De eitjes van “CECK”

Easter_Egg_HuntTerwijl een groot deel van u al de tuin is ingeweest om eventuele kleinkinderen naar Paaseieren te laten zoeken, deed onze trouwe reageerder “CECK”het allemaal op zijn eigen ( bekende) wijze. Gelukkig maar dat er geen kleinkinderen in de buurt waren, want de vragen met “opa waarom ben je zo boos”, hadden opa CECK danig in verlegenheid gebracht.

Of misschien juist niet, want hoort “opa CECK”tot het uitstervende ras Nederlanders die hun kinderen en kleinkinderen nog wel normen en waarden hebben getracht bij te brengen en toen hij zag dat dit voor ons land allemaal vanwege het soci-muli-culti klimaat een ondoenelijke zaak werd, ze het welgemeende advies gaf snel te emigreren uit een land waar de Anarchie inmiddels als onkruit opkomt en waar geen bestrijdingsmiddel meer tegen opgewassen lijkt te zijn. Dus de “eitjes van CECK” , bedankt opa 🙂  !

 

De afkomst verraad het al, je kan nog beter een ouwe moer als hoer en een ouwe vaar als pooier of massa moordenaar hebben, dan de braak lijst die zijn afkomst treffend weergeeft. Pa Landmacht predikant, dat is voor mij al aanleiding genoeg om vroeguurrr als klein kind uit het leven te stappen, want dan heb je al een achterstand van hier tot Tokio. Een duinkonijn is al vreselijk, maar ook nog eens predikant dat is mega ellende en dan raak je als jongeling zwaar verknipt. Vught je weet wel de sing sing waar nu de pedo’s worden opgeborgen zitten er vol mee. Dan als klap op de vuurpijl de Pinkster gemeente , nog erger dan art 31 refo’s, die 60 jaar geleden hun nazaten met bloemen uit zwaaiden omdat ze dienst in de SS hadden genomen en naar het Oostfront vertrokken. Toen hadden we in NL nog geluk, want in Rusland was het tijdens de oorlog een van de strengste winters en zo vroren ze gelukkig dood en waren we van een stel landverraders goedkoop af.

Weet je ik herken dit soort losers en vreselijk valse lieden direct, ben ze vaak tegen gekomen ergens in verweggistan of onderweg in het vliegtuig.

Kenmerken, vals als het hellevuur, een kop als de ergste mongolen  vanwege de giga inteelt die er in die kringen heerst.

Maar het wordt eens tijd om een aantal politieke partijen
met een heel foute instelling gewoon te gaan verbieden. Vooral de gristelijke partijen horen in een seculiere wereld niet thuis. Vol met pedofielen, geloof waanzin, landverraders en met gewoonten die in een normale wereld niet thuis horen. Je wijf en kinderen slaan, misbruiken, discrimineren dat mag allemaal van dit debiele zooitje. Kijk eens wat een geestelijke volkomen gevoel loze blik die lui als kenmerk hebben. Alle liefde en fatsoen is er tijdens hun jonge jaren uitgeramd en dat in naam van de Heer. FF mijn eitje uitkotsen  .alleen de aanblik maakt me kotsmisselijk !

( noot redactie : de reactie van CECK n.a.v. het eerdere artikel over Joël Voordewind).


1 reactie

  1. wim3 zei:

    Geloof…het is een en al ellende wat de klok slaat. Nog nooit zijn er voor deze waanideeen zoveel mensen vermoord, gewurgd, gevierendeeld, gestenigd of oorlogen gevoerd. Ceck, ook ik heb al talloze malen aangegeven dat confessionele partijen niet in de politiek thuis horen. Laat iedereen maar geloven wat hij of zij wil maar val er anderen niet mee lastig. En ook moeten de gigantische subsidies voor dit bijgeloof met spoed worden afgeschaft. Als je je kind op een achterlijk schooltje met een bijna analfabete meester wilt hebben dan moet je maar zelf voor de kosten opdraaien. Iedereen kan naar een openbare school gaan. Maar kijk nu eens hoeveel debielen er weer naar de pedopaus zijn komen kijken of luisteren. Deze randdebielen leren het nooit, net zoals de oranjeaanhangers.

Comments are closed.