Tony Blair een echte sociaal democraat

IRAQ BRITAIN SCIENTIST

Kijk, dat is nu nog eens iets anders dan wat geknoei om een verloren zonnebril, of  een wat te hoge declaratie. Tony Blair een vakbroeder van onze PvdA club pakt de zaken groots aan en daar kan Job Cohen met voorlopig in zijn Amsterdamse ambtswonig te  blijven wonen, terwijl hij exit is als burgermeester, nog iets van leren.Tony houdt hier en daar wat praatjes en die vullen zeker gaatjes, want sinds zijn vertrek uit Downingstreet heeft Ton al ruim 22 miljoen euros bij elkaar geharkt. Ik bedoel maar, dat is nu sociale democratie in optima forma, meehuilen met de minder bedeelden in het land en inmiddels op een gigantische wijze de eigen geldbuidel vullen.

 

 

 

 

 

 

 

Toen  Blair nog premier was, had hij al wat leuke schnabbels achter de hand en dealde een beetje in olie via een in Irak opererende oliemaatschappij en de Koeweitse koninlijke dynastie.

Maar Tony van wie bekend is dat hij geen letter op papier kan krijgen, ooit hadden journalisten wat proppen papier meegenomen die Tony had achtergelaten en waarop hij had zitten tekenen, waaruit dit bleek, dezelfde Tony schreef een boek ( nou ja)” The Journey” dat hem tot nu toe al ruim 5 miljoen euro heeft opgebracht.

Mocht u de komende dagen toevallig in Kuala Lumpur of Singapore zijn, schuif dan aan  als VIP gast bij het  ” Leading the Future” congress. Voor 5000 euro mag u met Blair op de foto, hem een vraag stellen en Tony zal als hoofdspreker u vertellen hoe u rijk en succesvol kunt worden. De 2 toespraken leveren hem totaal 220.000 euro op, dus hij zal het zeker weten. Eerder al speechte Tony  al een paar centen bij elkaar toen hij in Manilla een half uurtje anekdotes vertelde die hem 6.600 euro per minuut opbrachten oftewel totaal 440.000 euro. De luisteraars betaalden € 400 p.p.

Ik zie het Job Cohen en Wouter Bos nog niet doen en met zijn beperkte woordenschat  zoals o.a., “onbestaanbaar” zal ook Jan Peter Balkenende  nog wat moeten oefenen om toehoorders te trekken.

Misschien moet ik toch maar sociaal democraat worden ? Sluw betaald  beter dan dom.


2 Reacties

 1. antonio zei:

  Niet voor niets wordt Tony Blair in eigen land Tevlon Tony genoemd.
  Toch klinkt “sir Lipton Cohen” ook niet zo gek.

 2. ceck zei:

  Als het er op aankomt zijn het allemaal oplichters en zakkenvullers die elkaar de hand boven het hoofd houden. Nooit iets gepresteerd en dan via de politiek ,waar de ene fout op de andere wordt gestapeld en wij het gelag kunnen betalen, nog meer graaien. Met elkaar dus politiek en financiële maffia m.n. banken en verzekeraars de boel op een enorme manier tillen, want hoe verzin je het om deze smeerlappen met centen van een ander te laten gokken op de beurs ofwel het grote casino. Spaarbanken die met spaarcenten zijn gaan gokken, een vergunning afgeven aan DSB woekeraar en als dat verkeerd afloopt de rekening bij de belasting betaler neer leggen. Ach slechts 3,5 miljard euries is verdwenen, domme mensen met mooie praatjes het schip ingegaan. Maar NIEMAND waagt het om de vinger naar de regenten m.n. Balkenende en Bos te wijzen zo ook Wellink van de NLse bank. Hoe met Icesave waar overheden ook nog eens honderden miljoenen zijn kwijtgeraakt, ze zitten er nog en alles weer onder het tapijt geveegd.
  Wat te denken van het grote gokken m.n. optie beurs en handel in eerste levensbehoefte, voedsel, energie en zelfs even de boel tillen m.n. de Grieken aan de rand van de afgrond brengen om vervolgens de Europese burgers op te zadelen met nog een biljoenen euries aan schulden. Geen Goebbels propaganda die dat eens aan de kaak stelt en eist dat de regenten kliek de politiek en hun handlangers enkeltje sing sing krijgen en verbeurt verklaring van hun bezit. Dat zou het normale zijn, maar er zijn twee verschillende soorten mensen, de elite de zelfbenoemde junta’s en hun maten en de slaven die het gelag mogen betalen, werken tot de dood.

  Afschaffen dat gokken, zware straffen uitdelen, niks manipuleren van prijzen , waar alleen Bilderberg maffiosi met hun hedge fondsen ons allerlei oren aannaaien. Je wordt namelijk een fors aantal keren gepakt. Eerst in je dagelijks leven voor je boterhammetje, stukje vlees, je gas en licht en wat er dan nog over blijft is niet veilig want de staats gestapo en hun maten hebben beslist. alles voor Bassie en voor jou domme sukkel , helemaal niks ………

Comments are closed.