Foutje , Elsevier

806558_poste“Frankrijk opgeschrikt door overval op postkantoor door twee middels  burqa ’s  dragende mannen “, kopte de Elsevier on line vandaag. Jammer, een foutje Elsevier, want niemand in Frankrijk schrok hier van op, het was niet een kwestie van hoe, maar slechts nog wanneer dit zou gebeuren, want de meeste Fransen zijn er van overtuigd dat het dragen van een burqa een ideale wijze is om onherkend een overval te plegen.

 

Hierboven ziet u het postagentschap van het plaatsje Athis-Mons in het departement Essonne, een agentschap gelegen in een zgn. problemenwijk, of zoals u in Nederland zegt een  gezellige gesubsidieerdeVogelaarwijk. Omstreeks 10.30 stonden er 2 personen voor het kantoor waarvan de deur middels een elektrische afstandsbediening geopend moet worden, nadat de employee van het agentschap heeft gezien wie er voor de deur stond.  Daar het ging om 2 personen gekleed in een burqa, dacht de medewerker dat het om 2 moslim vrouwen ging en opende de deur. De 2 “dames” kwamen voor het loket, trokken een vuurwapen en vroegen om geld. De buit, € 4.500 werd in ontvangst genomen en de 2 die  inmiddels heren bleken te zijn,  vertrokken. Tot nu toe ontbreekt van de overvallers elk spoor , Allah Akhbar !

Hoe snel met een Burqa op een motorfietsje…….?


2 Reacties

  1. alert zei:

    Jekunt op je vingers uitrekenen, dat wij al dat soort foute gedragingen hier ook krijgen, als we het al niet hebben. In Brussel durft de politie sommige wijken niet meer in, omdat jeugdige criminelen van ong. 14 jaar met kalashnikofs lopen te schieten. Dan denk ik, waar hebben we een leger voor? Gelijk oppakken, vastzetten, snelrecht gebruiken zonder advocaat en binnen twee weken terug naar het thuisland. Ze kunnen dan wel met hun nederl. nationaliteit op de proppen komen, maar die geldt in bepaalde gevallen niet. Oppakken, wegwezen zonder recht op terugkeer. Zijn de ouders medeverantwoordelijk, dan ook gelijk mee. Als dit 3 of 4 maal gebeurt, piepen ze wel anders en zul je met de rest weinig moeite hebben. Maar bekend is dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken.

  2. Everdine zei:

    Als ik in het donker een in het zwart gehulde gestalte zie op straat vraag ik me altijd af wat er onder al die lappen zit. In israel weten ze het wel, het zijn vaak bommen.

Comments are closed.