Premier Geert

CoverfotoZou het er dan toch van gaan komen, premier Geert Wilders en wat zijn de gevolgen ?

Net als u vinden wij peilingen maar een wankel fundament om een mening op te baseren. Zeker de peilingen van mijnheer Maurice de Hondt, die weliswaar “representatief en met een correctiefactor” worden uitgevoerd, maar toch, het blijft koffiedik kijken.

Maar wat gaat er gebeuren, als uitkomt, wat de peilingen van vandaag weergeven, de PVV van Wilders wordt met 28 stemmen de grootste partij van Nederland ?

Wat dan Geert ? Regeren of nog een periode in de oppositie ?

 

Samen zouden de PVV, VVD en het kleurloze,meningsloze en konkelende CDA nu goed zijn voor 76 zetels en daarmee een zeer nipte meerderheid kunnen vormen. Als Rita Verdonk dan ook nog uitgenodigd wordt om mee aan tafel te schuiven, dan ziet het er nog ietsje gunstiger uit en zou nederland wel eens een centrum-rechts kabinet kunnen krijgen, daar de PvdA, D66, SP en Groen Links samen op dit moment niet over een meerderheid kunnen beschikken.

Een ding is zeker,  aan de toenemende politieke versplintering van Nederland zou een halt toegeroepen moeten worden. Nog meer versplintering beteknt automatisch stemmen bij elkaar weghalen, maar geen enkele partij wordt daardoor aanzienlijk groter en dit  betekent  tevens dat een nieuw te vormen kabinet geen enkele solide stabiele basis heeft. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is in dit geval zeker bezijdens de waarheid.

Blijft de onzekere factor CDA. Deze partij, en laten wij het niet vergeten, is zelf een samenraapsel van 3 politieke gristelijke  groeperingen, die uit nood geboren zich samenvoegden. Daar komt bij dat katholieken en protestanten over een aantal zaken zeer van elkaar verschillende meningen er op na houden en dit vinden wij duidelijk terug bij het CDA, dat geen visie heeft als het gaat om zaken als de islam, de immigratie en de integratie. Het CDA waait met alle winden mee, het katholieke opportunisme speelt een grote rol in de besluitvorming in deze partij en het feit, dat de partij JPB weer als lijstaanvoerder heeft gekozen, spreekt boekdelen voor de slagvaardigheid van deze partij.

Maar wat nu als de PVV de grootste wordt en Wilders naar paleis Noordeinde gaat om een van schrik onder de tafel gevluchte Beatrix komt vertellen, dat hij de nieuwe premier wil worden.  Juffrouw majesteit zal zich verslikken in haar glaasje wijn en  met weemoed terugdenken aan de tijden dat zij haar teckel Jan Peter gewoon terug kon schoppen in zijn mand. Wilders trachten af te leiden door een gemeenschappelijk interessegebied te bespreken, namelijk de keuze haarlak, zal de PVV leider matig weten te waarderen.  Maar de  hamvraag, beste lezers is, waar haalt geert genoeg capabele mensen vandaan om samen met hem te gaan regeren, zonder door de CDA en VVD sluwe vossen te worden ondergesneeuwd ? Natuurlijk, het CDA en de VDD en desnoods TON hadden ook niet allemaal mensen in de partij van wie u nu onmiddelijk een stofzuiger aan de deur zou kopen, maar bij de PVV ?

En daarmee zou de PVV, die een groot gedeelte van haar kiezers haalt uit de grote groep ontevreden nederlanders, die de huidige politiek meer dan beu zijn, wel eens haar eigen graf kunnen graven. Een, een issue partij doet het niet in een regering, wel in de oppositie, maar zijn u de standpunten over andere zaken dan de islam en integratie van de PVV duidelijk ?  Als de PVV al geen kans ziet om capabele mensen voor de gemeenteraadsverkiezingen bij elkaar te krijgen hoe moet dat dan in een kabinet, waar je met de gevestigde politieke  haaien om je heen, van goede huize moet komen om het hoofd boven water te houden.

Een ander idee, een betere mening ? Laat het ons weten !


6 Reacties

 1. corrie zei:

  Het lijkt mij, dat in een democratie, de stem van het volk telt.
  Dus als nederland kiest voor de PVV, moeten ze ook regeren.

 2. peter zei:

  Het zal dan wel een centrum-rechtse regering worden CDA-VVD met “gedoogsteun” van de PVV. Kan Geert het de richting redelijk zelf bepalen, hoeft hij geen ministers te zoeken, kortom geen LPF toestanden. Tegelijkertijd zijn dan ook heikele thema’s in verband met zijn eerdere uitspraken een beetje op de achtergrond geraakt, anders kan je uiteraard niet meedoen met de grote jongens, toch?
  De “nieuwe” premier? Ik vrees het ergste; JPB is niet van het Binnenhof weg te slaan, helaas.

 3. ceck zei:

  Veel mensen durven er publiekelijk niet voor uit te komen voor de PVV te zijn zo ook daarvoor te gaan stemmen. Ben ook bang is dat de slinkse intimidatie zo ook van het vredelievende volk de moslims in NL daar debet aan is. Een steen door de ruit thuis is nog het minste wat je kan overkomen of je vrouw op straat voor hoer uitgescholden zo ook je kinderen bedreigen doet menig burger even hikken. Dat is het probleem. Er zijn best capabele mensen te vinden die zeker slechter zijn dat de hele gesjeesde nitwitten kliek die er nu zitten. Dat Wilders ook goed de vinger aan de pols houdt is navenant, want een tweede LPF debacle zou wel eens en voor altijd de dood kunnen zijn voor een rechtse partij.
  Maar ben het zo wie zo eens met de schrijver, want het is toch meer dan ziekmakend zoveel politieke partijen voor zo’n poppenstront landje te hebben. Er valt zo niet te regeren zo ook niks van te maken, maar dat roep ik al jaren dat je stem bij voorbaat al is verpanjerd en je dus niks te makken hebt met je democratisch recht.Het is allemaal achterhaald, we weten wie er aan de touwtjes trekken, wie de echte macht in handen hebben en toch gaan we door met het sprookje. Gewoon afschaffen dit corrupte systeem en gelijk een NV Nederland oprichten, met een 20 tal soort Jan Timmer aan het hoofd. Kan de rest naar huis om eens echte te gaan werken zo ook die von Amsberg clan afreizen naar de pampa in Argentinië. Schoon schip maken, ruimen en opruimen en tegelijker tijd eens de deuren sluiten en diegene die niks willen, niks kunnen en op hun luie krent hier zijn gekomen om de boel uit te kleden, gewoon een enkeltje woestijn met hele clan. Met 10 miljoen is het maximaal bereikt wat NL kan hebben en dan wel even allemaal aan de gang.

 4. ceck zei:

  Lees en huiver De reactie van een boze burger die het wel eens bij het rechte eind kan hebben. ben het er helemaal mee eens, zeg het voort, voort, voort ……..

  Het is oorlog, Maar het medicijn is onderweg!
  Geachte zieltjes winner 28 februari 2010
  Een gezwel
  Het is oorlog, het is oorlog in Nederland, in de provincies, in de tweede kamer, in de regering, de wijken, de religies. Overal is oorlog en nergens zijn leiders te bespeuren om deze oorlog op te lossen. Vol verbijstering, afschuw, bijna haat kun je dagelijks aanschouwen hoe wij burgers dit land laten bepalen door randdebielen, zielige figuren, watjes en blinde, maar zeer domme volksvertegenwoordigers. Nog erger is degene die hier in trappen en laten zien dat ze eigenlijk nog zieliger, blinder en dommer zijn dan degene die zij sympathiseren. Waar die blinde vlek vandaan komt? Joost mag het weten? Ik wil met deze brief duidelijk maken aan de labiele burger die schaap heet en zich naar de slachtbank laat lijden (lange IJ) dat het roer definitief om moet om nog erger te voorkomen. Want waar Jan Maat in de jaren ’90 nog een onderzoekend medicijn was tegen het groeiend gezwel van verkeerd socialisme, kon Pim Fortuyn laten zien aan het volk, dat het medicijn weldegelijk nodig was om het land te laten genezen van deze verkeerde politiek. Pim Fortuyn was het begin van de oorlog die nu woedt. En de vijand zijn “Groenlinks, SP, D66 en PVDA”. De twijfelaars zijn “CDA, CU, SGP” en eventueel is VVD een bondgenoot , ook met voorbedachte tactiek en dit alles tegen de PVV die niets anders doet dan het medicijn verspreiden onder de burgers om allen te genezen van het gezwel dat “Arrogante Politiek” heet!

  De PVV tegen de terroristen
  Allereerst een hele grote “CHAPEAU” voor Geert Wilders en zijn PVV die als David tegen Goliath de strijd aan gaat tegen het volledig wegglijden van ons ooit zo sterke Nederland. Als Nederlands staatsburger leef je nu momenteel onder een dictatuur die zelfs Oostbloklanden, Italië en Zuid-Afrikaanse landen doen verstommen. Deze dictatuur is meermalen gevaarlijker dan dictatuur die zichtbaar is. Het is bijna een terroristische oorlog te noemen. Onzichtbaar en je kunt er niet van winnen. Maar de verloedering en het weggeven van ons ooit zo welvarende land gaat daardoor steeds verder bergafwaarts. Jan Maat zag het, Pim Fortuyn wist het en Geert Wilders is de volgende persoon die als “het medicijn” dit land moet gaan genezen. Maar hoe bereik je de burger als de macht van media (publieke omroepen) en politici met hun toneelliefde zo groot is. Vandaar mijn complimenten aan de PVV die toch groeiende is in ons land. EENS moet de burger de schroefjes toch hebben gevonden waarmee de grote plank was vastgenageld voor hun hoofden. Eens moet men toch inzien waar je mee te maken hebt als je ze hoort twitteren (kwetteren in Nederlands). Eens moet je toch in gaan zien dat ze niet meer geloofwaardig overkomen. Ik kan mijn voedsel niet binnenhouden en mijn tranen niet bedwingen om over mijn woede nog maar te zwijgen, als ik politici hoor leuren na het vallen van het kabinet en tijdens deze gemeenteraadsverkiezingen over de plannen die zij hebben als ze gekozen worden zonder blikken en blozen en zonder zich te realiseren dat zij de schuldigen zijn van al deze ellende. Je hebt toch niet het Downsyndroom? Als weldenkend mens prik je toch gewoon door al die leugens heen? Hier zal ik het antwoordt ook nooit op vinden?

  Veel beloven weinig geven doen de gekken in vreugde leven
  Als wij straks mogen bepalen in onze gemeente, dan… Tja! Wat dan? Helemaal niets. Het is BAAN behoud, niet meer en niet minder. Zij zijn die ambtenaren, die de PVV naar huis laat gaan omdat ze meer kosten dan dat ze winst opleveren. Als bedrijfskundige weet ik nog wel dat verbeteringen altijd moeten gelden, maar wat goed is, dat is goed. Je kunt niet blijven verzinnen. Eens houd het voor jouw als ambtenaar op. Zet een blauwe pet op en vecht mee in de wijken tegen het straatterreur. Deze ambtenaren bestaan jammer genoeg uit voornamelijk “Groenlinks, SP, D66 en PVDA” leden. Deze hebben er ook voor gezorgd in samenwerking met de TOP van Burgemeesters, Wethouders en politici dat wij allen 3 a’4 schalen zijn gekelderd met onze inkomens. Voor de labiele schapen onder ons wil ik even mededelen dat dit bijna onzichtbaar verloopt. Het is een dalende trend in kruipolie wat de armoede steeds nadrukkelijker laat zien. Denk aan de voedselbanken, Huurders die massaal betaalachterstanden hebben, Eigen huizen bezitters die noodgedwongen hun huizen moesten verkopen. Werkgevers, ondernemers die massaal over de kop gaan. De jeugd (eigen ervaring met mijn zoon) die niet meer op hun zelf kunnen gaan wonen. En wat zegt deze linkse dictatuur. Alles onder het motto, “CRISIS”. Banken die failliet gingen etc., etc.. Alles verzinnen om er zelf weer onderuit te komen. Het getuigd van één grote komedie waar de kijker en de betrokkene met grote voeten in trappen. Hier slaat Nederland de plank volkomen mis. Tijdens het verkiezingsgereutel laten zij onderwijs, Zorg, Criminaliteit en belastingverlaging hoog op hun verlanglijstje doordringen aan de kiezer. Alstublieft zeg! Daar trapt u toch niet meer in? Al die punten hebben ervoor gezorgd na de invoer van die verschrikkelijke EURO dat de maatschappij is verworven tot een groot schuldenparadijs. Met graaiende bankiers onder toezicht van politici. Jouw pensioen waar je veel voor betaalde is verdwenen door beleggingen die mislukte, bonussen en verrijking in de echte TOP van het bankwezen. Types als Pechtold, Bos, Balkenende en andere gebakken spruitjeslucht verkopers worden straks net als de oude trouwe lobbes Wim Kok gewoon collega’s van de zelfverrijkende elite. En als ze dat ontkennen is het zeker waar!

  Waarom de PVV moet gaan regeren!
  De waarheid is hard en nooit leuk, hoe je die ook formuleert. Alle linkse socialisten van Groenlinks tot aan het CDA hebben ervoor gezorgd dat zonder leiderschap en visie dit land is verworven tot een criminele staat waar nietsnutten alle steun krijgen van de overheid ten koste van de werkende mens. Altijd hoor je de zogenaamde moeder Theresa’s van de politiek lullen over de sterkste schouders dragen de meeste lasten. Dat is de grootste reden om op de PVV te stemmen. Er valt genoeg miljarden te schrappen op posten die totaal onzin zijn en alleen de elite in stand houd. Luister alleen al naar het woord “ontwikkelingshulp”. De linkse politiek mag dit woord NOOIT meer gebruiken, want als je hulp geeft van ons belastinggeld dan hoort het woord “ontwikkeling” ook een functie te hebben, namelijk een eind limiet van betalen, maar Sint Nederland geeft al een halve eeuw miljarden belastingcenten weg aan zinloze missie`s op deze aardkloot. Als kind zag ik de hongernegers al lopen met van die kleien potten op hun hoofden. Nu ben ik 43 jaar geworden en zie ik nog steeds dezelfde beelden. De PVV wil daar een stevige rem op zetten. Ook de uitgaven aan Europa wat Nederland dan zogenaamd belangrijk maakt is van grote onzin. Kappen met deze over de balk smijtende acties. Ergens heb ik het vermoedden dat Nederland iets heeft misdaan in de wereld wat ze eeuwen lang goed willen maken. Ten koste van hun eigen volk en waarden. Kunst en Cultuur, ook al zo’n zinloze kostenpost. Nederland koopt blijkbaar doeken op voor miljarden euro’s. Allemaal belastinggeld om de elite hun kunstschatten te mogen laten verzamelen terwijl de voedselbanken gestaag doorgroeien. Leg dat maar eens uit.

  Geert Wilders komt nu aan de rijkdom en gesettelde tronen van onze graaiers die alleen chaos in het land zaaien. Over de criminaliteit cijfers van onze allochtonen medemens wil ik weinig zeggen, want dat is meermalen zichtbaar gemaakt, maar is waarschijnlijk het minst belangrijke punt op de linkse agenda’s van onze roze politici. Zij beschuldigen Geert Wilders dat hij alleen de problemen benoemd en waar zijn hem oplossingen? Een beetje vreemd dat je niet met hem wil regeren omdat zijn oplossingen niet overeen komen met jullie “niets doen acties”. Dus oplossingen heeft hij wel degelijk. Hij benoemd de problemen en verteld gelijk de oplossing die wij als zogenaamd sociaal landje niet kunnen accepteren. Nee! Oude mensjes molesteren en beroven, dat is acceptabel, Vrouwenhandel, wapenbezit, verkrachting, moord, pedofilie, eerwraak, onderdrukking en nog een honderdtal incidenten, dat is acceptabel. Wij allen weten met de steeds verdere groei van immigratie dat wij ook steeds verder bergafwaarts gaan. Ondernemers verdwijnen landelijk van het toneel. Nederland wordt steeds minder belangrijk. Nederland is enkel nog het afvoerputje van Europa. Het is precies zoals de PVV vermeld. Belgische criminelen spoelen naar het putje wat Nederland heet. Sluit ze daar maar op met het motto, “wij hebben cellen over”? Terwijl de dagelijkse criminaliteit van de zonet genoemde punten gewoon doorgaat.

  Het roer moet nu echt om. We hebben een gebrek aan leiderschap. We hebben watjes aan de TOP die blijkbaar alleen de goede zaken naar voren halen en vooral tijdens de verkiezingen. Als je als burger daar nog in trapt dan verdien je het om te mislukken in een land zoals Nederland nu aan het ontwikkelen is. Dit is de slechtste generatie politici ooit! Zelfs zéér gevaarlijk te noemen voor ons land en cultuurbehoud. Ik stel al vele jaren de vraag aan deze betweters, hoe zij de toekomst voor ogen hebben al wetende dat de Islamitische cultuur totaal haaks staat op de onze. Of die cultuur nu beter of slechter is, die discussie wil ik niet eens voeren. Ik wil oprechte antwoorden van alle linkse politici vanuit hun VV (veilige villa) hoe zij de steeds snellere groei van de Islam willen verantwoorden aan onze volgende generaties? Dat is mijn grootste dilemma en beweegrede om PVV te stemmen. Zelfs de Christenen steken massaal de weg over om vanuit hun kerk richting de PVV te lopen. Overal in de wereld is oorlog tussen vooral Islamitische volkeren en Christenen. We kennen allemaal de perikelen van deze strenge geloven. Om die naast elkaar te zetten is vragen om heel veel landelijke problemen. Om over de massa straatterreur van Marokkanen en Antilianen nog maar te zwijgen! Waarom zijn al die linkse rakkers de PVV aan het verketteren terwijl zij de juiste waarheden vertellen. Waarom sluiten zij de ogen voor het toenemende geweld wat elk jaar groter word, juist door de groei van vreemdelingen in ons land. En wij moeten als goed oplettende burger van onze hardwerkende centjes de sterke schouder aanreiken, aan de nietsnut van de maatschappij? Ik zal het wel nooit begrijpen dat jullie überhaupt stemmen krijgen? Daarom moet je PVV stemmen! Zij vertellen de waarheid ook al is die soms niet leuk! Ook dat gezever over “discriminatie” moet eens afgelopen zijn. Het gaat over feiten. Zorg als politiek er maar eens voor dat we geen feiten kunnen benoemen, dan ben je een goeie! Maar dat is voor deze generatie roze nietsnutten een ondenkbare situatie. Zij komen volgens mij allemaal uit de klasjes van de periode, toen het onderwijs op zijn laagste niveau was gedaald?

  Tot slot
  Pauw & Witteman, DWDD, Nova en netwerk, zomaar wat linkse podiums die massaal ingevuld worden door politici die het pluche terug willen veroveren. Het is één komedieparade. Ik prik er dwars doorheen en hopelijk vele van de burgers in het land. Wat een zieke hypocrieten! Het getuigd van een zeer grote arrogantie. Laatst zij een collega tegen mij dat ze juist altijd tegenpolen plaatsen in de studio’s van deze bovengenoemde linkse programma’s om het programma aantrekkelijk te maken en om de discussie erin te houden. Ik ben niet meer zo geloofwaardig tegenwoordig na al die poppenkast affaires. Dat bleek wel toen ik de afgelopen week naar al die programma’s zapte. Ik zag steeds een tafel vol PVDA politici. Echt waar! Geen tegenspraak. Zelfs een Bart Chabot als buitenstaander bleek fanatiek lid te zijn van de PVDA. Jij en ik betalen deze shit zooi en laten ze genieten van luxe die de man aan de voedselbank niet kent… Nu kun je gelijk reageren dat Geert Wilders daar niet gaat zitten, dan is mijn antwoordt gelijk; “en terecht”. Als iets zinloos is dan is het om anderhalf uur tegenover elkaar te gaan zitten gallen en na die tijd zonder enig compromis weer uit elkaar te gaan. Dat is gelijk mij volgende vraagteken van de politiek. Er zijn 150 zogenaamde politieke deskundige aanwezig in “Ons Land van Ooit”. Die nu massaal over elkaar heen vallen en als kleine irritante kinderen ruzie maken om van allerhande zaken. Wat ik met mijn vrouw vaak bespreek is de ondeskundigheid van de huidige generatie politici. Allemaal met een andere mening. Leg dat eens uit aan mij? Als je een cirkel hebt dan zou het vreemd zijn als iemand in de discussiegroep overtuigend roept dat het een vierkant is? Toch? Als de een roept dat de leeftijd voor de AOW omhoog moet naar 67 jaar en de andere roept dat dit niet hoeft dan vraag ik mij reëel af wie nu “ECHT” gelijk heeft? Ik als leek krijg nu het gevoel dat bovenin niemand functioneert met de waarheid op zak! Ik leed duizenden reacties per week uit dagbladen en forums en krijg steeds meer het gevoel dat daar de kenners zitten, want het percentage wat op een lijn zit is meermalen groter dan die 150 nietsnutten uit de politiek.

  Mijn totale conclusie van deze lange brief die eigenlijk nog te kort is. Stem allen PVV. Laat de gevestigde elite die hun naam al heel lang dragen maar eens in hun vet gaar smoren. Zij zijn namelijk de veroorzakers van de ellende die je nu kent, maar zullen de ellende die nog moet komen alleen maar op hun context dragen. Zij allen nemen “Vrouwe Justitia” wel heel serieus (voor de leken onder ons, de dame met de blinddoek om). Politiek bedrijven is “niet” meer dan de negatieve zaken van de maatschappij aan de kaak stellen en sancties opleggen ter voorkoming hoe moeilijk ze ook kunnen zijn. Politiek is geen vriendendienst en absoluut geen sociaal onderonsje. Steeds alles positief belichten zet geen zooien aan de dijk. Geert Wilders kan dan beangstigend overkomen. Hij is bezig met politiek te bedrijven zoals het hoort te zijn. Als in je gezin de kinderen op één na alles doen wat God verboden heeft dan ga je met die kinderen aan de slag en niet dat ene kind tegenover de buitenwereld als positief neer gaan zetten. Dan krijg je ook al gauw te horen, “kijk eerst eens naar je andere kinderen”. Het is vanzelfsprekend dat je normen en waarden hanteert en je normaal gedraagt in een samenleving. Geert Wilders benoemt alleen de ellende, kan hij niets aan doen dat mede door de gevestigde elite deze ellende groter is dan je lief hebt.

  Op televisie kwebbelen ze er lustig op los de linkse deugnieten en zijn al overtuigd van een regeerplekje in Den Haag. Het moet niet gekker worden dat je nu al zit te speculeren over een formatie “Groenlinks, D66, PVDA en eventueel PVDD (partij voor de dieren)” om een meerderheid te halen. Mocht dit geschiedde dan roep ik elke PVV stemmer op direct zijn ontslag in te dienen en te stoppen met verantwoordelijkheid te dragen in deze verloren maatschappij. Dan zal ik net als elke nietsnut het UWV gaan bezoeken. Want dan heb ik echt iets aan dit gekozen kabinet. Maar ik stel mij gerust en probeer toch iets meer vertrouwen te koesteren dat de burger toch wel een beetje slimmer is. Ik hoop dat het eerste standpunt van deze bizarre formatie een cursus Arabisch is, anders staan wij Hollanders er mooi op!

  Zint eer je begint en stem s.v.p. zoveel mogelijk PVV. Laat deze partij gaan waken over ons erfgoed voor jezelf en vooral je nazaten, want het wordt alleen maar erger, alles onder het motto “de zware schouders dragen de grootste lasten”. Terwijl je niet de veroorzaker bent van deze groeiende lasten. Aan u de keuze.

  Het gaat eenieder goed. Al is de maatschappij gehard. Gedraag je en neem je verantwoordelijkheden. De glazen in je bril kunnen jammer genoeg niet altijd roze zijn!

  Wim

 5. SL zei:

  Ik verheug mij op het regeren van de PVV/LPF/Vastgoedboys. Een hoop geschreeuw maar weinig wol/wetskennis.

 6. SL zei:

  Koren op jouw xenofobe molen ceck; petje af. Pfff. Die oude praatjes over de linkse elite hou nou toch op; het cda is de vormer van dit land; bijna 50 jaar onafgebroken aan de macht.
  Pim Fortuyn zag het goed ? HAHAHAHA; Pim zag alleen zichzelf.
  Wilders komt niet beangstigend over maar ontiegelijk dom; veel geschreeuw weinig inhoud en oplossingen en verschrikkelijk weinig kennis.

Comments are closed.