Discriminatie

1258166_person_with_a_plush_dogDiscriminatie mag niet en in principe zal ieder weldenkend mens het hierover eens zijn. Dus wordt je boos, zie foto links, als er wel gediscrimineerd wordt. Maar Nederland zou Nederland niet zijn, als de (semi) overheid in haar uiterste gevoel van misplaatste schuld e.e.a. niet zou trachten af te kopen en dus kwam de Vereniging Nederlandse Gemeenten met een anti discriminatie menu à la carte, waarvan wij u een gedeelte niet willen onthouden.

 

                                           http://www.vng.nl/smartsite.dws?id=94054&ch=DEF

En zo kon het dan ook gebeuren, dat de gemeente Zaandam de eerste gemenete in Nederland is die gebruik gaat maken van dit prachtige initiatief, waardoor er hopelijk een einde komt aan de discriminatie !

Of toch niet ? Dat vragen wij ons af, als wij lezen dat de overheid verplicht wil stellen, dat voor sommige functies er uitsluitend vrouwen mogen worden aangenomen, dat nog tot daar aan toe, maar dat voor ( ook top) functies er uitsluitend “Nieuwe Nederlanders” in dienst genomen mogen worden.  Hoe zo discriminatie ?

In vroeger tijden was het zo dat de beste man of vrouw gekozen werd voor een bepaalde baan, maar dat schijnt inmiddels al lang vervlogen tijd te zijn.  Waar mag ik mij als “oude Nederlander” melden als ik voel dat ik gediscrimineerd wordt en wie betaalt mijn advocaat ?


9 Reacties

 1. ceck zei:

  Niemand betaald je advocaat, moet je van buitenlandse afkomst zijn dan krijg je een hele clan hulpverleners en een gratis advocaat cadeau. Behalve dat een direct ingaand levenslang pensioen,gratis ingericht huis en zo nog een aantal emolumenten zoals vervoer per taxi naar zorg en school om een zoveelste schijn poging te doen om te integreren.Je hebt nl 40 jaar of meer de tijd om het Nederlands te leren en zolang je dat lang genoeg wet te rekken hoef je niet te werken en kan je direct met pensioen !

 2. harrie zei:

  @ceck
  denk dat er binnenkort heel stevig de bezem doorgaat. dit beleid is niet vol te houden, zie belgie, duitsland, italie.
  maar wat je al schreef mbt verwende jeugd doet dit ook opgeld voor de meeste ouderen. we zijn zo gelaten, zo tevreden met rtl-shit en we zijn zo mak al lammeren. wij verdienen in feite deze smeerlappen die ons dagelijks oren tegelijk aannaaien.

 3. ceck zei:

  dat is nu juist het probleem Harrie, NIEMAND komt van zijn dikke krent en ZEGT NU IS HET GENOEG GEWEEST EN GOOIT ZE IN HET GROTE SPINNEN HOK, WAAR DEZE WITTE BORDEN CRIMINELEN THUIS HOREN. Ik heb nog niet zo erg lang geleden heel veel gesprekken gehad en gevoerd in “bepaalde kring ” om nog een laatste keer het wapen rok aan te trekken en de junta en hun opdrachtgevers aan te pakken en hun verdiende loon te geven, hetgeen neerkomt voor veel de kogel wegens hoog ofwel landverraad. Moet zeggen dat er veel respons was en veel bereidwilligheid om verlost te worden. Eigenlijk heb je niet zo’n grote club nodig om een coup te plegen, temeer dat we over en elite club spreken die gewend zijn hun leven op het spel te zetten. Maar dan komt het beste Harrie, kan je vertrouwen op de massa die zoals 65 jaar geleden toekeken, met de vijand heulde, straffeloos hun zakken vulden en schijtlijsters bleken te zijn. Toen de slag was gestreden kwamen ze als ratten te voorschijn , werden ze ineens helden en stonden vooraan met hun verraders vriendjes om te pochen dat ze in verzet waren geweest.
  Uiteindelijk maar besloten dat het allemaal niet waard was om voor te vechten, alleen voor elkaar als de nood aan de man komt. Maar let op Harrie, Fortuyn is door een huurmoordenaar doodgeschoten en straks is Wilders aan de beurt. Het is te opzichtig om die nu af te maken, maar die zullen ze op een andere manier KALT stellen.

 4. Yvonne van Cleef zei:

  Een Nederlander kan geen aangifte doen van discriminatie!Ik heb dat geprobeerd,maar het antwoord was;alleen niet-Nederlanders kunnen aangifte doen!

 5. harrie zei:

  @yvonne/redactie geen nieuws
  dat is toch van de gore pot gerukt. waar staat dat artikel en hoe betrouwbaar is het, zijn er nog meer voorbeelden van?
  wat een zwijnenstal dat ons recht enkel nog voorbehouden is aan allen die geen autochtoon zijn.

 6. Koning zei:

  Ik kan het niet bewijzen, maar heb van horen zeggen dat een a’damse vrouw bij de politie aangifte wilde doen vanwege
  discriminatie. Ze stond alheel lang op de woninglijst toen
  ze in de gaten kreeg dat pardonners wel een woning kregen.
  Dus vòòr haar. De politie zei dat ze loog, want zoiets
  gebeurde niet bij de betreffende woningcoòperatie. Dus ook
  geen aangifte.

  van de redactie: dit zou zeer wel mogelijk kunnen zijn, wij ontvingen gisteren een soortgelijke reactie en hebben om nadere inlichtingen gevraagd, Zie reactie van “Yvonne”

 7. ceck zei:

  Alleen al het feit dat de overheid van hoog tot laag , alleen allochtonen toelaat om te solliciteren is een verregaande belediging en pure discriminatie. Er zijn legio voorbeelden van discriminatie jegens de eigen bevolking. Ollanders die in een WAO positie zitten hebben zo allerlei restricties m.n. mogen een beperkte tijd met vakantie ( tijdsduur 1 maand dacht ik ), terwijl een moro of Turk zo’n 4 maanden in zijn eigen heimat vakantie mag vieren. De ergste discriminatie ooit is die bij de middenstand waar een woestijn bewoner geen enkel(vak) diploma moet bezitten en zo een winkel kan beginnen. Had het laatste eens met mijn Rotterdamse keurslager over, die een geweldige super schone en moderne slagerij heeft. DEe ene prijs na de andere gewonnen, m.n. zijn gehakt die nooit in de vitrine ligt en dus geen kleurstof nodig heeft om niet te verkleuren. Had zeer regelmatig controle van de waren dienst die de temperatuur kwam meten in vitrine en koeling. Zo ook de hygiëne zoals het gescheiden uitstallen van diverse soorten vlees en een afgescheiden stuk voor kip.

  Had hij een keer gewaagd om de zaak te versieren de vitrine mt een paar blaadjes vers groen. Een zeer dikke prent was zijn deel.

  Hoe kan dat nou zei ik dat de Marokkaanse, Turkse of andere allochtonen slagers alles als een bazaar in de winkel hebben en vlees,kip en zo ook brood , groenten en fruit en weet ik veel wat voor rotzooi hebben uitgestald en nb ook nog een hoop rommel op de vloer ? Heb ze trouwens nooit gescheiden snijplanken en mensen zien gebruiken laat staan met chirurgische handschoenen en schone schorten zie staan.

  Nou zei mijn vriend, de slager, zeg dat nooit tegen een ambtenaar van de keuringsdienst van waren, voor je het weet wordt je aangeklaagd wegens discriminatie. Gewoon mondje houden is het beste !

Comments are closed.