ORANGE : spring maar van ’t balkon

ist2_2502120-orange-vintage-phone-3-4-view

Het is druk bij Geennieuws en dat willen wij graag nog eens benadrukken, dit komt zeker niet in de laatste plaats door de vaak humoristische en postieve commentaren en bijdrages van onze lezers. Twee willen wij in het bijzonder bedanken :WIM3 en HARRY, lees even het commentaar van deze beide heren op het vorige artikel en u zult begrijpen waarom.

Goed ORANGE : spring maar van ’t balkon en u verwacht natuurlijk weer een snier richting het zwaar geplaagde konijnenhok uit Den Haag, Wassenaar, Apeldoorn en ga zo maar de hele konijnenheuvel af.  Eigenlijk zou het echter een heel ander artikel worden.  Wij wilden u iets vertellen over het feit dat sinds begin 2008 er al 23 !!! medewerk(st)ers van de firma ORANGE , de Franse amateur telefoonclub zelfmoord gepleegd hebben, gisteren kwam nummer 23 er net bij, een dame van rond de 30, die het na een managementvergadering niet meer zag zitten en vanaf het kantoorbalkon een sprongetje nam. Ofschoon Franse mannen de reputatie hebben galant( ?!)  te zijn, stond er niemand om haar op te vangen en” tuut,tuut,tuut ,was het gesprek voortijdig beëindigd”. Reden van deze wat sombere hobby van deze  ORANGE medewerkers ? De stress en de wijze waarop het ORANGE Management met haar personeel omgaat.

Ja, en dan denk je opeens terug aan  het artikel van WIM3 op6 september : “Lakeinen en Slaven van het oranje huis”. Wij verdenken WIM3 er niet van dat hij zowel in Frankrijk als ook in Nederland zaken voor ons beschrijft, maar de gelijkenis met het Franse ORANGE management en dat in Nederland dringt zich onwillekeurig aan ons op. Tegenspraak wordt bij beide niet getolereerd. Dus, en toegegeven het is een beetje “cru “( Frans woord overigens en heeft met een goede wijn te maken, maar in dit geval diepzure azijn) als u onze opperhopman JPB binnenkort ergens plat op het asfalt ziet liggen, dan weet u hoe dat komt. Niet in New York meer trouwens, want daar is het asfalt verdwenen, als herinnering, voor wimpie.

En mocht de stress u  te hoog worden dan heeft de Franse medewerker van de firma ORANGE nog altijd  zelf de beslissing  er een eind aan te maken, en,…… dat beste lezers kunnen ons inmiddels omgekomen  Nederlanders zoals o.a.  de heer van Traa en Fortuyn niet meer zeggen.

Dus, ja, een grote gelijkenis tussen in Frankrijk ORANGE Telecom en ORANGE Oliedom in Nederland, want echt handig pakken de Oranges het in beide gevallen niet aan.


1 reactie

 1. Harry zei:

  De ORANJES staan bovenaan op de lijst (44%) als het om bezuinigingen gaat tenminste als je het aan het volk vraagt.
  En dat zegt de Oranje,s gezinde krant uit Amsterdam dus tel daar nog maar eens 20%a30% bij op dan zit je aardig richting het juiste percentage.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/4820941/__Waarop_moeten_we_bezuinigingen___.html?p=3,2

  P.S
  geachte redactie van geen nieuws het is niet te hopen voor de Oranje,s dat ze het echt doen wat U ze verwenst in Uw aanhef want dan wil ik U graag op het volgende wijzen…

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/3739860/__Financiele_drempel_spoedhulp__.html?p=2,1

Comments are closed.