Geheim van vertrek Balkenende opgelost !

dyn004_original_407_346_pjpeg_8616_332214291d516a50b317074051e77389Na de weer tegenvallende kijkcijfers van gisteren voor het programma “Lieve Paul” wordt er naarstig gezocht om de  show die Paul de Leeuw dit seizoen gestart is, nieuwe impulsen te geven, daar anders de kans dat het programma op zaterdag wegen te geringe belangstelling gaat verdwijnen, groot is.

Via het insidercircuit in  de omroepwereld vernamen wij zojuist het volgende nog onbevestigde bericht:

 

200px-adje2Jan Peter Balkenende, de versleten stofjas van de huidige regering wil de eer aan zich zelf houden en heeft gesolliciteerd bij Paul de Leeuw. Hij wil graag de plaats innemen van “Adje”, de toneelspelende schlemiel in de show van Paul. Toen gisteren het dieptepunt in het programma “Lieve Paul” bereikt werd, nadat Adje verkleed als penis zogenaamd  de Kamasutra tentoonstelling in Utrecht wilde bezoeken, ging een 50 kilometer verder in Capelle aan de IJssel volgens de heer Balkenende bij hem op eens het licht aan.

“Ik wil wel eens iets anders”, vertelde hij onze informant desgevraagd, ” en ik ben gelijk de schuur ingegaan om een passend decor voor de show te maken, zodat mijn kansen bij een sollicitatie natuurlijk aanzienlijk stijgen. Ik had al gehoord dat Adje met een eigen theatershow het land in gaat, dus met mijn ervaring van bijna 12 jaar Haag’s cabaret denk ik een goede kans te maken. Zoals uit de recente krantenberichten blijkt, vindt het Nederlandse  publiek mij een sufferd, stakker en laat ik het maar eens ferm zeggen : een  LUL, dus in feite is het opvolgen van Adje mij op het lijf geschreven. De buren waar ik het er even mee over had, nadat zij kwamen klagen over het lawaai in mijn schuur op zaterdagavond laat, zeiden dat ik een natuurtalent ben als het gaat om mij nietszeggend te gedragen. Eerlijk gezegd, nadat ik faalde om in het B en W collega van Amstelveen te komen bij gebrek aan capaciteiten, twijfel ik wel eens aan mij zelf, ik bedoel of ik wel mijn dag heb, als u begrijpt wat ik bedoel. Maar ik moet toegeven, dat Adje natuurlijk duidelijk slimmer overkomt in de show van Paul dan ik in Den Haag,  maar goed met wat goede adviezen van Adje en Paul zou het mij toch moeten lukken”.

Het blijft dus met spanning wachten op de nieuwe carriëreplannen van onze huidige minster president, waarbij niet uitgesloten moet worden geacht, dat er een kans is dat Adje zijn plaats in zal nemen. Nederland zal dan opgelucht adem kunnen halen met deze positieve verandering.

Foto, met dank aan Borriquito skynetblog.com