Gefeliciteerd !

1200968_birthday_cake_2

Toegegeven, er is enig tijdsverschil tussen de woonplaats van deze redacteur en Nederland of den Haag om precies te zijn. Maar desalniettemin belden wij in de vroege ochtend uw aller vorstin en moeder des vaderlands, die zoals wij lazen haar zoon inmiddels in populariteit weer is voorbijgestreefd, om haar even te feliciteren. Vreemd voor een republikein ? Ach waarom, ZIJ is de moeder des vaderlands, dus dan mag je toch wel even bellen en zeggen “hoi Ma, ik wilde je even feliciteren “.

Nu, dat mocht dus niet, want wij kregen Ma niet aan de telefoon, wat heet de telefoniste van dienst dacht kennelijk dat zij in de maling genomen werd en de verbinding werd verbroken.

Wil je die afstand tussen mensen nu eindelijk eens verbreken, is het ook weer niet goed !

Heeft u inmiddels HP de Tijd al doorgelezen of kon het u niet zo boeien ? Het blijft een beetje koffiedik kijken met al die polls en enquetes, maar een ding bleek wel, de oranjes staan niet met stip genoteerd op de nationale hitparade.

Maar, en wij komen er a.s. week nog nader op terug, of een van de politieke partijen het opneemt om de republikeinse zaak wat leven in te blazen, durven wij ernstig te betwijfelen. Zelfs de SP zal haar vingers er niet aan branden. En dan een nieuwe republikeinse partij┬á zoals door sommigen wordt gesuggereerd ? Vergeet het maar, want zelfs tijdens een verjaardagspartij gezellig met de koffie in de hand openlijk voor republikeinse sympathi├źn uitkomen, levert strafpunten op.


3 Reacties

 1. karin zei:

  Leuke reacties op het artikel in HP de Tijd.
  Ik zou ze ook aanraden op te donderen, maar eerst afrekenen.

 2. Everdine zei:

  Ja, weg wezen en wel liever gisteren dan vandaag EN met achterlating van kapitaal dat onterecht verkregen is, met samengestelde rente.

 3. ceck zei:

  Misschien dat een schilder met snor ze kan verdrijven anders gaan ze echt niet weg. Tenzij die WA aspiraties heeft om stadhouder te worden ja dan is het een vergeefse moeite !

Comments are closed.