De Donald Duck en de Koran

Donald_Duck1

Zo op het eerste oog is er weinig gelijkenis tussen Donald Duck en de koran, maar Geert Wilders was weer goed op dreef gisteren in Londen en zie hier wat hij er van maakte:

When Wilders was asked whether he would engage with Muslims who reinterpreted their holy book in a manner more compatible with his views, he replied: “If you tear the hateful passages out of the Koran, you would get Donald Duck.”

En daarmee konden de Lords het voorlopig even doen.

 

Maar daar bleef het niet bij, Geert was goed op dreef en wist de verbaasde Britten te vertellen, dat de profeet Mohamed een pedofiel was , waarbij gelet de gebeurtenissen recentelijk in de katholieke kerk, onze bijdrage hierover volgt morgen, wij ons afvragen of Mohammed toch stiekem een katholieke pater is geweest.

BRITAIN GEERT WILDERS PROTESTMaar goed, “he made his point”, zoals de Britten zeggen en terwijl er slechts enkele tientallen mensen buiten aanwezig waren  om tegen Wilders en zijn optreden te demonstreren en een 300  die juist voor Geert actie voerden, verliep de Wilders Show ordentelijk en weet men nu in Groot Brittanië wie de “blond bomb shell” uit de lage  landen is.

Maar je blijft je afvragen, hoe lang de PVV het volhoudt de aandacht van de kiezer te blijven trekken en verder wat er gaat gebeuren, als de PVV tijdens de komende verkiezingen de grootste of op één na grootse partij in ons land gaat worden. Ik denk dat het gevaar om de PVV monddood trachten te maken niet zo zeer uit de linker hoek komt, daar zijn ze ondanks de oproep van Jan Marijnissen om te komen tot de formatie van een links blok te veel voor verdeeld, het gevaar zit in de CDA hoek. Ofschoon 75% van de Nederlanders Balkenende graag ziet vertrekken, blijkt maar 25 % van de CDA stemmers deze gedachte te delen. En aangezien het CDA ook een kans maakt de grootste partij te worden, wordt het een ingewikkelde operatie om tot een meerderheidskabinet te komen, dat mocht Balkenende inderdaad weer premier worden, Nederland niet nog verder laat afglijden in de misémre en ellende die Jan Peter in de afgelopen jaren heeft veroorzaakt.


2 Reacties

  1. Alexander zei:

    Helaas hebben we te maken met een groot links media blok, dat alleen de islam standpunten in een kwaad licht stelt, en niet het advies geeft aan de lezer om op het internet een vertaling van de koran te zoeken en de uitspraken van Wilders zelf eens na te gaan. Het lezen van de koran verdiend wel een sterke maag.
    Standpunten tegen bv de EUSSR en softe behandeling van levensgevaarlijke criminelen krijgen niet de aandacht van de pers.

  2. ceck zei:

    Ach de enige en beste remedie is om deze slinkse rakkers een tijdje tussen het berg en woestijn volk op te bergen. Komen ze na een paar maanden gillend terug. Of beter laten ze voor hun moslim maten uit eigen zak betalen dan is het al na een week over. Rooie opvreters zijn altijd kampioen geweest door rondjes te geven van andermans centen. Zodra ze zelf de knip moeten trekken is de mensen en broeder liefde gauw over. Zo ook de moslims onderling want een Saoedi, Kuwaiti, lui uit b.v. Bahrein of Emiraten die vindt je niet in vreemde stof bakken laat staan dat ze een stuiver aan hun moslim broeder geven.Ja werken als slaaf en mondje toe want lijfstraffen een rondje stokslagen op de voetzolen is zo verdiend. Maar daar horen we onze rooie ridders niet over, gewoon helblond of te listig om daar over te schrijven ……

Comments are closed.