Duitsland schaft zich zelf af.

29823123nWij schreven al een paar dagen geleden over het boek dat het lid van de raad van bestuur van de Deutsche Bundesbank , Thilo Sarrazin zou presenteren : ” Deutschland schafft sich ab” en één ding kan er met de heersende polemiek wel al geconcludeerd worden, Sarrazin krijgt in ieder geval voldoende aandacht voor zijn boek, waardoor hij kan rekenen op hoge verkoopcijfers voor een boek dat inmiddels te koop is voor rond de 30 euro. De ondertitel zegt het al, Sarrzin is van mening dat het lot van Duitsland op het spel staat en dat dit in hoofdzaak ligt aan de enorme toevloed van buitenlanders, die in de afgelopen jaren in Duitsland zijn komen wonen, waarbij er met name gekeken wordt naar mensen met een moslim achtergrond. Het ruim 400 pagina dikke boek wemelt van de cijfers en statistieken , Sarrazin heeft een financiële achtergrond en schrijft een verhaal dat zo in het plaatje past, dat in ons land geschetst wordt door Geert Wilders. Ongetwijfeld zal Geert wel wat van het cijfermateriaal kunnen gebruiken.

 

De partij waar Sarrazin lid van is, de Duitse SPD , de tegenhanger van onze PvdA heeft inmiddels er op aangedrongen dat de schrijver uit de partij gezet wordt en er zijn veel stemmen die ook eisen dat hij niet langer deel uit kan maken van de raad van toezicht van de Bundesbank. Het is opmerkelijk, en ook hier weer een overeenkomst met Geert Wilders, dat de “bedenker” van een idee soms ingehaald wordt door zijn eigen idee dat daarmee de baas gaat worden van de verdere uitspraken en gedachten van de “bedenker” en deze tot een soort geestelijke slaaf maakt van zijn eigen bedenksels.

Zo maar even wat kreten uit het boek:

“De integratie van veel  moslims is inmiddels een verloren zaak. In Berlijn ( waar S. woont) worden 20% van alle misdaden uitgevoerd door slechts 1000 jeugdigen met een Turkse of Arabische achtergrond, een groep die slechts 0.3 promille uitmaakt van de totale Berlijnse bevolking.

Het zou goed zijn als de moslims onze wetten en zeden respecteren in plaats van anders om.Er is in onze samenleving geen plaats voor dwanghuwelijken, het onderdrukken van vrouwen in het algemeen en het opdringen van de islam aan anders gelovigen.

Veel mannelijke moslims hebben het weliswaar thuis voor het zeggen, echter zeker als zij werkeloos zijn kunnen zij hun stem buiten de deur niet laten gelden, hetgeen leidt tot een overmatige drang om zich te manifesteren.

De meeste moslims zouden ook door kunnen gaan voor mensen uit de landen rond de Middenlandse Zee, maar slechts door zich te kleden in hun tradtionele kledij, zorgen zij zelf voor een discriminatie, met name de vrouwen die gehuld in lange gewaden en hoofddoeken de straat op gaan. Bij de Turkse vrouwen in Duitsland zijn dat er inmiddels 61%.

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Het boek is in feite een opsomming van zaken die wij van Wilders en zijn PVV gewend zijn. Natuurlijk liegen bepaalde cijfers er niet om en kan niet ontkend worden, dat er een steeds groter wordende problematiek is met de integratie van immigranten uit met name moslim landen. Echter of een boek een positieve bijdrage levert ( behalve aan de portemonnee van de schrijver zelf) om tot een oplossing te komen moet worden betwijfeld. Maar wij weten zeker wat er inmiddels bij Geert op het nachtkastje ligt.


11 Reacties

 1. check zei:

  Niet alleen Duitsland maar in HEEL EUROPA KOM JE DEZELFDE SITUATIES TEGEN ZO OOK HET VOLLEDIG UITHOLLEN VAN HET SOCIAAL EN PENSIOEN STELSEL EN DE OVERBEVOLKING VAN DE CULTUUR VERRIJKERS IN GEVANGENISSEN . Hoelang nog laat men dit gebeuren of moet er gewoon een enorme opstand uitbreken !

 2. wim3 zei:

  Hoe is het toch mogelijk dat Europa zichzelf de nek omdraait? Uiteraard zijn er ‘hogere’ belangen mee gemoeid, maar begrijpen die zakkenvullers dan niet dat de hele maatschappij naar de verdommenis wordt geholpen? Hebben ze geen kinderen? Kleinkinderen? In wat voor omgeving komen die te leven. De immigranten planten zich razendsnel voort, verlekkerd als ze zijn op kinderbijslag en de nog steeds royale uitkeringen waar anderen, autochtonen, in het verleden keihard voor gewerkt hebben.

 3. Tom Couzy zei:

  Sarrazin zei nog meer:
  Ondanks dat Sarrazin hetzelfde zegt als Wilders is deze gefrustreerde man wil hij volgens eigen zeggen niet vergeleken worden met Wilders.

  Zijn uitspraak geeft hier duidelijkheid in:
  Wilders ach, als ik zeg dat de wereld rond is en een andere klootzak zegt precies hetzelfde,dan ga ik niet plotseling zeggen dat de wereld vierkant is.
  Vervolgens zegt hij aansluitend,het islamitische volk is een achterlijk volk,daar kunnen zij niets aan doen,dat zit in de genen.
  Duidelijke uitspraken voor een man die commentaar heeft op Wilders.

 4. Van der Wal zei:

  Deze man verdient een standbeeld, maar geen kritiek!
  Er wordt in heel Europa nog te veel door de roze bril gekeken. Hoe is het ook nog weer: erkennen, benoemen, oplossen!! Helaas vanaf het moment van benoemen wordt je als racist gekwalificeerd. Mag een vader niet meer voor zijn gezin opkomen?

 5. wim3 zei:

  Mochten er mensen zijn die tot internationale samenwerking bereid zijn, lees dan onderstaande mail die ik heb ontvangen:
  Bedankt voor uw mailtje. We zijn met opstand.net een Belgische website. Dat we niet meer bekend zijn is natuurlijk spijtig maar we doen ons best. We zijn permanent aanwezig op het forum van politics.be http://forum.politics.be/index.php en bij gelegenheid ook op andere websites als we denken dat daar belangstelling is, maar het vraagt allemaal werk en tijd en dat laatste is helaas een redelijk zeldzaam artikel.
  We zijn nu ook bezig om ons politiek te organiseren en een eerste opzet is te vinden op http://www.directdemocracy.be in het Engels. De keuze van Engels mag eigenaardig lijken maar het is een Vlaams – Waals project en we verstaan mekaar het best in het Engels, vandaar.
  Ook internationaal trachten we tot samenwerking te komen bv door deelname aan het Global forum on Direct Democracy in Californië waar besloten is om wat beter samen te werken.
  De eerste stappen daartoe zijn gezet op http://www.participedia.net/ .
  Als we echter de evolutie van ons ledental nemen als maatstaf van resultaat van onze inzet, dan moet ik toegeven dat we tot hiertoe niet slagen in ons opzet. In Nederland is de situatie overigens niet veel beter wat de Direct democratie betreft. Dat is althans mijn persoonlijke indruk door de enkele contacten die ik heb met verenigingen daar.
  Natuurlijk mogen we niet de invloed onderschatten van een doorbraak van Directe Democratie in onze grote buurlanden en dan voornamelijk Duitsland. Alhoewel onze media hun best doen om daar niét over te berichten zal dat mettertijd toch een grote invloed hebben. Ook kleine sucsessen zoals in Vallentuna (Demoex in Zweden) zijn ook voor ons, en de ganse Direct Democratische gemeenschap, zeer belangrijk. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat, als de tijd rijp is, een evolutie in die richting onafwendbaar is. Maar onze politici en de daarmee verbonden instellingen zullen zich tot de laatste zucht verzetten. Daar mogen we ook zeker van zijn.

  Beste groeten

  Paul Nollen

 6. Ben zei:

  Het artikel eindigt met de vraag of dat boek een bijdrage kan leveren aan de oplossing v/h integratie probleem. Die vraag hoor je heel vaak gesteld worden, en iha door diegenen die er voorstander van waren die moslims hiernaartoe te halen. Dat zijn dan de Halsemaas, de doekie terpstraas, de pechtoldjes,en noem die hele meute gutmenschen maar op. Maar die moslims hadden nooit hiernaartoe mogen komen, ze hadden nooit toegelaten mogen worden.En de oplossing is, ze allemaal weer terug te sturen naar waar ze vandaan kwamen. En dat nu is waar de gutmenschen weer problemen mee hebben.

 7. R. Hartman zei:

  @Tom Couzy
  Kun je een verwijzing naar die uitspraken richting Wilders geven? Ik heb wat interviews met Sarazzin gezien en gelezen, maar het woordgebruik zoals je hier debiteert valt daarin niet te bespeuren.

  @Van der Wal
  Deze man verdient beslist geen standbeeld. Hij beschrijft de neergang van Duitsland (en daarmee van de Westerse wereld) zoals die aantoonbaar (dat doet hij dan ook) plaatsvindt.

  Pas tegen het einde van het boek betrekt hij de immigratie bij die neergang, en dat is het stuk waar iedereen over valt, omdat het politiek incorrect is, en ongemakkelijke waarheden, die niet ontkend kunnen worden. Daarom valt men dan ook de man aan, niet zijn inhoud. Eén ‘criticus’ reageerde zelfs vol afgrijzen op de vraag of hij het boek gelezen had, of nog ging lezen: “Maar natúúrlijk niet!!!”

  Maar het blijft een volbloed socialist. De bijdrage aan de neergang door socialistische experimenten met het staatsonderwijs blijven volkomen onbelicht. En ook voor de immigratieproblemen ziet hij nog steeds de oplossing bij meer macht voor de staat. Diezelfde staat die de ellende heeft veroorzaakt.

  Nee, de man legt wat (met name islamitische) immigratie betreft de vinger pijnlijk exact op de zere plek, maar een standbeeld verdient hij zeker niet. Net zo min als Wilders, overigens. Hij is onderdeel van het kwaadaardige socialistische systeem dat de verzorgingsstaat heeft voortgebracht, die aan de basis staat van de immigratie-ellende.

 8. Tom Couzy zei:

  @R.Hartman.
  BNR Nieuwsradio las dit voor tijdens een uitzending dinsdagmorgen 31 augustus rond 09.45 uur.

 9. L.Razoux Schultz zei:

  Lees vooral het boekje “Alle mensen zijn ongelijk” van de oud-hoogleraar genetica H.Galjaard. Het is helaas alleen nog tweedehands te krijgen. Uiterst nuttig in deze tijd van onvrede met immigranten en vooral moslimimmigranten.

Comments are closed.