Wimlex & Maxi een hard werkend stel

pic06Verbaasd keek ik naar mijn vrouw toen ik thuis kwam. In zo’n opgewekte blije bui had ik haar al tijden niet gezien. “Wat is er aan de hand , lieverd”, vroeg ik. “Jan Peter, je weet niet wat er gebeurt is vandaag, de Margriet is gekomen “! Nu is dat niet een buitengewone gebeurtenis is ons huis, dus vroeg ik mij af, vanwaar die opwinding. “En er staat een interview in met Willem Alexander en Maxima ” kon mijn vrouw nog net uitbrengen, alvorens ik haar met mond op mond beademing weer tot leven moest brengen.

 

De Margriet wordt deze dagen de verkopers uit de handen gescheurd, lange wachtrijen voor de AKO, BRUNA, want zoals u waarschijnlijk al gehoord hebt, ons prinselijk paar is een gewoon hardwerkend gezin, dat niet veel verschilt van andere hardwerkende ouders.Nou..!!!  Of je een klap met een moker krijgt en je airbag het niet doet.

1068268Hardwerkend en zelfs carpoolend, want als je gebeld wordt door de buurvrouw die zegt dat zij nog voor een vergadering in Zeeland zit ( tja die von Amsbergjes hebben belangrijke buren) , dan spring je volgens Maxi onmiddelijk in en help je ze uit de nood. Lijkt mij omgekeerd ook prachtig. “Hallo buurvrouw, ik zit net nog even met de heer Strauss Kahn van de Wereldbank aan tafel, kunt u vast even de piepers op het gas zetten, die domme  Wim kan alleen met een Magnetron omgaan, ik kom er zo aan “!

Beste mensen, zelden heb ik een dergelijk wee makend en spontaan eczeem verwekkend PR offensief gezien als dat van deze Wassenaarse familie. In een poging om nog wat overgebleven sympathie restanten terug te winnen, maken de prinsesjes voor Sven Kramer als troost voor zijn mislukte 10.000 meter rit, tekeningen!… Wim verklaart voor de radio dat hij sprakeloos is, zelfs zijn stereotype “Eh, Eh” liet hem in de steek en de permanenten krullenkoppen van ons land met dito echtgenoten zwijmelen vertederd weg bij zo veel “gewoon doen”.

Dat onze Wimlex de toekomstige Peron van Nederland is , de Evita hebben wij reeds, mag blijken uit het feit dat hij verklaarde sommige wetten, zoals die voor een  invoering van b.v. de doodsstraf niet zou ondertekenen. Nu mag u over de doodstraf denken zoals u wilt, maar een man, die zonder hiervoor enige poging heeft moeten doen via een dubieuze erfopvolging de baas van ons land gaat worden en dan gelijk even meldt wat hij wel of niet zal doen, dat doet mij denken aan de tijden van inderdaad peron en zijn echtgenote. Alles mocht, als het maar was zoals de Perons dat wilden.


9 Reacties

 1. wim3 zei:

  Er is inderdaad een fel “konkluk huis” offensief aan de gang. Denken deze rovers nu echt dat ze hiermee hun gitzwarte verleden kunnen schoon poetsen? Een vader als landverrader, boef en oplichter ( en nog veel meer onfrisse zaken), een schoondochter met een vader als oorlogsmisdadiger, die duizenden mensen de dood heeft ingejaagd, een onderwereldsletje dat door allerlei onderwereldfiguren beklommen is, het zogenaamde kroonprinselijk paar dat het van ons gestolen geld met bakken uitgeeft, niemand van deze miljardairsfamilie die een stuiver belasting betaalt om de Staat te helpen de dingen goed uit te voeren, en daarbij nog een ongekozen “staatshoofd” dat zich bemoeit met de formatie van het kabinet. Ze heeft geen enkele stem in het kapittel, spreekt met een onfrisse aardappel in haar keel en rooft ondertussen het land leeg. Mensen blijft u vooral hard werken om deze rovers hun gang te laten gaan. Het zou jammer zijn als u koninginnedag (waar de gemeente Middelburg dik door in de schulden is komen te zitten) zou moeten missen en ook de Gouden Koets waar u lamlendig met vlaggetjes zwaaiend naar staat te kijken terwijl ondertussen de rovers in de koets onbedaarlijk zitten te lachen en hun middelvinger opsteken. Houden zo, u verdient niet beter!

 2. Koning zei:

  De Telegraaf loopt al op de toekomst vooruit, die heeft
  het al over Willem de vierde. Het moet toch niet erger
  worden. Ik hoop dat ik tegen de tijd dat Nederland
  bewusteloos van vreugde de nieuwe koning kroont, ergens
  in het buitenland zit.

 3. Koning zei:

  ’n Stukje geschiedenis uit het deense koningshuis:
  Frederik de vierde was vroom en had ontelbare maîtresses,
  Christian de zesde leefde in losbandigheid. Frederik vijf
  bezocht s’nachts de bordelen van Kopenhagen, verdreef de tijd in dronkenschap, met spel en liederlijke taal. Hij dronk zich dood.De hoeren zwermden om z’n bed. Overal in
  Europa was het hetzelfde. Het was in Parijs begonnen en
  had zich daarna over alle hoven verspreid. Overal smerigheid
  Dit is een fragment uit het boek van Per Olov Enquist.
  Conclusie is makkelijk te trekken, dit zijn de genen van
  de nu nog bestaande monarchien.

 4. Koning zei:

  Ter verduidelijking de titel van het boek
  van Per Olov Enquist luidt: Het bezoek van de lijfarts.

 5. ceck zei:

  Het charmen offensief is weer begonnen door de Goebbels propaganda , dus mensen let op uw zaak. elke keer als ik dat zie denk ik gelijk aan mijn portemonnee en voel of die stiekem is geroofd door de Bilderberg clan en politieke vazallen met de VOn Amsbergs voorop.

 6. mina zei:

  De Spaanse koning en koningin Juan Carlos en Sofia kregen onlangs de middelvinger tijdens de bekerfinale basketbal.
  Hun oudste dochter prinses Elena is nu officieel gescheiden .

  Filip van België geeft pas op het laatste moment 150 stuks meubels terug aan het paleis in Antwerpen die hij zogenaamd! had geleend uit dat paleis.
  Laurent van België verkocht de foto,s van zijn pasgeboren tweeling toen die net geboren waren.
  Daar zijn allerlei speculaties aan de gang over het iQ van deze man.Hij liet b.v zijn hond die gestorven was aan kanker invriezen omdat hij geen afscheid kon nemen.

  Koning Albert van België heeft een nieuw jacht gekocht van 4,6 miljoen euro. De bewaking van dat jacht kost de Belgen 34,307 euro.
  De Belgen zijn ook boos.

  Overal beginnen de burgers nu door te krijgen dat hun zogenaamde staatshoven alleen maar ordinaire plunderaars zijn, die alleen maar nemen en nooit iets zullen geven .

 7. ceck zei:

  In Spanje heffen ze niet de middelvinger maar de wijs vinger, maar is hetzelfde heb ik een hele poos geleden ervaren ( moet er nog om lachen) Zeer recent is een van de rijkste eiland bewoners op Menorca gestorven en heeft de Spaanse Koninklijke familie 30 miljoen Euries nagelaten. Eerst kwam het bericht of ze het wel konden aanvaarden , maar al na een dag was dat probleem zo over en lekker in de knip. Kortom het zijn allemaal rovers dat blauwe bled !

 8. peter zei:

  @mina
  “Koning Albert van België heeft een nieuw jacht gekocht van 4,6 miljoen euro. De bewaking van dat jacht kost de Belgen 34,307 euro”

  Dit is natuurlijk dé manier om eenheid onder het volk te bewerkstelligen, waarbij zelfs de taalgrens vervaagt! Die slimme Albert heeft het door…..

 9. mina zei:

  ja, :-)) en het schijnt dat Albert ook nog wat luxe appartementen heeft gekocht.
  De journalisten daar konden de hand leggen op de koopakte.
  Maar het is hartverwarmend om de commentaren te lezen van de Belgische Burgers die hun wereldvreemde onroerendgoed royals ook meer dan spuugzat zijn.

Comments are closed.