Nederland ontwaakt , of toch niet ?

stembus02_1146852hDe PVV is als DE grote overwinnaar uit de bus gekomen na de gisteren in ons land gehouden verkiezingen voor het EU parlement. 4 Zetels , dat is 1 zetel minder dan het CDA, het moet ondanks de zuur uitgesproken felicitaties van de andere partijen, wel hard zijn aangekomen.Eigenlijk kunnen wij zeggen, Nederland is ontwaakt uit een door links gekoesterde droom om het volk dom te houden. Zelfs in notoire allochtonen wijken zoals Amsterdam Slotervaart ,  Osdorp en Rotterdam  werd de PVV de winnaar en zouden erop dit mopment in Nederland kamerverkiezingen gehouden worden, dan zou omgerekend de PVV na de CDA de grootse partij worden met 26 zetels ten opzichte van het CDA met 32 zetels.

Wat kunnen wij hiermee ? In feite niet veel meer dan  te concluderen dat de Nederlandse burger in ieder geval wakker is geworden en begint te begrijpen dat met graaien, grabbelen en uitdelen , tolerantie tonen t.a.v. minderheidsgroeperingen, die ook nog eens als gast in ons land verblijven, wij niet verder komen en  in tegendeel wij bezig zijn ons eigen graf te graven.

Maar, Geert Wilders en de zijnen zullen , willen zij over 2 jaar dit succes herhalen of hopelijk verbeteren, toch met een meer uitgebalanceerde visie en breder programma moeten komen. Met alleen roepen dat de islam verboden moet worden samen met de koran, win je  op korte termijn kiezers die met het stemmen op de PVV duidelijk hun onvrede met de koers van het huidig kabinet laten blijken, maar op dit wankel fundament kun je geen goed beleid neerzetten, laat staan uitvoeren.

Het zal u, als u daarvoor ooit de tijd genomen heeft, duidelijk zijn, dat de islam in zijn huidige vorm niet bepaald een geloofsvorm is, die oproept tot een vredelievende integratie. De koran, die niet alleen als een soort bijbel functioneert, maar tevens het oude “wetboek” is, dat het leven van de islamieten sinds veel eeuwen bepaald, heeft weinig op met ongelovigen en de gelovige mohamedaan wordt opgeroepen de islam te verkondigen en deze zo nodig met geweld te verspreiden. Niets nieuws onder de horizon, want onze kruisridders en zendelingen deden in feite niets anders, waarbij ook door deze “Christenen” de harde hand om e.e.a. te verwezenlijken niet geschuwd werd.

Dat de islam in zijn huidige vorm niet past in onze huidige westerse samenleving is duidelijk. De oorsprong ligt bij de oude Arabische bedoeïnen en bepaald hun leven in al zijn facetten. Dit strookt niet met de zeden en gewoontes van de huidige maatschappij, botst daar zelfs mee en is niet in overeenstemming met de strikte scheiding van geloof en staat die in de westerse landen na vele tientallen jaren strijd een feit geworden is. Ofschoon ?………… Ook vandaag  nog ,  is het in Nederland onmogelijk  om op zondag on line het Reformatorische Dagblad in te zien, u krijgt een pagina waarin staat , dat het de dag des Heeren is, dus geen nieuws, morgen maar  terugkomen.  Onze vice premier Rouvoet mag op zondag niet vergaderen, ook weer om diezelfde reden en ik denk maar zo dat het ook bij de familie Balkenende op zondag er gepast aan toe gaat. Dus in de tijd gezien , zijn er nog best zaken te vinden die duiden op de tijd dat ook bij ons de bijbel het leven regeerde en dus nog steeds.

Het is naïef van het Westen en dan met name van “den linksen mens en soortgenoten” te geloven dat de islam zich op een vredige manier zal invoegen in ons bestel. Natuurlijk zullen islamieten graag op partijen die hen ” begrijpen” stemmen, maar ook bij hun geldt net als bij politici, dat als eenmaal de buit binnen is, er geheel anders gedacht en gehandeld gaat worden.

Daarom, laat de PVV,  wil zij op een gezonde basis en fundament groter worden, haar visie verbreden, een discussie aangaan met anders denkenden. Het gevaar van de islam met mogelijke vormen van extremisme zijn duidelijk geschetst, maar dit alleen is een te wankel gegeven om ooit de baas in Nederland te kunnen worden.

De christenen zijn in de laatste 50 jaar gegroeid met 47%, de boedhisten met 63% en de moslims met 235%.  Je kunt dit niet wegpoetsen en wil je de islamisering  van onze maatschappij tegen houden, zal je een dialoog moeten aangaan, waarbij de Nederlander baas in eigen land dient te blijven, dus een dialoog op de voorwaarden zoals een gastheer die aan een gast mag stellen.

Zoals Churchill ooit zei, een krokodil te blijven voeren om daarmee aardig gevonden te worden en daardoor in de hoop niet opgevreten te worden, is een illusie, de krokodil vreet door.


1 reactie

Comments are closed.