Groene Euro’s

264Mooie tijden waren dat, de dames Cramer en Vogelaar, die ons politiek stelsel of wat daar van over is, iedere keer weer verrast deden staan met de meest merkwaardige voorstellen. Vogelaar moest afhaken, ofschoon zij gisteren nog wat onduidelijke woordjes mocht prevelen tijdens NOVA, en Cramer, ach demissionair of niet, Sjaakelien gaat gewoon doormet  groene euro’s uitgeven aan doelen waarvan zij zelf het bestaan nooit vermoed heeft, maar dat geeft in  linkse kringen niet, het gaat immers om de geste.

 

 

En terwijl het met de naderende verkiezingen spannend zal blijven of Nederland weer met een stel uit(vr)gevers opgezadeld wordt, houden de schandalen rond de PvdA “bewindslieden” niet op. Eerst gaf Cramer 3 ton cadeau aan Wijnand Duyvedak , de ex OMKRUIT  en RA RA inbreker en  pseudo terrorist.

En de  blijde gezichtjes bij MGMC die staan voor Maurits Groen  Milieu en Communicatie, weer een andere onduidelijke door uw belastingcenten in stand gehouden activisten hobby club, die o.a. Al Gore naar Nederland haalde en zorgde dat er een milieuvriendelijke trein naar de klimaattop in Kopenhagen reed, waar Cramer overigens slechts op de heenreis gebruik van maakte. terug ging zij liever met een CO2 neutraal vliegtuig.  Kijk even mee wie MGMC is :

                                         http://www.mgmc.nl/default2.asp?content_id=138

L’ histoire se répète, zeggen de Fransen, maar de giga bedragen, welke voornamelijk door linkse politci aan nutteloze zaken worden uitgegeven, en waartegen geen enkel protest wordt ingebracht, laat staan dat er voor een volgende financiële Tsunami een controle maatregel zou bestaan, beginnen eentonig te worden en je vraagt je  af waar dit toe moet leiden. Nederland is allergisch voor de aanpak middels een harde hand, die, en dat zullen wij niet ontkennen , ook gevaren voor de democratie met zich medebrengt. Maar een regering die zegt te willen afslanken, besparingen in de eigen gelederen zoekt en na deze utopische uitspraken gewoon doorgaat met knoeien en uitgeven wat bij elk willekeurig  bedrijf of huishouding tot een onherroepelijk faillissement zouden leiden, daar mogen wij geen soelaas van verwachten. In tegendeel, zelfs de C.U, kakelt al vrolijk de PvdA na: de hogere inkomens sterker belasten ! Mensen als hier de oplossing voor onze problemen vandaan moet komen, dan kunnen wij beter allemaal politiek asiel aan gaan vragen in b.v. Marokko en de uit Nederland komende steun op een prettige wijze  gaan besteden.