Barack Obama’s tante Polly in de wacht

52ad93_aunt_02022010Dit is mevrouw Zeituni Onyango en voor intimi zoals Barack Obama, gewoon zijn tante Polly. U ziet haar hier relaxd op het balkon van haar woning in Boston waar zij vanochtend voor de rechter moet komen om te beslissen of zij in de USA mag blijven, ondanks haar goede relaties met het opperhoofd der Verenigde Staten voor wiens presidentiële camapgne zij ooit 260 dollar doneerde.

 

 

 

 

Al sinds 2004 woont tante Polly in de US of A en zij bekende reeds dat zij wist dat zij het land al lang had moeten verlaten, daar zij slechts een 6 maanden geldig bezoekers visum had. Maar kennenlijk bevalt  de States Polly beter dan het vertrouwde Kenia en besloot zij er nog maar een paar jaartjes aan vast te knopen. Overigens mocht zij die 260 dollar helemaal niet doneren, daar de Amerikaanse wet voorschrijft dat donaties slechts afkomstig mogen zijn van personen of bedrijven met een Amerikaanse achtergrond, maar goed je doet wat voor je neefje barack.

Wat de USA nu bezig houdt, is niet zo zeer of Polly mag blijven. Er is nog plaats voor u, zou het Leger des Heils zeggen, dus vooruit. Maar wie betaalt de peperdure advocatenrekeningen voor Polly, daar zij gedurende de 6 jaar procederen inmiddels wel wat Green Bucks heeft uitgegeven. Niet alleen om haar vaste verblijfsvergunning te krijgen, maar ook om zich te verdededigen tegen de aanklacht wegens illegale immigratie. wat dat betreft had Polly beter naar Nederland kunnen komen en zeggen dat zij een nog niet ontdekte dochter is van Prins Bernhard, dan was de zaak zo voor elkaar gekomen en had zij een zak geld gekregen.

Polly woont op kosten van de Amerikaanse belastingbetaler in een gemeente flat, net als vele andere illegale bewoners van de USA, die de Amerikaanse belasting betaler circa 2.2 miljard dollar per jaar kosten. Maar ook haar neef woont inmiddels in het Witte Huis  ook op kosten van de belastingbetaler, dus misschien schept dat een band, uiteindelijk hebben wij het toch over dat zelfde stamgevoel.

Van onze Keniaanse medewerker ooit goed bevriend met polly en obamie


5 Reacties

 1. crazy zei:

  tante pollies beentje ??
  poliepies of een beetje 260 dollar betalen voor zo’n poot?

  Discrimineer niet, maar negers, oftewel zwarte species horen geen land te besturen en kunnen dat ook nu nog niet, dat kun je ze ook niet kwalijk nemen, want ze lopen 200 jaar achter en met de ontwikkelingshulp uit o.a Nederland van suffie koenders doen ze helemaal niets meer. hand ophouden, bier drinken en bananen eten, kijk naar de rest van Afrika, zimbabwe, enz.enz. en nu naar de USA, ze zijn nog niet zo ver in hun hun ontwikkeling en de genen ontbreken nog, dat duurt nog generaties met hulp van viagra om een beetje met blanken andere genen te ontwikkelen. Was gelukkig ooit verboden. Wat is gemakkelijker om te blijven zitten ,leuk gouden brilletje opzetten, zonnebrilletje in de zwarte krulletjes, wat diamantjes stelen en dom te blijven kijken terwijl Koenders een dansje doet ??? Met de vrouwtjes die hun bra vergeten hebben, tjonge dat is effe warm worden he, bertie…. puf,puf, nog nooit gezien he jonge ? Oeps die berite kliene oogjes en grote pupillen….

  Nee ik was met een serieuze reactie bezig, maar dit trek ik niet meer, sterkte met het zout strooien wat er niet meer is en met de bejaarden die vandaag en morgen en de hele week, pyamadag hebben en niet mogen douchen, want de directie moet eerst betaald worden en nu is er niks meer over..
  Fijne avond

 2. Koning zei:

  Jij durft Crazy, je weet toch dat je dat in N’land niet
  mag zeggen, je mag het niet eens denken.Je mag ook niet
  op W. stemmen,of hardop zeggen dat je de pest heb aan dat
  volk wat N’land aan het koloniseren is, zelfs niet als de imams hier de dienst gaan uitmaken.Zelfs dan, als je het
  hardop zegt, is er altijd wel een gutmensch in de buurt
  om jou aan te geven.Oude tijden herleven.

 3. ceck zei:

  ze zit er inderdaad cool bij. zou het rusten zijn na hard werken ? nee, kan niet zo te zien is ze zo fris als een hoentje en lachen en dansen dat we kunnen. kunst, van andermans centen zou ik de hele dag lachen ………….

 4. R. Hartman zei:

  De Amerikaanse wet (grondwet!) schrijft ook voor dat de POTUS een ‘natural born citizen’ moet zijn, dus geen geïmporteerde (halve) buitenlander. Heeft Obama ook geen last van gehad…

 5. yeager zei:

  De afkomst als het geloof van polly’s neefje blijven schemerig, maar zijn streken zijn kristalhelder van islamitische origine.

Comments are closed.