Beatrix: ” waar is mijn ELNETT gebleven ?”

loreal20elnett

2y4bqdw0

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja daar zit je dan als toekomstige bezitster van een luxe B & B in Tavarnelle, het ene moment staat de bus Elnett nog op je toiletkastje en wil je deur uit, is hij zo maar verdwenen. ( of zou die meneer van de beveiliging hem ongevraagd geleend hebben ?)Het is voor ons allemaal afzien geblazen in deze sombere crisistijden, en Jan Peter, waarmee ons aller Beatrix regelmatig contact heeft, laat zelfs weten dat het ergste nog niet voorbij is. Na alle polemiek over de kosten van het Oranje huis moet Mevrouw  dan ook gedacht hebben, niet bij de pakken  te gaan neerzitten, maar van de nood een deugd trachten te maken. Nu ontvangt zij al een agrarische subsidie, omdat haar huis in Tavarnelle tevens een aantal olijfbomen bezit en de oogst jaarlijks wordt verkocht. Dat is dus mooi meegenomen. Maar een echte Oranje zou geen echte Oranje zijn, als er niet verder gekeken wordt hoe de financiële bominslagen van Madoff, het zakken van de Shell en ABN aandelen  niet gecompensserd  zouden kunnen worden, want echt op JPB hoeven ze het komend jaar ook niet te rekenen.

m_1899Daar is nu naar wij van onbetrouwbare Italiaanse bronnen vernemen het volgende op gevonden: Bea gaat in de B & B bizz. Tenslotte opent iedere Nederlander die niets kan in Frankrijk of Italië een B & B, dus is er samen met de buurman die het optrekje naast Bea bezit een actieplan gemaakt voor het binnenkort in Tavarnelle te openen VILLA BEATRICE .

m_1909Wat dacht u er van, ’s morgens lekker op het terras, Bea die in haar oranje peignor de nog warme broodjes op tafel zet, het bakje echte Van Houten chocolademelk  inschenkt, dat moet genieten worden op het hoogste niveau.  En……. het schijnt zelfs mogelijk te zijn om een all-in trip te boeken, zaterdag , vertrek Amsterdam met de regerings Fokker, ter plekke lekker ruig door het landschap rossen met een echte 4 x 4 van de koninklijke beveiligingsdienst en na 7 dagen weer naar huis. Voor journalisten hoeft u niet bang te zijn, u valt mits u de rekening van Villa Beatrice laat zien, automatisch onder de Mediacode. Tenslotte, en dat is niet in geld uit te drukken, u krijgt vrienden in de “betere kringen.”