Wim Alex en zijn stulpje op Machangulo

1783761-machangulo-resting-0

WIJ moeten zeggen, WIJ vinden het wel gezeik, nu weer die rotjongens van RTL 4, die zo nodig met mijn vrienden op Machangulo moeten gaan praten, dat WIJ, prinsWillem Alexander der Nederlanden het niet goed zouden doen en zouden knoeien met de grenspaaltjes van ons vakantieprojekt. Kijk, dat WIJ wat geknoeid hebben in Wassenaar toen daar gebouwd werd, nou dat moet kunnen, tenslotte is die hele Nederlandse polder uiteinedlijk van ons.

foto2_201Kijk nu eens gewoon op die foto hiernaast, het zijn allemaal mijn vrienden en ze willen niets liever dan dat WIJ met Maxicosy en de kids hier gezellig vakantie komen houden. WIJ houden van dit land, mijn vader en groovader deden dat ook al en WIJ begrijpen de opwinding dan ook niet. Je kunt toch niet zeggen dat die jongens er ongelukkig bijstaan.

9w5gmbawiciman0et8bif1b9apqmwbp1Er zou geschoten zijn om het “grensconflict” tussen de inboorlingen, sorry mijn vrienden en de ontwikkelingsmaatschappij die hier die hut van ONS neer gaat zetten. Belachelijk natuurlijk en als je zo’n lul met een kaartje in z’n handen ziet staan, dan zie je toch onmiddelijk dat dit door RTL 4 in scene gezet is, kijk maar naar die microfoon. Nee, schieten doen WIJ alleen maar achter Soestdijk op de wilde zwijnen, ofschoon als ik dat gezeik allemaal lees en hoor, dan bekruipt ONS weleens de lust om er gewoon lekker op los te knallen, dat houdt het plebs in ieder geval op afstand. Landje pik  in zit ONS nu eenmaal in de genen.

Ja, WIJ hebben met mijn moeder afgesproken de Gouden Koets hier naar toe te laten komen. Hij wordt tot een  4 x 4 omgebouwd en die zwartjes vinden dat volgens ONS prachtig als WIJ langs komen, gaan gelijk met hun smoelen in het  stof  voor ons liggen en zo hoort het ook,  wat in dat gedegradeerde Nederland al lang niet meer gebeurt. Gewoon met jullie koppen tussen de hondedrollen en pas omhoog als WIJ gepasseerd zijn.

En dan nog even over dat gelul over de beveiligingskosten. Wij zullen het nog een keer uitlegggen net als aan die drol van Balkie die het ook niet begreep. Wij hebben in La Angostura een geweldig groepje jongens ontmoet, allemaal bruine hemden en wat WIJ begrepen hebben goed getraind om iedere vorm van oproer onmiddelijk de kop in te drukken. De aanvoerder is Mengele junior, er zit nog een zoon van Eichmann bij, en het voordeel is, dat WIJ gewoon Duits met ze kunnen spreken.

WIJ hopen dat het jullie nu duidelijk is en je zoals het hoort, je kop houdt !

Was getekend

WIJ


7 Reacties

 1. wim3 zei:

  Ha die WIJ! Dat is nog eens ferme taal. Zo hebben we je eigenlijk nog nooit horen praten! Volkomen gelijk dat je die ondermensen hun plaats wijst. Jij als bovenmens weet tenslotte veel meer. Hoe je bijvoorbeeld het Nederlandse volk moet belazeren. Hoe je moet liegen en bedriegen. Hoe je met minachting moet neerkijken op al dat gepeupel dat door de eeuwen heen jullie een giga-kapitaal heeft bezorgd (voor zover jullie het zelf niet gegapt en geroofd hadden). Nee, jullie staan ver boven het “volk”. Maar je moet me toch eens uitleggen, Bolle, hoe is het mogelijk dat je je kop nog durft te vertonen na alles wat er nu over jullie bekend is geworden? En er zal nog veel meer boven water komen, daar hebben we de zogenaamde historici, oftewel hielenlikkers, Fasseur en Mak niet voor nodig. Ik denk dat schaamtegevoel alleen voorbehouden is aan nette mensen. Mensen die werken, hun belasting betalen en er gewoon voor zorgen dat alles in Nederland draaiende wordt gehouden. Jij en je gehele verachtelijke familie hebben daar geen cent aan bijgedragen. Integendeel. Maar ja ik zal niet in herhalingen vervallen. Er zijn twee woorden die in verband kunnen worden gebracht met jullie verdwijning uit Nederland: Goedschiks of Kwaadschiks. Het mooie is dat jullie zelf mogen kiezen. Wellicht is dit dan wel de laatste keer dat je uit “vrije” wil in Nederland mag kiezen.

 2. Harry zei:

  Wegens geouwehoer in de tweede kamer zijn wij helaas genoodzaakt een ander postbus adres te openen.
  Ons oog is gevallen op een kantoor wat al vele smerige en corupte zaakjes voor ons geregeld heeft en zijn hand niet omdraaid voor liegen en bedriegen en dat is nu precies wat wij zoeken als ,,KONINKLIJKE FAMILIE,, ja toch !! beetje VOC mentaliteit ja toch toch toch toch ja ja ja !!!!!

  HET NIEUWE POSTBUSADRES VOOR AL UW BELASTING ONTWIJKING.

  Pels Rijcken & Droogleever Fortuyn

  Landsadvocaat
  De landsadvocaat staat de Nederlandse Staat bij in juridische procedures. Sinds 1999 is mr. G.J.H. (Bert -Jan) Houtzagers de landsadvocaat. Hij is partner bij Pels Rijcken. In de praktijk betekent het dat de Staat een belangrijke cliënt is van ons kantoor. Bijna alle advocaten van Pels Rijcken treden op voor de Staat en het kantoor neemt geen zaken in behandeling tegen de Staat.

  http://www.pelsrijcken.nl

  Hopende wij U hiermee voldoende geinformeerd te hebben teken ik,

  Mevrouw SHELL , PRINS PILS en een overgewaaide NEP BLODINE DICTATORS dochter.

  Hier nog voor de echte liefhebber een beetje foto,s kijken bij de koffie en een koekje want gezelligheid kent geen tijd toch ja toch !!!

  http://gpdhome.typepad.com/photos/beatrix/index.html

 3. pe zei:

  Een mooie afscheidsbrief van HEN. Niks ervan gouden koets meenemen, nog niet eens een zakcentje voor de koffie. Schoppen we eerst even een flinke deuk in onze “staatsschuld”. Werken voor je geld, moeten wij ook. Voordeel: alles is daar goedkoper. Geen vakantiekiekjes sturen, interesseert ons geen bal, wij redden ons hier best. De Republiek Hersteld!

 4. Marianna zei:

  Balkenende gaat nog te veel op de thee bij de koningin.
  Hij durft geen tegengas te geven,
  zo kunnen de Oranjes alles doen wat ze willen.
  Van mij mag dat best,
  maar niet van mijn geld !

Comments are closed.