Laat de belastingdienst maar komen

s-TERRY-HOSKINS-BULLDOZE-large

Dit is het huis van de heer Terry Hoskins uit het plaatsje Moscow, vlak bij Cincinatti in de VS.  En u ziet dat de heer Hoskins met iets vreemds bezig is, namelijk hij bestuurt de bulldozer die zijn huis tegen de vlakte duwt. Is de heer Hoskins gek ? Nee hij toont net als een andere Amerikaan een paar weken geleden dat hij, zij op een merkwaardige wijze, karakter heeft.

 

 

Toen namelijk de Riverhills Bank en de IRS , de Amerikaanse belastingdienst bij Hoskins aanklopten om zijn huis middels een executieveiling  tot geld te maken, sprak Hoskins weliswaar niet de gedenkwaardige woorden : “dan liever de lucht in ” , maar huurde een bulldozer en zorgde er voor dat er weinig van het huis over bleef. Het huis van Terry werd getaxeerd op 350.000 dollar, terwijl de IRS en de bank samen een claim op Hoskins hadden van 160.000.  U kunt er van denken wat u wilt, een emotionele beslissing ? Maar een man met karakter.

Net overigens als een paar weken geleden, toen Joseph Andrew Stack met zijn Piper Cherokee het belastinggebouw van Austin binnenvloog. Hierbij vielen enkele slachtoffers te betreuren, waaronder uiteraard Stack zelf, die dus wel de instelling had “dan liever de lucht in “. Na 20 jaar lang bestolen te zijn door de belastingdienst, besloot Stack er een eind aan te maken. Hij liet op zijn website een lange verklaring achter, die echter van het www gehaald werd. Geennnieuws heeft echter een officiële kopie voor u weten te achterhalen. Lees hoe een man door de overheid getreiterd en gejend kan worden om tot een dergelijke wanhoopsdaad te komen.

Wij willen niet suggereren, dat u nu onmiddelijk een bulldozer moet huren of vanaf  Lelystad naar den Haag moet vliegen, maar u zult het met ons eens zijn, er zijn nog mannen met ballen.

                                                 http://www.t35.com/embeddedart.txt

Laat ons weten wat u er van denkt.

Commentaar van zijn dochter overigens, dat zijn dochter trots was op haar vader www.ted.com


2 Reacties

Comments are closed.