Machangulo, u wordt weer in de maling genomen

right1

Één dag voordat de MSM naar buiten kwamen met het bericht, dat Willem Alexander en Maxima ( dat was 10.07), kwamen wij al met het bericht via onze Zuid Afrikaanse correspondent, dat Wim en Maxi er even een paar dagen tussenuit gingen naar hun vakantievilla in Machangulo.

Hier nu het vervolg hoe u in de maling genomen wordt.

 

Ongetwijfeld herinnert u zich de brief, die Wim aan de inmiddels demissionaire minister president JPB schreef en waarin hij verklaarde dat hij afzag van de participatie in het project en de villa zo snel mogelijk zou verkopen. Deze brief plaatsten wij al eerder. Iedereen kon inmiddels met de klompen aanvoelen, dat het hier om een schijnmanouevre ging, die voor Wim veel opties openliet. Eerst moest de villa klaar zijn ! Waarom ? Als je een lopend projekt wilt verkopen, kan dat ook terwijl het huis nog niet klaar is. Dus, lag het voor de hand, dat de trucendoos van de familie von Amsberg weer eens voluit open ging. Het huis gewoon af laten maken, dan mogelijk via, via verkopen aan een schaduwbedrijfje of stichting, het paleis Noordeinde had daar al meer ervaring mee, en daarna gewoon weer terughuren voor de periodes dat je naar de olifanten wilt gaan kijken.  Maar !! misschien toch verstandiger om pro forma de woning te koop te zetten, dan kun je aantonen dat je een eerlijk oprecht ?? toekomstig staatshoofd bent.

En wat ziet onze Z. Afrikaanse correspondent ? Voor de bescheiden som van omgerekend 1.463.000 euro kunt u zich ( mits de eigenaar wil verkopen) de trotse bezitter noemen van een villa van 400m2 ( zonder bijgebouwen) op 8000 m2 grond. De villa bestaat uit 4 slaapkamers, 4 badkamers, 1 woonkamer, 1 eetkamer,1 TV kamer, keuken met inbouwapparatuur, open haard,alarminstallatie en beschikt uiteraard over Airco, inbouwkasten en een groot groot terras, niet te vergeten het eigen zwembad. Daarnaast zijn er aparte woonfaciliteiten voor beveiliging en staf (uiteraard door u betaald), garage en eigen diepvriesopslag voor de bitterballen en pampa steaks.

U begrijpt de villa is al lang klaar, maar het volk moest weer even zoet gehouden worden.

Maar nu komt het, u kunt mits u dat wilt ook voor slechts 25% participeren in het eigendom, ik neem aan dat u de grote truc voelt aankomen en dat kost u ongeveer 370.000 euro’s.

Ik neem aan dat uw interesse gewekt is, dus bel even met Sandy Wilson  op mobiel 00 285 82 369 8745 en zij zal u graag rondleiden. Let daarbij vooral op de oranje spreien op het bed in de “royal suite” daarvoor surft u naar:

http://www.pamgolding.co.za

Even klikken op all properties, dan Mozambique et voilà. Nee op Funda  (buitenland) staat het huis nog niet  Hoezo,  ….was toch in de verkoop of toch maar niet……. wie het weet mag het zeggen en zo gaat het maar door en door en door met deze maffia familie.


41 Reacties

 1. peter zei:

  Beste redactie, dat heeft u goed gedaan, uitstekend werk verricht, Er zijn er niet veel die u dat nadoen.

  Met dit stel heeft Nederland het neem ik aan nu wel gehad. Van het begin tot het eind zijn we belazerd, willens en t=wetens met medewerking van onze gestruikelde hopman, JeePee. We moesten hem er alsnog aansprakelijk voor gaan stellen. De ambassadeur Vos kan het gevoeglijk wel schudden, zo op het eerste gezicht, de mevrouw uit Den Haag heeft wel eerder ambassadeurs pootje gelicht.

  Ik mag hopen dat ze in het stadion in een donker hoekje worden neergezet om zich vooral te schamen, maar het zal wel ijdele hoop zijn. Nederland moet stoppen met deze lui te financieren, zij, die bulken van het geld, alleen aan rente per maand komt er misschien al meer binnen dan de jaarlijkse toelage die wij moeten ophoesten. Te belachelijk voor woorden.

  Wie steekt een poot uit? Ik denk dat we het wel aan die twee over kunnen laten. Ikwens mij in ieder geval niet door die lui langer te laten vertegenwoordigen. die wil ik zelf kiezen. Next.

 2. wim3 zei:

  Mij lukt het niet om bij het huis te komen. Zie wel Buy All Properties, maar geen Machangulo. Overigens een knap staaltje journalistiek. Het leugennetwerk van onze nep-oranjes wordt langzaam ontrafeld. Nu nog vele Nederlanders die tegen deze uitzuigers in opstand komen.

 3. Barbertje zei:

  Er zit een rat onder het tapijt en waarschijnlijk niet een maar een heel nest.

  In Zuid-Afrika hebben makelaars terecht een slechte naam. Een van de praktijken was te zorgen dat je ‘sole agent untill sold’ bent om een bepaald huis te verkopen. Dat houdt in dat jij als enige het recht hebt om dat huis te verkopen TOT het verkocht is. Dus zelfs al duurt de verkoop buitensporig lang, de eigenaar die dat contract ondertekend heeft mag het volgens de wet niet een andere makelaar inschakelen of het zelf verkopen. Er zijn gevallen geweest dat de makelaar jarenlang op een huis bleef zitten en geen moeite deed om het te verkopen. Het werd dan ‘in reserve gehouden’ voor als er weinig aanbod van huizen was of om een andere reden die opportuun was. Ik weet dit zo goed omdat ik een blauwe maandag in Kaapstad op een makelaars kantoor gewerkt heb toen ik er woonde. (Die hele business was mij te smerig)

  Mij lijkt dat Willem van A. eenzelfde truc uit de doos gehaald heeft en er ongestraft “Staat in het contract met de makelaar” dertig jaar over de verkoop doen als het hem uitkomt.

  laat ze daar naar toe gaan en nooit meer terug komen.

 4. Barbertje zei:

  Dat had ik nog toe willen voegen, mijn complimenten voor wat jullie boven water spitten. Zeker geen door Plasterk aangestelde journalisten in dienst :).

 5. Tinus zei:

  @2.Peet, geplaatst op juli 11th, 2010 om 20:48 Schreef:
  Wie kan ons verlossen van deze Amsbergplaag?

  Denk maar zo, wij met z’n allen incl dus de regeringsbobo’s. Maar we zijn Nederlanders, toch?
  Moet ik nog meer zeggen?

 6. ceck zei:

  Het is allemaal bekokstoofd onder JP en de andere vazallen m.n. rooie rakkers Cohen & Co. Dankzij de semi moffin zitten ze op het pluche en dat wordt beloond met volledig medewerking om het volk een rad voor ogen te draaien, te tillen en uit te kleden. Rovers en uitbuiters zijn het al voor eeuwen en schuwen ook een politieke moord niet zoals op Pim Fortuyn. De macht van de nieuwe wereld orde en wie goed oplet en aandachtig dal hun smerige leugens en intriges bekijkt , komt op een conclusie. Wat is er verandert ondanks oorlogen en wereldoorlogen met bijna 100 miljoen doden ? Niks, helemaal niks, we hebben niks te vertellen ,alleen maar te gehoorzamen en ons volledig te laten uitkleden. Nazi’s en verraders hebben het voor het zeggen, zich zelf op de troon gehesen en de macht naar zich toe getrokken. Dat er nog mensen zijn die het allemaal zo prachtig vinden is te danken a. omdat ze ervan vreten zoals alle Goebels journaille en pluche vazallen b. een ongekend dom stel mensen , die blind, doof en achterlijk zijn om zich zo te laten misbruiken !

 7. mina zei:

  Ik betwijfel of dit wel de echte foto,s zijn van het huis van Willem de leugenaar.

  Overigens denk ik ook dat hij de onderste steen zal boven halen om dit huis te behouden. De man staat bekend als zeer koppig en dom , een uitstekende combinatie om in een zelf gegraven kuil te vallen.las net dat de man vindt dat de voetballers met opgeheven hoofd naar huis kunnen gaan.
  Grote vraag die de familie van Amsberg zich nu zelf moeten stellen : geldt dit ook voor die 2 doortrapte leugenaars daar in Machangulo nu het voetbal voorbij is?

  @mina, daar heeft u dan ongetwijfeld een onderbouwing voor, die onze lezers zal interesseren, gaarne bericht
  red Geennieuws.com

 8. mina zei:

  Van die foto,s ?

  Gewoon een vermoeden,vanwege zijn grondige afkeer van de pers zal hij nooit foto,s van zijn huis of interieur prijs geven.
  Om het geld hoeft hij het ook niet doen, dat huis zal toch hoogstwaars. in de familie blijven.

  @Mina, journalistiek is niet op vermoedens gebaseerd, maar trachten wij feiten te achterhalen.Via onze correposndent in Kaapstad, die ook al op NEGEN juli doorgaf wat de Nederlandse pers pas op 10 juli melde, dat Wim en Maxi naar Mozambique waren, hebben wij de info dat het wel degelijk om HET huis gaat.
  Daar komt bij dat indien een huis in “de verkoop”staat ( voor wat het waard is) moeten er wel interieur foto’s bij. Voorts is Golding al eerder bij de verkoop van de Machangulo huizen actief geweest, na het fiasco met eerdere ontwikkelaars.
  redactie Geennieuws.com

 9. Gert Mansveld zei:

  heb even gebeld met mevrouw Sandy. Die vertelde dat het huis van de kroonprins dat van de buren betrof. Die zou volgens haar onder een ander heel buro vallen dan die van Pammetje Golding. Ze bezwoer nimmer een voet in dat huis gezet te hebben. Ik sluit niet uit dat ze jokte.

 10. mina zei:

  Ja, dat is waar, vermoedens hebben we niets aan.
  Maar ik kan het gevoel niet van me af zetten dat ik deze foto,s vorig jaar ook al heb gezien, op deze zelfde website als waar nu deze foto,s opstaan.
  (Ik heb al geprobeerd een oudere website van vorig jaar te vinden van dit bedrijf maar dat is me niet gelukt)

 11. kees zei:

  waarom moet het “volk“ zich hier zo nodig mee bemoeien? Laat die mensen AUB lekker hun leven leiden.

 12. anne hilverda zei:

  Wim3 en R.Hartman
  Ik heb alle links geprobeerd en kan alles krijgen behalve Mozambique en ook de links van R.Hartman gaf als antwoord: error, this page cannot be found.
  Zijn ze er de hele dag al weer mee bezig daar in het kabinet van de koningin?
  Hopelijk komt het nog eens ergens als een bijlage die we dan aan onze favorieten kunnen toevoegen. eeuwigheidswaarde,zulke foto’s. Komen later in de leerboekjes van de republikeinse scholen. “zo erg was het al”….

 13. J. Minima zei:

  Ongelooflijk wat moeten wij met zo’n koning. Onbeperkt reizen en de huidige majesteit staat ook dit alles maar toe.

 14. peter zei:

  @kees, geplaatst op juli 12th, 2010 om 18:16 Schreef:

  Die kees! Helemaal mee eens, met dat laatste dan, maar niet op kosten van “het volk”. Of u houdt ons voor het lapje met uw comment, of het is de eerste keer dat u deze site bezoekt. Ik adviseer u eerst eens wat op en neer te scrollen nu u toch hier bent en nadat u uw mening hebt bijgesteld, uw verontschuldigingen aan “het volk” aanbiedt.

 15. wim heitinga zei:

  ik ben de echte wim heitinga. alle andere reacties onder mijn naam zijn nep.

  met vriendelijke groet,

  wim heitinga

  @ Wim ik mail je vanochtend rechtstreeks, groet Paul red. Geennieuws

 16. Gerard van Verloop zei:

  Het lijkt wel of Alexander zelf aan ons probeerd duidelijk te maken dat hij er geen zin in heeft en veel liever op de tribune van een sportcomplex zit of in een villa in buitenland vertoefd, in ieder geval heel ver weg van de Nederlanders.
  Zou de politiek dit niet bespreekbaar kunnen maken ?
  Nu sponseren we een familie waar we niets aan hebben
  en die alleen uit zijn op hun eigen genoegen.

 17. Hans zei:

  Boeiuh…

  Laat die 2 toch lekker een vakantiehuisje hebben. We hebben nu eenmaal monarchie en dat kost af en toe wat. Nou en.. Peanuts vergeleken met een bank redden waarvan we weten dat we geld het toch niet terug krijgen. Wat maken die paar centen nu uit op die miljarden??
  maar goed, daar zijn wij Nederlanders goed in, zeuren…

 18. ceck zei:

  Nou Hans, ik weet niet hoe het jouw vergaat, maat heb NOOIT iets voor Niets gehad.Vaak zwaar moeten inzetten om mijn katje elke maand zeker te stellen. Dacht ik wat verdiend te hebben na weken van 100 uur plus , kwam er vanuit het niets een grote hand m.n. de Belasting Gestapo, die me meer dan 50 % van me afnam. Vooral na april als ik verplicht moet opbiechten wat ik had verdiend waren de druiven zuur en bleek dat ik meer dan 8 maanden voor o.a. zo’n foute von Amsberg club had moeten werken. Toen ik mij had verzelfstandigd en een kantoor vol met personeel had en nog veel meer uren moest draaien, was de terreur nog veel erger en plukte ze aan alle kanten. Als de Belasting Gestapo controle wat heet een paar weken mijn kantoor kwam terroriseren met de behandeling van een zwaar crimineel, moet ik alle onkosten bonnetjes een dag lang uitvoerig uitleggen. Een lang verhaal om je eens op andere gedachte te brengen, want ik was gewoon een hardwerkende burger die elke maand tientallen soos en feestgangers zoals die verfoeide opvreters in hun dure paleizen moest onderhouden.

  Wat is de toegevoegde waarde van deze vreselijk foute clan die von Amsbergs en voorheen die von Lippe biesterfeld , die niks anders deed dan feestvieren en neuken op onze kosten. Hetgeen me voor altijd een vreselijke afkeer van alles wat dit nep Koningshuis te maken heeft is het feit dat ze bij bezetting van onze oosterburen ook nog eens de verraders rol hebben vervuld. Deze familie grossiert in foute lieden, die het met hun rol als hoofd van het land niet zo nauw nemen en lak aan ons hebben. Verraad, vooral nazi genossen die als een rode draad in deze familie overal verschijnt. Behalve zeer foute echtgenoten en dochters van massa moordenaars ofwel vlm onderleggers van gangsters zoals een Mabel, die nb. ook nog eens debet was aan massa moord in vlm Joegoslavië als zeer hechte vriendin van Soros. Elke keer komt er weer meer bagger bovendrijven van deze familie, het is een grote beerput van criminele activiteiten. Daar betalen we voor en als je niet ziet dat ze het gewone klootjes volk gewoon misbruiken om zich mega te verrijken en een super de luxe leven er op na te houden.Twee honderd jaar verraad en uitpersing beste Hans lijkt me meer dan genoeg geweest. Bovendien zijn het niet de erven van die originele Prins van Oranje, maar hebben zichzelf die titel maar toegeëigend het waarborgt een leven als een luis op een teerton en je kan doen wat je wilt.

  Dus als je dit zeuren noemt, vraag ik me af wat de kleur van je haar is……………..

 19. Watcher4309 zei:

  @Hans en Kees
  Ons land kende tijdens Wereldoorlog 2 circa 160.000 NSB-ers zijnde collaborateurs en landverraders. De ZioNAZI Bernard was een zeer belangrijkste dubbelspion in dienst van de geheime dienst IG Farben, Hitler en vooral van de geheime NWO-organisatie van de Rothschild’s/Rockefeller’s/Bush-Crime Families die ook Hitler financierden. Na WW II -waaraan zij gigantisch veel geld verdienden- gingen zij driftig verder met de organisatie van de vele volgende oorlogen, revoluties en staatsgrepen mbv de door hun overgenomen CIA, Pentagon, NATO en vele door hun beheerste regeringen en geheime diensten zoals MI5/6, Mossad, RIVD enz.enz. Palestina, Vietnam, Laos, Cambodja, Indonesie, Libanon, Irak, Afghanistan en Iran als volgende zijn recente voorbeelden van soortgelijk oorlogscrimineel handelen tbv zelfverrijking en plundering waarin de Super Crimineel Oorlogsmisdadiger de ZioNAZI Kissinger en zijn ZioNAZI vriend Bernard alsook Beatrix een rol hebben gespeeld.
  Ons land telde in WW II ook ca. 60.000 man in dienst van de Waffen-SS.
  Daartegenover stonden slechts ca. 20.000 verzetsmensen die bijna allen hun leven verloren als gevolg van verraad, waaronder vele neven van mij. Bernard speelde vanzelf een centrale rol in het Englandspiel en wist natuurlijk als top-spion zoveel mogelijk sporen en bewijs te wissen middels moord etc.

  Gevolg was dat Nederland met over 85% Europees topscorer was op het gebied van Joden-uitroeing. Dit met aktieve deelname van de regering onder Wilhelmina/Bernard.

  Nederland is reeds sinds eeuwen opgezadeld met een ZioNAZI Oranje Bastaard Crime Family die continu HOOGVERRAAD, LANDVERRAAD EN VOLKSVERLAKKING pleegt door deelname aan een eeuwenoude Globaal werkende ZioNAZI CRIMINELE VERENIGING NWO met als onderdelen De Bilderberg Groep, CFR en Trilateraal commissie.
  Deze Bastaard Oranje ZioNAZI Familie neemt dus deel aan grootschalige oorlogsmisdaden, vernietiging van landen en hun regeringen, massamoord, genocide, martelingen, plunderingen, pedofilie-sodomie-kindermoord, ordinaire moord, bedrog, oplichting en diefstal etc.etc.

  Geen wonder dat Justitie en overheid in Nederland zelf een voortgaande gruwelijk stinkende criminele beerput is waar criminelen voortdurend de hand boven het hoofd wordt gehouden. Kijk slechts naar de vele metersdikke dossiers en publikaties van Klokkeluiders als Oltmans, Poot en vele andere op sdnl.nl en klokkeluidersonline.nl

  Deze ZioNAZI familie had reeds lang berecht moeten zijn, moeten hangen en via beslag alle bezittingen terug in de staatskas moeten laten vloeien. Voor dergelijke super criminelen kan absoluut geen sprake zijn van zelf uitgeroepen onschendbaarheid, verbanning en/of ze met rust te laten.

  Dus Hans en Kees jullie zijn ofwel gigantisch blind, dom en naief, ontbreekt enig hersenvolume, ofwel behoren jullie tot de zeer vele geslepen of domme collaborateurs en landverraders zoals de uitgekotste Bal Ellende, Verhagen, etc.etc.

 20. R. Hartman zei:

  @Redactie
  Doe mijn laatste reactie maar weg. Link komt niet goed over, en ceck heeft al naar een werkende link verwezen (in het AD artikel).

 21. coby zei:

  he he weer wat gevondenn ??? hou ff op laat die mensen met rust ,kijk een naar de miljoenen die in het voetbal wereltje omgaan ,dat vind ik schande .
  het is altijd het koninklijkhuis en maxima .maar als er iets is o.a koninginnendag wordt er massaal gekeken iedereen gek op het koningklijkhuis ,maar o wee as er iets is deugd het weer niet
  van mij mogen jullie het huis met rust laten

 22. kski zei:

  Ik snap de ophef niet zo.Ja sure, de plaatselijke bevolking word er niet beter van, maar dat worden ze van het WK voetbal ook niet dus..
  Niet dat ik dat vadsige ex-Leidse kwalletjestudent hoog heb zitten maar wat maakt het uit Mozambique of Bora Bora of Paaseiland, lui met teveel geld hebben zowieso tunnelvisie en zullen op den duur toch wel hun zin krijgen.
  Kom aan laffe Nederlanders: en masse weg achter die PC en storm richting Wim-Lex en z´n golddiggerwijffie en revolutie in gang zetten.Dat zal Nederland pas echt weer op de wereldkaart zetten. Terug naar die goeie ouwe VOC-mentaliteit!.Toch?…

  http://koenski-beterweter.blogspot.com/

 23. wim3 zei:

  @Hans
  Een “vakantiehuisje”? Dat ding kost anderhalf miljoen euro. En de zin “we hebben nu eenmaal een monarchie en dat kost af en toe wat” getuigt niet van veel inhoudelijke kennis omtrent de gang van zaken in en rond het “koningshuis”. Heeft u dit “staatshoofd” gekozen? Heeft u gestemd en vindt u het dan goed dat dit ONGEKOZEN staatshoofd zich met de kabinetsformatie bemoeit en ondertussen nog een constitutionele staatsgreep pleegt? En welke miljarden bedoelt u eigenlijk? De 10 miljard die deze familie bij elkaar heeft geroofd en gegapt? U betaalt zeer waarschijnlijk belasting, zij niet. U betaalt of huur of uw hypotheek. Deze schatrijke familie woont op onze kosten geheel gratis en wentelt vele onkosten zoals tripjes, vakanties enz. enz. op de Staat af. Leest u aub. wat meer op ProRepublica. Maar ook deze site verschaft uitstekende informatie.

 24. barry stevens zei:

  Kan iemand mij uitleggen waarom we luisteren naar deze familie en waarom we ze vereren? Waarom? waarom? vragen.. vragen..

 25. anne hilverda zei:

  Ceck, dank je wel voor de link. Ze zoeken hun plekjes op de aardbol wel uit.
  En dan te bedenken dat de dorpelingen nog niet eens stromend water hebben en de “supermarkt”een armzalig houten kraampje is.
  Moet je wel kunnen, te midden van de diepste armoe daar zitten gloriëren en niets doen.
  Ik vind dat de Staat de verkoop ter hand moet nemen en de opbrengst onverwijld naar de voedselbanken in Nederland moet. Onteigen die man maar, dan houdt hij nog genoeg over.

 26. Adrie zei:

  Ik snap niet waar iedereen zich druk om maakt. Vaak denk ik toch dat het met afgunst en nijd te maken heeft. Ze leven al in een glazen kooi. Geef ze toch wat privacy ver weg van Nederland.

  En voor diegenen die tegen een monargie zijn…. Wie zegt dat we met een president als republiek beter af zijn.

 27. Geert de vries zei:

  Waarom verbaast het ons nog.In de Middeleeuwen zijn deze lieden aan de macjt gekomen met leugen en bedrog.Alles in Gods naam.Wie zichzelf verhoogt zal vernederd worden.En er zijn nog wel intellegente nederlanders die nog voor het koningshuis kiezen.Maar het helpt toch niet want de regenten kiezen zichzelf als koning.Daar worden wij niet voor gevraagt.Dokken is onze enige taak en vooral toezien hoe de oranjeclub hun zakken vult als de bevolking uit de container eet.Eens een dief,altijd een dief.

 28. ceck zei:

  @ Adri

  In een glazen kooi ????? Voor de tig miljard die ze en passant even de laatste eeuw in hun zak hebben gestoken zal iedere NLer best in die kooi willen zitten. Geheel afgeschermd, beschermd en omringt met landverraders en vazallen hoe kan je dan in Godsnaam over een glazen kooi reppen. WIJ zitten in een keurslijf die elke minuut in de gaten worden gehouden, geen enkele privacy meer hebben, volkomen monddood en weerloos zijn geworden en HELEMAAL NIKS MEER TE MELDEN HEBBEN. Maul halten misschien begrijp je dat……

 29. anne hilverda zei:

  Adrie, het heeft niets maar dan ook niets met jalouzie te maken.Als ik dat huis had, zou ik me schamen te midden van de diepe armoe in Mozambique.Daar zou ik niet kunnen genieten.Dat is voor de gewetenlozen. Republikeinen strijden voor gerechtigheid.Recht voor allen, democratie.Terugkeer naar de progressieve Republiek die we ooit waren.

  En Coby ga jij nu eerst eens geschiedenislessen volgen. Door je gebrekkige historische kennis kun je niet meepraten.

 30. wim3 zei:

  @Adrie
  Zou u willen uitleggen waarom u denkt met deze monarchie goed af te zijn? Gaarne met bewijzen, die er volgens de oranje-aanhangers in overvloed zijn. Dus geen loze kreten aub.

 31. ceck zei:

  @ Wim3, ze zijn ambassadeurs van Nedrigland en dus goed voor ONZE economie. Je mag raden wiens economie want ik ben nogal bereisd en niemand in zwart , gele, pampa continenten weet wie ze zijn en er is nog geen schroefje, pakje boter extra verkocht omdat ze deze opvreters kennen. Integendeel, met ddW als onbeholpen water en schijt huizen promotor gaan mijn tenen krommen als ik de volle …. zie.Een spontane steek in mijn linker oog begint al bij het zien van deze leugenaars als ze in beeld verschijnen.

Comments are closed.