als militair of politieman voor je eigen mensen ging staan. Wat er binnenskamers gebeurde, was dan een andere zaak. Hoe de heer Stoffel Heijsman op deze zal zal reageren, valt  nog te bezien, maar in een stad waar de burgervader lid van de PvdA is en zelf onder vuur ligt, vanwege wat in zijn kringen gebruikelijk is, gerommel met vergoedingen, vrees ik het ergste voor deze Utrechtse agent, die wij hier mee virtueel een medaille van verdienste willen verlenen.

Het blijft tobben met onze Partij van de Anarchie leden. Schreef ik deze week  al, hoe deze partij  de oorspronkelijke normen en waarden geheel kwijt is. Zo  werd deze week bekend, dat een ander notoire PvdA figuur, Hans Alders, een partijvriendje de baan van voorzitter van de raad van bestuur van de wonningbouwcorporatie Aedes heeft toegespeeld. Alders was comissaris van de koningin in Groningen en het door hem naar voren geschoven maatje Marc Calon is gedeputeerde in Groningen, it’s a small world in linkse kringen.

Wist Alders in Nova deze week nog spijkerhard te beweren dat voor de € 200.000 die Calon voor 3 dagen per week werken bij Aedes A L L E S zelf moet betalen, dus sociale lasten, reiskosten en zo voort, nu blijkt dat Calon wel een auto met chauffeur krijgt, die buiten de vergoeding valt. Alders is gewoon net als veel van zijn mede partijgenoten iemand die het met de waarheid niet te nauw neemt, kennelijk de enige manier om in Haagse kringen vooruit te komen. Uiteindelijk heef Alders nooit een fatsoenlijke schoolopleiding afgemaakt, dus door enige kennis van zaken zal hij zijn carriëre niet gemaakt hebben.

Geschrokken door de commotie die de leugenpartij van zijn vriendje Alders teweeg heeft gebracht, wil Calon “het ” nu op eens voor € 150.000 “doen” en toch zal mij niet verbazen, als u staande in een file , door Calon MET chaufeur wordt ingehaald. Net als andere knoeiers in de vaderlandse politiek, hebben de linkse rakkers inmiddels in de gaten dat niemand ze een stroobreed in de weg legt, dus worden acties en bedragen steeds brutaler en hoger. Het vergelijk met de Somalische piraten komt onwillekeurig bij mij op.

En de baas van dit al ? JPB ? Ach, het stakkertje zal ongetwijfeld de Heer a.s. zondag smeken  maandag  allemaal wel weer goed. Aanpakken ? Hoe komt u daar nu bij ?

Onbekende agent, nogmaals bij deze, hulde voor uw gedrag, en als ik u een goede raad mag geven, Stoffel zal u niet helpen, zoals dat van een leider verwacht mag worden, Aleid Wolfsen denkt er helemaal niet over- zie mijn vorige artikel. Inleveren pistool, motor, legitimatie en gewoon op zoek naar een baan  met een baas die eerst aan zijn personeel denkt.

“Wij staan garant voor een krachtige bestrijding van de onveiligheid in de regio Utrecht” lees ik op de website van de politie Utrecht, maar in de praktijk blijken dit slechts holle woorden.

De duikvlucht van Nederland naar een socialistische islamitische anarchie gaat weer verder.