De errata van Pro Republica

200PX-~2Veel van onze lezers bezoeken ook Pro Republica, waar (aspirant) republikeins  links Nederland kan lezen hoe slecht de huidige staatsvorm is, waar wij ze overigens gelijk in geven. Dat de schrijvers , en in dit geval zelfs een spaanse “professor titular” de heer Hans Vogel , nee geen familie van de kruidendokter, het soms  niet al te nauw nemen met de nauwkeurigheid van hetgeen zij schrijven, ach dat wijten wij aan de hitte van de verontwaardiging. Zie hier dan ook een kleine correctie op het artikel ” Wolkjes aan de lucht “. De foto toont het vliegveld vanwaar de doodsvluchten vertroken.

 

Meneer Vogel, heeft het over de zgn. doodsvluchten en het feit of de in Spanje gearresteerde ex Transavia gezagvoerder Julio Poch hieraan deelgenomen zu hebben of niet. Wij weten het niet, maar Vogel kennelijk wel, want vladderend gaat hij vrolijk verder dat Poch gevangenen boven zee gedupmt zou hebben uit een Fokker F 27 ( of voor intimi de Friendship).  De vliegtuigen zouden voorzien zijn van speciale deuren om tijdens vluchten ladingen te kunnen lossen.

1712169Ofschoon Vogel  gelet zijn naam tot de categorie luchtvarenden gerekend mag worden, is zijn opmerking suggestief. De F 27 ’s welke aan de Argentijnse LUCHTMACHT werden geleverd en niet aan de Argentijnse MARINE die de doodsvluchten uitvoerde, waren van het type  F  27 400 M Troopship en hadden standaard brede ZIJ deuren voor het laden en lossen van grote vrachtstukken maar waren minder geschikt voor het dumpen van goederen tijdens een vlucht . Zie foto links, een F 27 – 400 M van de Argentijnse luchtmacht.

1310091200px-Shorts_SC_7_SkyvanDe doodsvluchten werden echter uitgevoerd met de Short SC 7 SkyVan en de Lockheed Electra, welke toestellen de Arentijnse marine wèl in gebruik had. Met name de Skyvan kon vanwege zijn grote achterklep ideaal gebruikt worden om goederen vanuit de lucht te dumpen. Foto’s van de beide machines links in de uitvoering van de Argentijnse marine ( Electra meest links).

 

Verder gaat meneer ,dr in spe, Vogel eraan voorbij, dat de zaak Poch wel eens een heel andere achtergrond zou kunnen hebben als slechts de rol van Jorge Zorreguita tijdens het regime Videla. Hiervoor verwijzen wij naar :

http://www.geennieuws.com/2010/05/hoe-zit-het-met-het-pensioen-van-de-vader-van-maxima/

en als u verder in de zoekfunctie klikt en de naam Julio Poch hebt ingegeven, zult u zien wat de werkelijke rol van onze regering in e.e.a. is geweest en nog steeds  is.


4 Reacties

 1. mina zei:

  Als bekend is dat het pensioen van Jorge Zorreguita gewoon door loopt, is dat een aanwijzing dat er inderdaad gemanipuleerd is door de fam van Amsberg en Co.(wie anders heeft er zoveel belang bij)
  Maar als de advocaten van Poch dit zullen inbrengen tijdens het proces krijgen zij natuurlijk de familie van Amsberg tegen zich.
  De advocaten van Poch moeten dus eerst maar uitzoeken of het pensioen van Maxima haar vader door loopt, zo ja , dan diep graven in de familie Zorreguieta.
  Loopt het pensioen echter niet door dan is dat een teken dat Zorreguieta vuile handen heeft en moet hij voor de rechter
  Wordt het pensioen echter stiekem betaalt met Nederlands geld (door ons, de Belastingbetalers van Nederland) dan gaan Bea en Co en dat hele zwikje van haar maar voor de rechters in Argentinie, en… in Nederland.
  Alles staat en valt natuurlijk wel met een eerlijke ge rechtsgang, zonder corrupte personen.Ben benieuwd.

 2. ceck zei:

  @ Mina,

  Dat is reeds gebeurt m.n. van onze belasting centen waar NL voor 600 miljoen via de club van Parijs leningen aan Argentinie heeft uitstaan. Deze bleken oninbaar te zijn, de Argentijnen konden die aflossen laat staan de rente betalen. Dus………….. in ruil voor het ongemoeid laten van nazi vaar van die pampa meid Maxi zijn wij ook de klos en hebben het losgeld voor die ouwe nazi vaar betaald ij opdracht voor de nazi familie von Amsberg, Lippe Biestervfeld.Hitler en zijn nazi kornuiten had er jaloers op geweest. Je stuurt een uitgekookte geblondeerde meid op een super domme ( dikke domme Willen, ddW) als onderlegger en fokzeug af en je bent gelijk van je probleem af. Zij blij en wij weer 100derden miljoen armen. Ooit zo zout gegeten ~!

 3. Koning zei:

  Een eerlijke rechtsgang, zonder corrupte personen. Mina,
  als de naam Amsberg valt kan je die woorden wel vergeten.
  Overal, maar dan ook overal waar die familie opduikt,
  komen allerlei schimmigheden en zaken di e het daglicht
  niet kunnen verdragen te voorschijn. En dat al twee eeuwen
  lang. Zij hebben invloedrijke bondgenossen zowel in binne-
  als in buitenland. Wij tegenstanders van die maffiafamilie
  zijn slechts de luis in de pels. Maar ’n familie die de
  Nederlanders willens en wetens besteelt om zo het familie-
  kapitaal niet aan te tasten en toch ’n luxueus leven te
  lijden, moet voordurend in de nek gehijgd worden. Laten wij
  dit toe, zij we geen knip voor de neus waard.

Comments are closed.