S O S vanaf het MS Nederland

1060896_horse_dung.jpg Hoe komt het toch, dat iedere keer als ik de Nederlandse houten klaas JPB zie, ik moet denken aan de hiernaast geplaatste foto. Heeft u dit zelfde gevoel ook? Had ik net het gevoel, even van deze kwelgeest verlost te zijn na zijn gestuntel op de vergaderingen van  afgelopen week, nee hoor, komt het ventje weer zeggen dat hij de aanval op Kamp Holland  “LAF” vond. Een typische gladde CDA uitspraak.Laat ik voorop stellen dat ik de mannen en vrouwen in Afghanistan bewonder. Je mag er niet eens lekker op los knallen, want dat geeft vragen in de kamer, meestal van haantjes en  kippen, die zelf nooit de wapenrok gedragen hebben. Maar ze weten het zo goed.  Maar om nu een raketaanval, op een vanuit het oogpunt van de Taliban gezien vijandelijke basis, laf te noemen, mensen wat een verstand heeft de leider van ons keutelvolk toch. Wat had je gedacht Jan Peter, dat de Taliban eerst een mailtje stuurt met “let op” Jantje, wij gaan een raket vannacht sturen?” Je zou toch mogen aannemen dat een minister president toch wat inhoudelijker zou kunnen reageren. Maar nee, het bekende tuitmondje in de trant van ” help ik moet poepen  “en dan dit soort kreten. Gelukkig is het Nederlands niet een al te verbreide taal, want je zou je  al reizend over de wereld  diep schamen om Nederlander te zijn, als er dit soort onzin wordt uitgekraamd.(nou, ja , geen witte sokken en sandalen aan, dat helpt al wat) Nee, dan dat mannetje Pechthold, de ex – veilingmeester die zijn eigen huisje goed heeft gedecoreerd met stukken die kennelijk de gewenste  prijs niet haalden. Lekker op zijn eigen muurtje gehangen.  Nee, met Wilders en zijn PVV in een coalitie, nooit, kakelde Lex. (vreemd die samenhang van namen???  de lexies gaan ervoor)  Laten wij de verkiezingen maar eens afwachten en zien wat er gaat gebeuren. Neem een ding van mij aan, zodra Pechthold het pluche ruikt, gaat hij zelfs met de SP een coalitie aan, laat staan met de PVV.

Als u een dezer dagen besluit in Rotterdam naar het theater te gaan, en u heeft trek in zo’n dikke gehoofddoekte riekende schommel, boek dan een plaats op de 2e rang op het balkon. De kans is dan namelijk groot dat u achter 50 moslima’ s komt te zitten en als de voorstelling tegenvalt, omdat er een Marokkaanse stand-up comedian optreedt, dus de voorstelling valt tegen, dan kunt u deze hoofddoekjes misschien een bakje pop corn aanbieden. Ze mogen weliswaar niet naast onreine mannen zitten, maar een snoepje van een vreemde zou misschien wel luken, het Halal vlees is immers soms ook zwak.

Terwijl de minister van integratie, van der Laan van mening is dat aparte stoelen voor moslima’s ontoelaatbaar zijn, vindt het stadsbestuur, dat dit wel moet kunnen. Hiermee trek je meer islamitische vrouwen naar het theater ! Mogen die zelfde islamitische vrouwen die niet naast een hun onbekende man mogen zitten, dan wel alleen naar het theater ? het lijkt mij sterk, maar de invloeden van de nieuwe burgervader van Rottterdam doen zich al voelen, let op wat er nog meer gaat komen.

Lang leve de culturele integratie en het einde van Nederland !