Nog even een terrasje pikken ?

13critic_600Nee dames ( en heren) dat terrasje pikken met en lekkere borrel of en hapje erbij, zit er voorlopig niet meer in. De Mexicaanse griep komt met snelle schreden naderbij.

 

De eerste anti-grieppakken zijn inmiddels op de markt, zie foto hierboven en u zult toe moeten geven, dat de lol van een hapje en een drankje er met een dergelijk maanmannenpak snel vanaf gaat. Maskertje op en af, telkens voor een slok of een hap, ik moet er niet aan denken, zeker niet omdat ik ook nog eens mijn boerka erover aan heb ( die ik even uit moest doen van de fotograaf toen de foto genomen werd).

Wilt u een dergelijk pak met toebehoren bestellen, dat kan, zie de volgende beschrijving. Wmmmm bfffffff ( sorry ik had mijn masker al weer op EN… de boerka ) groetjes Nahida

Flu Armour’s Pandemic Emergency Defense System (PEDS)integrates essential influenza response equipment into a cohesive unit. 

Each PEDS Unit Includes:

PED unit

  • Based on pandemic influenza (H1N1 Swine Flu, H5N1 Avian Flu)  guidelines from the CDC and WHO.
  • Proven products currently in use by the medical community to control infectious disease.
  • Includes Broad Cross-Section of Personal Protective and Sanitary Equipment – this comprehensive approach reduces the risk of viral transmission and infection via respiratory system, hands, eyes and surfaces.
  • Enables procurement and distribution in a single boxed solution.
  • Discreetly packed in a 10”x10”x10” box for ease of travel and safekeeping in emergency settings. Each unit weighs 5.5 lbs.
  • User-friendly components arrive in original packaging with applicable instructions.
  • Each PEDS unit is intended for one user. Units are customizable by the glove size (small to extra large). Other components are universal. If you purchase a package with more than one unit, you may select a glove size for each unit at checkout by specifying your preference under “Additional Information.”
  • Buy Online. Select the PEDS package that best fits your needs. Individual PEDS components and additional pandemic response items are also sold separately. Flu Armour will customize bulk orders – please contact us for details.

Met dank aan de New York Times

Next