Welkom in het Holland Holiday Park

642342_empty_campgroundStel, u bent een alom gezochte crimineel, of misschien wel een slachtoffer van de justitie, want heeft u TBS, dan is het Holland Holiday Park een ideale plek voor u om te verblijven.

Onder leiding van onze 2 koppige directie de heer Hirsch Ballin en mevrouw Albayrak, bieden wij u de vrijheid die u als, door justitie geplaagde man zo dringend nodig heeft.

Vrijheid – blijheid is dan ook ons motief.

620827_monkeysStel u heeft nog een celstraf te goed, zeg een jaar of zes, zeven. In zo’n geval brengen wij uw zaak graag even onder de aandacht van ons rechters panel, die dan kan besluiten of u , als u b.v uw huis opnieuw wilt inrichten of een dagje naar Ikea toe wilt, daarvoor enkele dagen vrij krijgt. Uiteraard mag u van die vrijheid geheel alleen genieten, er gaat , al is het alleen maar omdat dit voor u vervelend is ten aanzien van uw buren, geen politie met u mee. Een foto van het panel ziet u hiernaast. Mocht het zo zijn dat u geen eigen vervoer heeft, meld dat dan even bij de receptie, er is daar een balie van Boef-Rent-Car en op vertoon van uw inschrijving in ons kamp krijgt u niet alleen korting, maar kunt u ook kiezen uit onze elite klasse voertuigen zoals de Porsche Cayenne, BMW 7  of Mercedes S.

Uiteraard wilt u met opgeheven hoofd door de straat kunnen lopen, het was immers niet uw schuld dat justitie besloot u logies aan te bieden, ondanks dat u vertelde dat u eerst stemmen in uw hoofd gehoord had en daarna zich aan niets meer kon herinneren. Dit  u aangedane onrecht wordt door ons herkend en zullen wij er alles aan doen, om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo behoort het knieslot bij voorbeeld bij ons tot de verleden tijd. Stel u moet eens wat harder lopen, om b.v. de bus of tram te halen en dat slot dwingt u op eens door de knieën te gaan. Geen gezicht voor de omstanders en het behindert u in uw vrije bewegingsgang b.v. over de grenzen van ons land.

Ons park wordt van harte aanbevolen door de Bond van Wetsovertreders ( BWO) opgericht in 1972 die opkomt voor gevangenen. Graag ontvangen wij ook uw buitenlandse collega’s . Gratis juridische hulp en ondersteuning staan ter beschikking en ook als het gaat om oorlogsmisdaden of piraterij maakt u een goede kans om in Holiday Kamp Holland een permanente verblijfsvergunnig te krijgen.

Waarom had u ook alweer TBS gekregen ?