Betaald rijden, hoe belazer je een Amsterdammer?

hameen_tulli

Terwijl het kastje van Camiel Eurlings nog even ??? in de ijskast blijft, is prakisch een zelfde kastje van wethouder Gerzon van Amsterdam  bijna operationeel. Amsterdam spreekt weliswaar nog van een vrijwillige voorlopige proef.

Maar u weet, dat als de (semi)overheid eenmaal haar Dracula tanden in een nieuw slachtoffer heeft gezet, het uitzuigen kan beginnen en niet meer terug-gedraaid wordt, de gestolen inkomsten smaken te lekker om deze af te staan.

Maar om het zaakje te cosmetiseren, wordt er dus gesproken van een voorlopige proef op basis van vrijwilligheid, waarbij wij ons afvragen hoe het met je verstandelijke vermogens staat, wil je aan een dergelijke proef meewerken en dat op vrijwillige basis. Maar goed tussen de SP, Groen Links en PvdA adepten zullen er nog wel wat dommekrachten te vinden zijn, die geloven wat Gerzon zegt, namelijk dat hiermee de spitsen minder verkeersdruk zullen zijn en dus , het toverwoord, geen files !

En dat lezers voor slechts 6.5 eurocent per kilometer en een gelijk er maar bijgetrokken spitstoeslag van tussen de 2.4 tot 8 eurocent per kilometer.   Ja daar voor wil toch iedereen wel meebetalen en over de A10 ringweg rond Amsterdam zoeven en dat moederziel alleen.

Ook hier weer het advies, afscheid nemen van de bedenkers van al dit moois, want u weet bij voorbaat dat u grootscheeps BELAZERD wordt. En toeristen die met de auto naar Amsterdam komen, de volgende keer gewoon wegblijven.