Nog zondagavond plannen ?

jtq2ec2q

Hallo, ik heet Martin Zorreguieta en ik heb,  al zeg ik het zelf  een goed lopend restaurant aan de Avenida San Martin 570 in Villa La Angostura.

Ik begrijp dat, omdat u in feite in Nederland tot een grote Oranje familie behoort , maar eigenlijk geen Nederlander bent, want die bestaan niet, volgens mijn zusje ,het mogelijk moet zijn om een avondje bij mij in de TINTO BISTRO te komen eten. Vanavond zou nog kunnen, bel even 00.54.2944 426159 en zeg dat u gestuurd bent door mijn zusje Maxima. Zou uw vliegtuig wat vertraging hebben, niets aan de hand, want voor mensen  uit Nederland hou ik uiteraard de deur wat langer open.

219894Ik durf u niet te beloven dat ik er persoonlijk ook zal zijn, want mijn zwagertje Guglielmo heeft wat grond hier in de buurt gekocht waar hij een Bed and Breakfast wil gaan openen, maar hij wacht nog op een micro kredietje van mijn zusje.  Het lijkt hem leuk om samen met Maxi en de kids u eens lekker te gaan verwennen, maar op de momenten dat hij er niet kan zijn vanwege verplichte vakantiebezigheden elders op de wereld, heeft hij mij gevraagd een oogje in het zeil te houden, wat ik natuurlijk graag doe, You scratch my back and I’ll  scratch yours, zoals de opa van Willem dat al tegen onze Evita Peron placht te zeggen.

Die B & B is een idee van mijn zusje, Wim is niet zo creatief. Het moet een stukje Holland ver weg van Holland worden net zoals de vele Duitsers die hier in de omgeving ook hun Vila Edelweis  en het Stürmerstübchen hebben neergezet. Ik ben er vast van overtuigd dat Maxi en Wim het leuk gaan doen, ze hebben hun mond altijd vol (als ze tenminste niet aan het koekhappen zijn)  dat zij zo dicht bij het volk staan, nou dan moet het lukken.

Dus ben ik er niet, geniet er toch van en hasta la vista , Martin.


7 Reacties

 1. johan zei:

  Oeps……..is dit haar broer ?

  Zouden ze wel dezelfde vader hebben, misschien toch een onderzoekje aan wagen!

  Of anders de plastic chirurg en de tandarts.

 2. Maria zei:

  Ja,prachtig etablissement, gefinancieerd(hoe kan het ook anders)door de Nederlandse belastingbetaler,
  er zal wel geen erwtensoep en zuurkool met worst op de spijskaart staan.

 3. anne hilverda zei:

  Ach Martin zal wel een halfbroer zijn. Zorreguieta nam een tweede vrouw en die baarde Maxima.

 4. oranjefan zei:

  Ja ik ben er al een keer geweest en toen van de aanrader van de dag : Canard à l’Orange, weliswaar denk ik diepvries en ingevlogen vanuit Nederland, maar ach, de goede wil is ook wat waard. Daarbij werd een voortreffelijke Jus ‘d Orange Cru 1988 geserveerd, waarbij het kartonnen doosjes sap van AH verbleekt. Kreeg hier wel maagzuur van, maar dat heb ik wel vaker als het over oranje gaat, zou het allergie kunnen zijn ? ga denk ik de dokter eens opzoeken.

 5. Mina zei:

  Hasta la Vista Martin,

  Mijn complimenten met de leuke website over je zusje Reina Maxima en haar man W.A Leuk om de nieuwste foto,s te zien
  van het gezinnetje tijdens de hockey finale Nederland Duitsland 29/8 .Zal in Argentinie ook veel bekijks trekken nu ze daar ongetwijfeld ook wel zullen weten dat het niet bestaande Nederlandse volk dit soort foto,s eigenlijk niet mogen zien.

 6. johan zei:

  Mina, zeker, het niet bestaande, maar wel betalende Nederlandse volk, toch, of heb ik het verkeerd?

 7. Annie de Vries zei:

  Hé Martin, Een mooi bedrijf heb je. Zal best een goed lopend bedrijf zijn. Dus heeft u voortdurend personeel nodig. Vraag uw zus en zwager, die hebben ever een tijdje voldoende ruimte om bij u te komen werken. Zij worden wegbezuinigd door de Nederlandse staat i.v.m. te hoge kostenpost en onbekwaamheid.

Comments are closed.