Hero Brinkman hangt vuile was PVV buiten

811883_laundry_-_oldtimeHet zit PVV leider Geert Wilders niet echt mee met de leden van zijn “klas” . Draait hij zich even om, gelijk springt er weer een leerling uit de band en zoals Hero Brinkman, toch al niet het meest brave jongetje uit de klas, wordt er weer rotzooit getrapt.

 

 

 

Goedemorgen, en vergeef ons deze beeldspraak op de vroege ochtend. U weet dat, onze site zeker niet afwijzend staat t.o.v. de PVV en zijn leider, maar wij wel in de loop van de tijd getracht hebben middels positieve kritiek wat kanttekeningen te plaatsen bij de PVVen zijn voorman, die naar onze smaak, ondanks het feit dat hij in ieder geval een gedeelte van Nederland heeft wakkergeschud, uiteraard ook niet feilloos is. Erg positief vonden wij het TV reklamefilmpje dat dePVV liet maken en waarin je een van de grootste rampen die ons land nu nog kan treffen na de financiële problemen kunt zien, Sir Lipton Cohen . Maar, weer is de boodschap in de film een zeer eenzijdige. Met deze boodschap is Geert weliswaar aan zijn kiezers gekomen, hetgeen niet wegneemt, dat wat diversiteit zijn zaak zeker geen kwaad zou doen.

Maar terug naar het uitgangspunt : Geert houdt de zaak strak in de hand. Zoals wij o.a. in een verslag van HP DeTijd hebben kunnen lezen, is de PVV nu niet echt het toonbeeld van “democratie” en in een meer recent voorbeeld kwam naar voren, dat kandidaat kamerleden niet met de pers in contact mogen treden. Natuurlijk heeft Geert daar goede redenen voor, maar toch.

En nu heeft Hero Brinkman dat bij Pauw en Witterman nog eens duidelijk onderstreept  en los van het feit of dat in de aanloop naar de verkiezingen verstandig is ,( nee) zal hem dit door de grote roerganger niet in dank worden afgenomen, hetgeen weer de zoveelste rimpel in de PVV vijver veroorzaakt, iets dat iedere partij kan missen als kiespijn.

Of Hero van de 11e plaats nu een definitieve degradatie ingaat, merken wij in de komende dagen.


3 Reacties

 1. Koning zei:

  Nou ja zeg. Dit is volslagen belachelijk die actie van
  Brinkman. Om je eigen partij zo te beschadigen met de
  komende verkiezingen in zicht is nmm. een doelbewuste
  poging de opmars van de PVV af te remmen. Wie heeft daar
  voordeel van? Precies. Hier zit het establishment achter.
  De gevestigde orde heeft veel te verliezen. Ook hier geldt:
  Follow the money. De linkse dictatuur heeft de macht,
  bewegen zich in alle maatschappelijke geledingen, ergo,
  dikbetaalde banen, macht en aanzien. Er staat dus veel op het spel en de spelbreker Wilders moet in een laatste
  wanhopige poging de pas afgesneden worden. Daarom, door
  wie is Brinkman benadert, wat levert het hem op?
  Het is het zoveelste vieze spelletje van links, die het dun
  door de broek loopt en naar alles grijpt om PVV te stoppen.

 2. VarAway zei:

  Gisterenavond met VERBAZING naar P&W gekeken, Hero’s zorgen kunnen aanzien/horen. Tsja, da’s merkwaardig.
  Eerst (graag)op de zoom van GW’s jas ( lees voorkeurstemmen) op het Tweede Kamer pluche zitten en nu plotsklaps zich zorgen maken over het democratische gehalte en de besluitvorming BINNEN de PVV. Dachten wij, de KIEZERS misschien dat het bij de Mao Club S.P., Partij voor de Dieren, G.L., D66, CU, SGP, CDA, PvdA en VVD anders zou zijn?
  Ik hoop dat de kijkers goed naar magere Annemarie J hebben gekeken? Het dedain op haar gezicht sprak boekdelen….
  Flitsen van Melkert kwamen in mijn geest voorbij, 2002 en Pim Fortuyn zijn nog niet vergeten….
  Vergeet U niet te STEMMEN op 9 juni?

 3. R. Hartman zei:

  Dit schreef ik gisteravond in een reactie bij Artikel 7; later vandaag zal ik dit in aangepaste vorm ook als artikel op HVV zetten:

  Mij moet van het hart dat de wens van Brinkman hem wat mij betreft typeert als een politicus als alle andere, en dat invulling ervan het einde zal inluiden van de PVV.

  Hij vindt zijn pleidooi in de MSM ‘achteraf niet chique’ maar dat was het vooraf ook al niet; typisch politieke streken om een fait accompli te forceren. Hij had er heus wel over nagedacht, en dit smoesje achteraf bevestigt dat nog eens, zeker gezien de opmerking dat het ‘de enige manier was de knuppel in het hoenderhok te gooien’. Ik zou niet op hem stemmen, want ik acht hem onbetrouwbaar.

  De huidige ondemocratische (geweldig!) constructie van de PVV is één van de weinige beschermingsfactoren die de partij kent. Als zij een reguliere partij wordt is het over. Reguliere partijen ontvangen subsidies, einde geloofwaardigheid. Partijcongressen zijn kostbaar, en zonder subsidies voor de PVV lastig op te brengen; de gemiddelde donateur zal er geen behoefte aan hebben, want het is oude wijn in oude zakken.

  Toestaan van partijlidmaatschappen zet de deur naar infiltratie wagenwijd open; Zoals de VVD werd geïnfiltreerd door linkse (en linksige) types als Dijkstal en Rutte (niet uitputtend!) zal de PVV geïnfiltreerd worden door socialisten van linksere snit dan de huidige fractieleden.

  Natuurlijk is een partij die gebouwd is rond een ‘dictator’ kwetsbaar voor het wegvallen van die ‘dictator’, maar een ‘verlichte’ dictator valt verre te verkiezen boven de gruwelen van democratie. Al was het alleen maar omdat democratie ALTIJD tot socialisme en dus dictatorschap leidt, hoewel ook de PVV gerust als socialistisch kan worden getypeerd, zij het, zoals Filantroop terecht stelt, minder dan de VVD.

  Maar minder links is nog niet rechts. En ‘rechtser dan de VVD’ is nog steeds links. Aanpakken van het ECHTE probleem in NL is echter politieke zelfmoord, zoals Rita Verdonk onlangs heeft aangetoond met haar vlaktaks. Niet dat ik denk dat dat meer was dan een proefballonnetje, maar wel een dodelijk proefballonnetje.

  De kiezer is als de dood dat de verzorgingsstaat wordt afgebroken, verslaafd als hij/zij is aan de illusie dat de buurman/-vrouw altijd harder wordt gepakt dan hij-/zijzelf, en dat hij/zij er DUS voordeel bij heeft. Word eens wakker, zou ik zeggen, maar voor velen blijkt dat een uitermate beangstigende ervaring.

  Ik heb de berichtgeving rond de ‘witte rook’ waar Filantroop gewag van maakt nog niet gezien, maar als het klopt gaat de PVV dezelfde weg als PowNed: volledige assimilatie.

  Ik zie het wel; ik stem sowieso niet. Ik vertik het om het immorele en corrupte systeem dat door ACP zo treffend met MPP werd aangeduid te legitimeren door het spelletje mee te spelen. Ik geef mijn stem niet weg: die heb ik de komende jaren nog te hard nodig om zelf te laten horen. Een ander kan ik dat niet toevertrouwen.

Comments are closed.