Verdiep je meer in de koran !

toilet_koran_buzzaro

Verdiep je eens meer in de koran en leer wat de islam eigenlijk is en bedoelt ! Dat is een goede raad die wij lazen op Nieuws Nu in een artikel afkomstig van een site die zich “bruggenbouwers” noemt. Toch maar even een kijkje genomen, want een mens , zeker een recalcitrante AOW-er is nooit te oud om te leren. Goed, wat ik daar allemaal voor softe zaken tegenkwam, zal ik u maar besparen, onder de streep komt het er op neer, dat wij nog meer met elkaar moeten praten en nog meer begrip op moeten brengen voor onze “nieuwe Nederlandse medeburger” ons een beetje moeten laten “slaan en laten beledigen ” en ons daarom moeten verdiepen in de koran.

 

En om niet beticht te worden van vooroordelen, volgens de site bruggenbouwers “hakt” PVV voorman Wilders koranspreuken doormidden en citeert slechts de haatzuchtige delen ( ze bestaan dus wèl) , maar verzwijgt de vredelievende delen ( ik ga er naar zoeken), is uw redacteur onmiddelijk naar de boekhandel gegaan en heeft een echte koran gekocht, nieuwste uitgave en deze niet zoals de foto suggereert weggespoeld maar op het toilet gelegd, want dat is de enige rustige plek om mij weer eens in de islam te gaan verdiepen.

En mensen, het is een prachtig geloof, het bloed spettert je weliswaar tegemoet, hoofden, handen, armen en benen worden afgehakt, kinderen worden levend begraven of verbrand, maar dat zal wel van de ritueel te slachten schapen en geiten zijn en niet van de ongelovigen.

En feesten dat ze kunnen, die moslims , niet te geloven. De gemeente Venlo kan hier over meepraten, want al in 2007 werd daar een “Iftar maaltijd” georganiseerd. Dat is een maaltijd die de moslim tot zich mag nemen na zonsondergang tijdens de vastenperiode , de Ramadan. Dus is het parool, de hele dag niet gegeten, eigenlijk ook niet echt wat gedronken, dan nemen wij ’s avonds een hapje. Betaald werd het gebeuren natuurlijk niet door de aanwezigen zelf, dat kwam uit de integratie sub fonds pot, maar omdat ook autochtone Venloënaren waren uitgenodigd, zelfs onze Turkse staatssecretaris Albayrak juichde e.e.a. toe en  mocht dat de pret niet drukken. Bijgaande een YouTube impressie van het feestgebeuren, let vooral op de muziek, een Oosterse impressie van Conny en de Rekels, maar daarom niet minder ingetogen.

http://www.youtube.com/watch?v=0rzSP_bnPS8

En als u na al deze unieke ervaring zelf ook eens wat meer deel uit wilt maken van oriéntaalse kringen, aarzel dan niet. De goedkoopste aanbieding is een enkeltje Amsterdam – Jeddah, een paar flinke flessen Whiskey en een bijbel in uw koffer en geheid dat de Saudi Aarabische autoriteiten u een geheel gratis verblijf aanbieden van 24 maanden in het bekende Jeddah Palace Prison, 5 sterren als het gaat om de christen vriendelijke behandeling. Zegt het voort !


31 Reacties

 1. Everdine zei:

  De koran zou inderdaad verplichte kost moeten zijn. Maar dan wel een juiste vertaling en niet de opgeleukte Nederlandse versie. Die versie is misleidend.

  Er staan vreedzame passages in de koran, helemaal waar. Maar ze worden teniet gedaan door de vele passages waarin dood aan niet-moslims gepredikt wordt.

  Het is de heilige plicht van iedere moslim om niet-moslims te bekeren. Te vuur en te zwaard.’En hakt hun de hoofden af’. Niet echt vreedzaam. Een groot verschil tussen de bekeringsijver van de islam en christendom is dat de katholieke kerk mensen wilden bekeren voor het eigen bestwil van de mens, het ging ze om de ziel van de bekeerling. Bij de islam is het wat anders: Degene die probeert niet-moslims te bekeren doet het voor zijn eigen bestwil, nl om in het paradijs te komen.

  Wat de islam met vrede bedoelt is de wereldvrede die zal heersen als de hele wereld islamitisch is. Welke stroming is niet nog niet bekend want dat zijn de soennis en shiieten nog aan het uitvechten. Die twee groeperen haten elkaar en ze moorden elkaar uit. Andere richtingen worden/ zijn verboden. Wie niet moslim is is vogelvrij en kan ongestraft afgemaakt worden.

  De enige met wie moslims vrede hebben zijn zij zelf. Homo’s, joden, christenen, hindoes, zwarten, iedereen is al bij voorbaat ter dood veroordeeld. Op het niet-moslim zijn staat dus de doodstraf.

  De positie van de vrouw in de islam is niet bepaald benijdenswaardig. De vrouw is min of meer eigendom van de man en wordt als zodanig behandeld. Volgens de koran mogen ze gekastijd worden om ze terecht te wijzen maar ‘spaar het aangezicht’. Dus mishandeling wordt goedgekeurd door de islam. Kindbruidjes zijn toegestaan, in Saudi Arabië wordt 78% van de jonge meisjes uitgehuwelijkt aan (veel) oudere mannen.

  De vrouw is binnenshuis de baas, zegt de koran. Dat kan wel zijn maar als je in je huis opgesloten wordt ben je niet erg vrij. Dan ben je net zo vrij als een gevangene in zijn cel, je bent niet vrij om te komen en te gaan.

  Ja,iedere Nederlander zou de koran moeten lezen.

 2. peter zei:

  Het is in principe vrij simpel. Wij zouden hier moeten wonen, werken en rusten in een seculiere rechtsstaat, waarbij strikte scheiding van religie, onderwijs en staat is gewaarborgd. Dit betekent dus, dat religie, geloof, iets is wat buiten de openbaarheid wordt beleefd. Dat kerken, synagogen en moskeëen hiervan publieke uitingen zijn is nog te overzien; klokgebeier en gebeden vanaf de minaret maken het al weer wat gecompliceerder. In feite lopen we hier vóór wat betreft tolerantie, want de eerste christelijk- gereformeerde kerk of synagoge in Riaadh moet nog gebouwd worden…Dus de islam is aan zet.

  Rechtspraak op basis van een religie kan dus niet, onderwijs met staatssubsidie op basis van religie ook niet. Maar omdat we hier het door de christen-fundamentalist Abraham Cuyper geïntroduceerde “bijzonder onderwijs” kennen, moet er dus ook ruimte zijn voor islamitisch onderwijs. Obstructie daarvan gaat tegen de grondwet in.

  Kortom: het bestaande verrotte 19e-eeuwse systeem kan het voor niemand oplossen, derhalve is het de hoogste tijd voor de invoering van een nieuw systeem, om er te beginnen voor te zorgen dat de belastingbetaler alles moet kunnen kiezen en het sectarische benoemingen-circuit op de vuilnisbelt kan. Het daadwerkelijk inhoud geven aan het scheiden van religie, onderwijs en staat is daarvan een logisch gevolg en wie zou daar tegen kunnen zijn?

  Tijd voor een nieuwe staatsinrichting, nieuwe grondwet, afschaffen van antieke on-democratische uitwassen als monarchie, benoemingen-cultuur, tradities en gewoonten. Tijd om het heft in handen te nemen.

 3. crazy zei:

  Ja, Peter, inderdaad tijd om het heft in handen te nemen. Maar om met gewone mensentaal te spreken….HOE DAN ????

  Er is geen enkele Nederlander die de straat op gaat of tegen deze on-democtratische stasie nederlandse namaak monarchie te demonstreren. Een land dat geleid wordt door een stelletje onderwijzers, koffiejuffrouwen en meisjes met een bijbel op hun nachtkastje en een OM die zo corrupt is, zoals een Italiaan niet meer kan bedenken!! (Maar waarvan je wel vrolijk lachend later kan zeggen, wat hebben we het plebs weer lekker een rad voor ogen gedraaid en dan een borrel neemt.Bakellende kan niet eens zijn pruimenbekje opendoen om er een glas chocolademelk door te krijgen, mondje te klein)

  De Nederlanders die het er niet mee eens zijn en wat meer van deze wereld gezien hebben dan de doorsnee kranten(sprookjes) lezers, zijn naar het buitenland vertrokken, de anderen met een beetje “snap”vermogen, zijn en worden door de media monddood gemaakt dus zeggen niets meer of worden reageerders op een van de sites die deze bizarheden nog wel aan de kaak kunnen en willen stellen. Totdat de moderator van zijn bed wordt gelicht.

  Waarom mag Wilders niets zeggen, maar onze Marokkaanse gasten wel iedere Nedelander aanvallen en het hele Nederlandse bestel en wetgeving (uit de middeleeuwen en zeker niet meer toegespitst op de huidige, hier bestaande afrikaanse samenleving) onderste boven halen??

  Weet u het.???

  Hier spelen machten en krachten die ik niet meer kan verklaren en begrijpen, maar ja, ik zit niet in de Bilderberggroep en heb ook Nijenrode overgeslagen.

  Trouwens Everdine we zijn nog niet zo lang geleden geconfronteerd met de ketteraars en de brandstapel…. beetje hetzelfde maar dan in eigen land.(door eigen ras(oei) overigens)
  De islam komt nu in een gastland, waar ze gevoed en, rotzooi ongestraft kunnen trappen en met luxe bootjes naar New York en Belgie gestuurd worden, omdat ze zo zielig zijn.

  Godsdiensten zijndoor de eeuwen heen altijd de oorzaken van oorlog, dood en geweld en het einde van alle civilicaties geweest, altijd en overal en nu is Europa aan de beurt.

  Fijn weekend en slaap lekker veilig in het land, waar de politie niet meer thuis is.

 4. Alexander zei:

  Is het correct dat 5 % van de Nederlandse bevolking, Nederland 100 % op zn kop kan zetten, met het eisen van speciale behandelingen, eigen wetgeving, eigen apartheid, eigen speciale ruimtes eigen voedselvoorziening die volgens oude wetgeving geslacht moet worden, eigen zwemkleding, met eigen zwemuren, waarbij alle mannen niet welkom zijn en ga zo maar door.
  Ook over de criminele aspecten mag in Nederland niet gesproken worden.De kosten zijn natuurlijk helemaal taboe.
  Wanneer krijg ik als brave burger een gratis reisje naar New York aangeboden wegens goed gedrag ??

 5. willem zei:

  alle abrahamse religies prediken intollerantie en superioriteit. In de bijbel worden genocide, verkrachtingen, slavernij, en velerlij andere misdaden door god bevolen.
  Het verschil tussen de islam en het christendom zit niet in de mate van radicale teksten, maar in de mate waarop deze teksten letterlijk worden opgevolgd.

 6. ceck zei:

  Tja verdiep me er elke dag in m.n.er een blaadje uit te scheuren op het toilet om ……………..

 7. Anwar zei:

  Heel zielig degene die hier lollige reacties zetten en andere dingen. Schandalig dit, jullie zullen nog wel zien met wie jullie te maken hebben! Als jullie niet in het ‘laatste uur geloven’ dan staat jullie nog wat te wachten grappemakers. Dus blijf maar lollig hier doen jullie kinderachtige mensen. Maar zoals ik al zei, blijf lachen joh, jullie komen er snel genoeg achter!

 8. check zei:

  Hee pssttt Anwar,

  Nog niet terug naar je zo mooie zandbak ……. Of ben je vergeten dat je te GAST bent in een land waar vrije meningsuiting nog steeds bestaat . Trouwens doet me denken , waarom ben je niet terug bij je landgenoten om je land te bevrijden ???

 9. harrie zei:

  @anwar
  mijn bewondering voor het feit dat je de ned. taal zo goed beheerst en je in staat bent een reactie te produceren op een artikel van bijna anderhalf jaar oud.
  nu je het lezen redelijk onder de knie hebt moet je het artikel en de reacties nog gaan snappen en zo jouw bemerkingen te lezen zal dat nog wel even duren.
  wij weten inmiddels wel met wie we te maken hebben en dat stemt niet echt tot enige vreugd.
  wij verwachten dan ook geheel niets van nog op gedroogde kamelenstront kokende criminele paupers die zelfs voor de gemiddelde arabier nog te min zijn om overheen te urineren.

 10. Arie Kanarie zei:

  @Anwar,

  is dit een dreigement? Als dat zo is staat jou nog heel wat te wachten. Een beetje aanmatigende houding ten aanzienvan de uitspraken die hier gedaan worden zou prettig zijn. En als je het niet zint wat hier door Nederlanders geschreven wordt behoor jij niet tot de doelgroep waar deze site voor bedoeld is, er zijn toch zat gesubsidieerde sites waar jij je absoluut lekker thuis zult voelen, ik zou vooral daar lekker met je vrienden overleggen hoe jullie de Nederlanders kunnen uitbuiten en oplichten en je vooral niet aanpassen.
  Ik zal je een stille hint geven, als je ouders zich hadden aangepast, of jij, had deze site niet bestaan, maar je zult wel drukker zijn met het in de rij staan van het vrijdagmiddag gebed, moet je dan niet werken ofzo?

 11. Denise zei:

  Beste mensen,

  Waarom nou al deze ruzies op de wereld, ieder heeft een eigen geloof, ieder heeft een eigen mening. Ik vind dat veel problemen onnodig zijn. Als iedereen op de wereld nou elkaar respecteerde om zijn/haar geloof, uiterlijk, cultuur etc. dan zouden we in vrede met elkaar kunnen leven. Iedereen heeft zijn eigen geloof dus respecteer elkaar. Helaas zijn er mensen die andere geloven zwart maken. Het is toch juist prachtig als mensen met elkaar op een normale manier om kunnen gaan. Iedereen is gelijk, we zijn MENSEN geef het voorbeeld aan anderen. Er zijn ergere dingen op de wereld. Dus broeders en zusters ook al verschillen we van geloof, we moeten in vrede samenleven. Helaas denken anderen er niet zo over. maar ik hoop dat de meerderheid wel zo denkt en beseft dat ruzie onnodig is.

  Denise

 12. Arie Kanarie zei:

  @Denise,

  mooie woorden, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden. En de vraag is wie nu wie niet accepteert. Moet ik me dan daardoor gaan verlagen tot een nivo waarmee ik mij niet wens te vereenzelvigen ? Ik ben niet gelovig en iedereen moet maar doen wat hij niet laten kan binnenshuis, maar dring een ander jouw geloof niet op onder valse voorwendselen zodat je ook bij mij de huiskamer inkomt. Daar heb ik een prima remedie voor, ik ram je er gewoon uit, ik laat mij niet ringeloren door welk geloof dan ook.

 13. cathy zei:

  Denise@

  Ben je erg ziek ?

  Ik ben noch je broeder noch je zuster, dus graag even gas terug!

 14. Denise zei:

  Mijn eerdere bericht is zowel voor islamieten als voor christenen joden etc. het gaat om het algemeen

 15. check zei:

  Dacht serieus dat religie m.n. het gristendom in de loop van de eeuwen eindelijk eens wijzer was geworden zeker t.o.v. het baard mannen geloof. Maak helaas het gristen geloof is net zo primitief en achterlijk , achterbaks en ziek. Dat mensen nog met droge ogen durven beweren dat ze beter zijn dat die achterlijken in zandbakken, boesj en bergland is een gotspe. Het is allemaal een pot nat en zou gewoon in het openbaar totaal verboden moeten worden. Kom ik gelijk op de volgende stelling m.n. als je het een verbied m.n. lorren koppen, vodden m.n.vormeloos klompen kolossaal vlees gehuld in vulliszakken , erger misbruikt dan fokzeugen , flikkers in pyjama’s want welke echte geestelijk normale vent loopt op staat in nacht kledij , gebreide moetsen op de debiele gestoorde kop , gewoon op straat verbieden. Als je dan naar de vreselijke stink poten kijkt , steevast gestoken in kamelen leren sandalen dan is de eetlust van de dag allang weer verdwenen, Heb ook niks met Joden zeker niet de Orthodoxe idioten met hun smerige luizen ladders zo ook de achterbakse Refo land verraders , die de zondag als zwarte kraaien de dorpen bevolken. We leven anno 2012 en wat is er nu verandert , dat alles onder het mom van vrijheid van Godsdienst in het grote Staats leugen boek de grondwet , die 100derden jaren door idioten is samengesteld alleen maar om een volk te knechten. Het aantal niet gelovigen is groter dan deze krankzinnige meute , dus weg er mee alleen thuis in eigen hok je rituelen maar uitvoeren. Maar eerst even de religieuze politieke partijen ruimen want die weigeren het aanpassen van de grondwet, anders snijden ze op allerlei manieren in EIGEN vlees. Dat is nl de oorzaak van alle ellende, wil je het een niet moet je het andere ook verbieden.Om, een bein te maken stel ik voor om alle subsidies die in verband met religie te maken hebben ONMIDDELLIJK af te schaffen Denk dat er gelijk hele volkstammen minder zijn die zo nodig met hun idioterie te koop lopen !

 16. Denise zei:

  Ik vind sommige van deze teksten belachelijk, ik ken genoeg normale islamieten. Denken jullie dan niet aan mensen die wel normaal met andere omgaan. Natuurlijk zijn er slechte islamieten maar dat wil niet zeggen dat ze allemaal zo zijn. Jullie zijn niet beter dan hun. Als je slechte dingen hoort en/of ziet. Verlaag je dan niet tot het niveau en wees wijs. Op dat moment ben je dan wel beter en wijzer. Sommige hier moeten zich schamen om hun gedrag tegenover mensen die hier niks mee te maken hebben. Je bereikt hier niks mee. Alleen maar boze koppen dat tot nog meer ruzies lijd. Dus doe normaal MENSEN want dat zijn we niet als we dit soort gedrag vertonen. Als iedereen zich met zijn eigen zaken bemoeit is dat beter. Je kan haat hebben aan islamieten maar houd dat voor je. Ook al is de ander slecht of niet. Je kan ook schijt hebben aan wat ik vertel, maar ik hoop toch dat het bij sommige gaat doordringen wat zij aan het doen zijn. Er zijn genoeg andere grotere problemen op de wereld dus laat het goede voorbeeld zien.

 17. Harry zei:

  @ Denise , Mooie naam maar wat een onnozele kijk op de maatschappij !
  Heb je nou echt niet door wat er gebeurt om je heen ? De islam is als een kankergezwel dat onafgebroken doorwoekert . Er is geen gematigde islam , er zijn misschien wat afzakkende moslims , maar die worden straks weer even hardhandig bij de les gebracht door het fanatieke zootje dat aangestuurd wordt door de brotherhood in Egypte . En dan zijn ze ineens weer net zo erg ! Vandaag ook weer tientallen christelijke doden in Afrika door die achterlijke ideologie . Ben helemaal niet gelovig maar christenen staan toch iets dichter bij dan moslims .

  Vele moslims zijn hierheen gestuurd ! Dat zou je aan het denken moeten zetten , het zijn kwartiermakers voor de grote zwerm die later zal proberen te komen , net als in het leger ! En nu juist dié figuren proberen draagvlak te verwerven onder de bevolking ,waarvan jij dus kennelijk ook slachtoffer bent .

  En waarom zouden we de haat tegen islamieten onderdrukken ? Hoe denk je dat het er uit gaat zien als er nóg meer van dergelijke lafaards opstaan om die achterlijke religie te beschermen en faciliteren ? Nog even en dan lopen de vrouwen hier ook allemaal in een boerka en mannen in zo’n soepjurk als het aan het laffe linkse zootje ligt ! Ben niet van plan dat te laten gebeuren . In 1945 waren de socialisten al landverraders , ze doen het nog steeds ! Niet moslim worden kost je straks de kop ! Wil jij dat voor ons ?

  Al die onzin verhalen die de linkse onnozelaars ophingen over culturele verrijking verstommen nu gelukkig . Socialisten komen overal achter maar wel 20 jaar te laat , dezelfde onnozele kijk op het probleem als jij Denise , helaas !
  Jij schrijft ; ” ik hoop dat het bij sommigen gaat doordringen wat ze aan het doen zijn “, nou ik weet het wel , ze proberen de hele wereld met die achterlijke religie te vergiftigen , als je dat niet doorhebt ben je stekeblind !
  En dan tot slot : er zijn GEEN andere grotere problemen op de wereld dan dit , dit is het allergrootste , de economische problemen worden opgelost of lossen door de tijd zichzelf op . Die achterlijke kamelenreligie blijft als we die niet heel hardhandig bestrijden .
  En als we geen eind kunnen maken aan dat barbarisme , dan gaan ze dat maar weer thuis praktizeren , in marokko , turkije , waar dan ook maar NIET hier !

  Ps , jij ligt toch hopelijk niet met zo’n besneden figuur dagelijks in bed te rollebollen dat je deze lamstralen zo meent te moeten verdedigen ?

 18. Denise zei:

  @harry,

  Je begrijpt me gedeeltelijk verkeerd. Ik heb 5 jaar in Saoedi-Arabië moeten wonen omdat mijn vader daar voor zijn werk heen moest, ik heb veel leuke mensen leren kennen waaronder islamieten, er waren zeker een aantal waarmee ik zeker niet om wilde gaan. Maar veel vrienden van mij waren islamitisch, het was een leuke tijd en ik heb er zeker van genoten. Ik kom niet op voor de islam, maar voor mijn islamitische vrienden waarvan ik 100% zeker weet dat zij niet slecht zijn. Ik begrijp dat je boos bent op islamieten maar geloof me niet iedereen is slecht. Voorbeeld: 1 op de 10 islamieten is slecht, wil niet zeggen dat ze allemaal slecht zijn, als 1 op de 10 een terroristische aanval pleegt, wil niet zeggen dat ze het allemaal gaan plegen. (dit is een voorbeeld dat wil niet zeggen dat de verhoudingen ook werkelijk zo zijn) Marokkanen zijn ook niet bepaald de mensen waar ik mee om wil gaan, maar ik heb wel 2 Marokkaanse vriendinnen (geen hoofddoek wel islamitisch). Ik kom op voor mijn islam-vrienden, ik respecteer hun geloof zij de mijne ondanks ik christelijk ben opgevoed. Maar ik ben het ook met je eens, Die probleem makers hoef ik ook niet in Nederland.

  O ja….. Ik lig niet met zo’n besneden figuur dagelijks in bed te rollebollen hahaha

 19. Harry zei:

  @ 20 ,
  Denise , dit verhaal stelt me wel enigszins gerust .
  Dacht dat het erger met je was .
  Zelf heb ik in het verleden in islamitische landen gewerkt , heb twee keer mee mogen maken dat die ellendige moslims de macht grepen , een keer in Maleisie en de andere keer in Sudan . Nou je bent in de aap gelogeerd als je met die fanatieke klootzakken te maken krijgt . Een keer had mijn islamitische chauffeur mijn fotocamera gestolen . Nou was dat niet het eerste incident met die klerelijer
  Ging ik een pietsie door het lint , rukte die vent achter het stuur vandaan en gaf die lamzak zo’n stomp voor z’n harses dat ie vijf meter verderop in een sloot tuimelde . Kostte me bijna anderhalf jaar gevangenis , gelukkig heeft een collega dat kunnen voorkomen . In die cultuur is het bijna een doodzonde om zo’n primaat te slaan .
  Maar wat me het meest verontrust is dat zelfs iemand die gematigd is door de fanatieken zodanig beïnvloed wordt , dat er van gematigdheid geen sprake meer is . Dat gebeurt pas als er gedonder komt . Dan is er dus ook geen tijd meer om dat terug te draaien . Ze zijn tamelijk goed georganiseerd en omdat ze niet zo stom zijn als bij voorbeeld negers , maakt dat ze heel gevaarlijk !
  Zo blijven er alleen fanatiekelingen over .
  In Sudan werd tijdens mijn aanwezigheid ( ik tref het ook altijd) de shariawet ingevoerd . Toevallig moest ik die dag in Khartoem zijn . We moesten stoppen boven op een brug , heel hoog boven de stad en we konden niet verder . De hele stad was vol met van die witte soepjurken , minstens honderdduizend , alle straten waren overvol er was geen beweging mogelijk . Al die gekken hadden rare witte petjes op zodat het net op een enorme berg gigantische tampons leek .
  Nou bleek later uit de krant dat al die oploop was omdat er voor het eerst twee lui volgens de shariawet opgehangen zouden worden . Alleen toen het zover was bleek dat ze geen touw hadden !
  Na lang beraad hebben ze toen maar besloten om ze dood te schieten .
  Heb de twee knallen gehoord .
  Als je die massahysterie gezien hebt is het zo klaar als een klontje dat je dat hier niet moet hebben !
  Doe mij nou eens een plezier en volg dat nieuws nou eens twee weken intensief , dan zie je hoe dat kankergezwel voortwoekert , dag in dag uit , in steeds meer landen . Dan moeten de rillingen toch ook over jouw rug lopen !
  Heb besnijdenissen gezien zonder verdoving , kleine meisjes waar een emmer tussen hun beentjes werd gezet zodat ze er goed bij konden met hun scheermesjes !
  Barbaarse imbecielen !
  Neem aan dat jij toch ook geen zin hebt om over een paar jaar je clitoris in te leveren ?
  Overigens met vriendelijke groet , Harry.

 20. Harry zei:

  Geachte Kanarie ,
  Ik lust helemaal geen bier . ( drank voor voetbalhooligans , niet voor een heer van stand )
  Heb wel met de hond door de regen gelopen dus ik ben wel afgekoeld inmiddels , wel bedankt voor het advies trouwens .
  Glaasje wijn gaat er wel in , maar ik moet ook geen stukjes schrijven als ik twee glazen op heb . Dan komt alles weer boven ……….

 21. Harry zei:

  @8 .
  Anwar , als je nog in beeld bent en echt een geitenliefhebber bent dan hoef je je niet af te vragen of wij weten waar we mee te maken hebben en krijgen . Dat weten we echt wel . En omdat jij een ongelovige hond niet gelooft wil ik mijn beeld over moslims hier nog een keer bevestigen : het zijn luie laffe godsdienstwaanzinnigen die tot alles in staat zijn om hun zogenaamde eergevoel en achterlijke religie te beschermen en promoten . Idioten die hun kinderen vooruitsturen in de mijnenvelden om hun eigen hachie te beschermen . Lui die zichzelf altijd in de slachtofferrol manouvreren . Barbaarse moordenaars die menen dat ze vanwege een prehistorisch sprookjesboek de hele wereld moeten verzieken . Onbenullen met geen enkel besef van democratie noch leed. ( Ook dierenleed ). Lieden met een hoog criminaliteitsgehalte die vrouwenhandel en drugshandel normaal vinden .
  Kan hier een eindeloze lijst met opsommingen produceren !
  Het ergste is dat jullie geen schaamtegevoel kennen !

 22. Arie Kanarie zei:

  @Harry, ik hoef ook geen bier. Niet te zuip,… drinken die troep. Maar om me een heer van stand te noemen gaat mij te ver :-), meer de realist.

  En concluderend over voorgaande stukken, zouden we aan de vooravond van een islamitische holocaust staan. Het klinkt hard maar ik zie wel vergelijkingen wat ome Adolf deed met de Joden en hoe de islamieten tegen ons (de ongelovige honden) aankijken.

 23. Harry zei:

  @24 Beste Arie ,
  Wat de eerste alinea betreft , goed hoor, ik overdrijf wel eens een beetje . Sluit me aan bij realisme .

  Wat de tweede alinea betreft heb je helemaal gelijk . Maar wat doen we er aan ? Logisch geredeneerd zou je op z’n minst een geweer moeten kopen om je hachie te redden . Maar daar ben ik ook niet aan toe !
  Overigens hou ik ook m’n hart vast voor de toekomst !
  Zie maar hoe het beruchte gezwel doorwoekert , deze week in Urk . Nou scheelt dat maar een letter met turk , maar er zit een wereld van verschil tussen .
  Nou vind ik elke religie waanzin , maar in waanzin zitten ook gradaties.
  De islamitische is de allerergste .
  In ieder geval zullen we buitengewoon waakzaam moeten blijven en de boel op de voet volgen . En op ons niveau zullen we moeten proberen zoveel mogelijk mensen wakker te schudden . Ik ben er dagelijks mee bezig .
  Die vieze ongeschoren lamzakken kunnen hier ongestoord met een uitkering hun achterlijke geloof uitdragen en de mensheid bedreigen .
  Heb een medewerker die christelijk is en het vertikte om de moslims af te wijzen . Uiteindelijk zijn het toch ook gelovigen , vond hij . Vandaag voor het eerst hoorde ik hem stelling nemen tegen de turken . Heeft mijn gedram toch effekt gehad denk ik .
  Blijven vechten , Arie !

 24. Theo Raadhof zei:

  Ja, dames en heren, in de stad van Recht en Vrede is het zover.
  Den Haag heeft na Amsterdam ook een mijlpaal bereikt en dat mag dus uitgebreid in de krant.
  De autochtone Hagenaar is dit jaar voor het eerst in de minderheid.
  De aanwas van de allochtone Hagenaar gaat nog vele jaren door.
  Maar gelukkig zegt onze PVDA wethouder Norder, ik heb destijds niet voor niets zo stevig aan de bel getrokken.

  Nu weet ik niet welke bel, maar in een moskee zijn geen klokken en ik heb niets gehoord.

  De wereldstad Rotterdam is volgens de berichtgeving in het AD in 2014 aan de beurt, hoort iemand daar al een bel?

 25. Arie Kanarie zei:

  Met mijn vechtlust is niks mis Harry, ik heb (nog) de leeftijd dat als een vervelende Maroc mij een grote bek geeft ik er direct op los ram, dan maar gezeik met het OM. Dat de heren Maroc’s zich later heel demonstratief voor mijn huis ophielden, daar hebben we samen met de buren even korte mette mee gemaakt. Probleem opgelost.

  Dat is zoals je die gasten aan moet pakken, regels zijn regels, maar nederland heeft de vervelende eigenschap alles te “gedogen” omdat we anders bang zijn te discrimineren, ik zeg nou en! want de vraag is wie nu wie discrimineert. Over Urk kan ik kort zijn, gewoond e haven in flikkeren tussen de rotte vis, dat is waar ze thuis horen.

  Nogmaals iedereen moet maar doen en laten waar men zin in heeft maar dring het niet op aan een ander onder het motto dat het de roeping is die in de koran staat.

  Ik ben een atheist of ketter zoals je wil, maar ik verkondig mijn rode draad in het leven toch ook niet in Urk, of wel dan. Daar heb ik trouwens geen boek voor nodig, deze jongen houd zijn eigen broek op en ben verstandig genoeg om zelf te bepalen hoe ik in het leven sta.

 26. Jan zei:

  Jullie zijn nu echt dom bezig. Je kan de Koran niet letterlijk vertalen. Ga zelf arabisch leren en ga dan de orginele Koran lezen dan praat je wel anders.

 27. Arie Kanarie zei:

  @Jan 28

  waarom zou ik me verdiepen in een religie en cultuur hetzij arabisch? Waarom zou ik me verdiepen in een volksgroep die mij een ongelovige hond noemt en mijn vrouw een (politiek correcte vertaling van Hoer) publieke vrouw?

  En kom niet aan met het verhaal ze niet allemaal zo reageren, dat kan dan gedeeltelijk kloppen, diegenen die niet zo overtrokken geagiteerd reageren hebben ook het moslimgeloof afgezworen,…………..spijker op z’n kop?

 28. check zei:

  @ AK

  Deze Jan is een Makaak die zich om niet op te vallen Jan noemt. trouwens welk zinnig mens wil Arabisch leren ? Om zijn leven lang zijn hand op te houden ?

 29. Anton Gerrit,Gerrit Zalm,Nout Wellink waar blijft het trubinaal zei:

  Geachte Lezers,

  GEINTJE
  =======

  U weet dat in Den Haag————waar de kippenhokken zijn gevestigd,met veel
  overbodige kippen,die alleen maar kosten en geen baten opleveren!
  Namelijk zij leggen geen eieren, dat is het probleem.(Zij hebben dus melk koeien Nederich landers
  gevonden, om de kosten en baten van hun bestaan als kippenhok te garanderen.)
  Het is voor een ondernemer zo,dat hij winst moet maken,anders is het einde oefening,niet waar!

  Een ondernemer in de Haag een warme bakker,die nog tot de oude garde behoort,
  een echte Nederich lander!
  Had erg veel vragen van vrouwen en mannen,heb je Turks brood,heb je Marokkaans brood,etc,etc.
  Dus zet hij een bord buiten verboden voor Moslims!

  Maar in de kortste keren een politie,die zegt ,dat is rasistische dat mag niet!

  Dus zet de genoemde warme bakker in de Haag een bord buiten.
  En vermeld op dat bord dagelijks verse broden. Dat er 8% varkensvet in het brood zit, om de smaak te verbeteren!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

Comments are closed.