Islam, hoe lang duurt onze tolerantie nog ?

cleric_narrowweb__300x437,0Vanavond steekt u de lampjes in de kersboom aan, of misschien is dat al gebeurd. Uw buren, ” Oude Nederlanders” zullen daar geen bezwaar tegen hebben, maar mocht u toevallig het nieuwe soort naast u hebben wonen, zou het best kunnen zijn, dat zij daar wèl bezwaar tegen  hebben, want U bent  niet geïntegreerd.

Maar er is toch iets dat deze mede- redacteur van Geennieuws verbaast en die vraag zou ik u voor willen leggen. Vandaag bleek dat de politie in Gouda 25 Marokkaanse lievertjes aangehouden had, die sneeuwballen gooiden naar voorbij rijdend verkeer. Kijk even hoe ze dat probleem in de VS oplossen, zie het artikel “negatief reisadvies ” d.d. 21 december. een Amerikaanse politieagent eveneens slachtoffer van sneeuwbalgooiers, trok eenvoudig zijn pistool en dat sorteerde onmiddelijk effect.

Veel erger is dat er in Eindhoven een islamitische bijeenkomst gehouden wordt, waar baardmensen aan mee doen, die verdacht worden van terroristische symphatiën. De inlichtingen diensten van verschillende landen waaronder ook ons land maken zich hier zorgen over, maar ….in plaats van gewoon nu eens kordaat zaken aan te pakken en die hele langjurken bijeenkomst gewoon te verbieden, nee hoor, soft den Haag of zo u wilt de gemeente Eindhoven staat e.e.a. gewoon toe, want wij zijn een democratisch land  en er moet vrijheid van meningsuiting zijn ! De inlichtingendiensten zijn inmiddels in paraatheid gebracht en toch is er toestemming om deze bijeenkomst door te laten gaan. Een bestuurslid van de organiserende stichting wordt er  nota bene van verdacht  contacten te hebben met de Al -Qaeda.

Vindt u het erg als ik het niet meer begrijp?


2 Reacties

  1. Sander Driessen zei:

    Hoe is het toch mogelijk en blijft het mogelijk dat deze wilde mensen ons de les kunnen lezen en dat geen geluid uit politiek-correct Den Haag te horen is. Het diep buigen is daar reeds begonnen en dat verdom ik ooit te zullen doen! Het is (nog) mijn land dat mijn voorvaderen en ik hebben opgebouwd en al moet ik het zelf naar de verdommenis helpen, dan moet dat maar. Ik ben het zat en ik ben er helemaal klaar mee! Ik zal nooit toestaan dat deze vreemde, onaangepaste middeleeuwse malloten zomaar iets in hun vieze schoot geworpen krijgen dat zij niet/nooit verdienen. Ik heb nu ‘het licht’ gezien en ik ben aanhanger van een nieuw geloof dat mij toestaat om die acties uit te voeren die ik nodig acht in de naam van Rechtvaardigheid (zijn naam zij geprezen!)

  2. Yvonne zei:

    Het is ongelooflijk hoe laf ze in Den Haag zijn;ze hadden deze bijeenkomst ronduit moeten verbieden!Dit behelst nl.iets,wat ons allemaal duur kan komen te staan!En dan nog met kerstmis ook;dat staat toch voor vrede?Nou,dat is bij die haatbaarden ver te zoeken;dus;pure provocatie,zoals wij dagelijks mee maken!Ik ben blij dat ik in 2010 dit enge land verlaat:de regering deugt niet,het koningshuis is ook geen toonbeeld van compassie en eerlijkheid;.Ik schaam me soms om een nederlander te zijn!

Comments are closed.