Geniale stunt van SP

21992bacb015be33ca0978f201283261d9a50f0c

Nadat Emile Roemers van de SP inmiddels is wakker geworden en heeft gemerkt dat zijn idee voor een alternatieve  kabinetsformatie niet haalbaar is, geeft deze oud onderwijzer  toch niet op. Onmiddelijk nadat hij vernam dat de TBS patiënten in de Groningse van Mesdagkliniek ontevreden waren over de kwaliteit van hun maaltijden, besloot Emile daar wat aan te doen. Alle mensen zijn immers gelijk, is zijn motto en u wilt thuis ook lekker eten, dus waarom veroordeelden niet ? Roemers hoopt hiermee op z’n minst 218 nieuwe kiezers aan te trekken.

 

En na wat heen en weer getwitter heeft Roemer kans gezien een samenwerking aan te gaan met het bekende Sammy’s restaurant op de Bahama’s, Emile schijnt daar een zomerhuisje te hebben en zal dit restaurant van nu af de catering voor de van mesdag kliniek gaan verzorgen.

sammys-menu-card-500

En u zult toe moeten geven een geniale zet van de SP voorman.

Mensen, wij kunnen natuurlijk wel ieder dag aan de gang blijven met ons te verbazen over hoe het in Nederland toegaat. TBS klanten die klagen over hun eten. Zelfs in Groningen, een stad die zich niet onmiddelijk tot het epicentrum van de culinaire wereld mag rekenen, kan het toch niet zo zijn, dat er aan de 218 tot TBS veroordeelden ( de meer socialen onder u zouden graag zien dat ik het heb over patiënten) geen fatsoenlijk eten  wordt voorgeschoteld.  En als klap op de vuurpijl lees je dan nog in het dagblad van het Noorden dat er slechts 104 van het opgesloten volk aan de enquete heeft meegedaan, dus zeg maar de helft van de opgesloten veroordeelden. Maar ,….. die kregen dan ook van de directie een waardebon van 5 euro voor het feit dat zij mee wilden doen.

Tjonge jonge, dan moet je als directeur van een TBS kliniek toch wel een vreugdedansje maken. Zo maar de helft van de opgesloten gedetineerden die bereid zijn gevonden tegen een geschenkbon van 5 euro aan je verzoek tegemoet te komen om aan een enquete mee te doen. Maar de veroordeelden ( ik heb wat moeite met dat woord) waren wel ingenomen met de mogelijkheid om te kunnen voetballen met Foppe de Haan , wat een lokaal bekende grootheid schijnt te zijn. Een advies mijnheer de Haan, gauw met dit soort flauwekul ophouden. Het is niet Gronings , het is niet Nederlands, die mannen ( en vrouwen) zitten daar niet omdat ze toevallig hun auto iets te lang bij een parkeerverbod hebben laten staan, en patiënten zijn ze al helemaal niet.

Ik dacht dat Groningen ook nog een waddeneiland onder zijn hoede had. Die hele TBS handel daar naar toe en ’s morgens greppels graven die je dan ’s midaags weer dicht mag gooien, waarna er een gezonde voedzame maaltijd wacht ( op zaterdag en zondag halve werkshift en een stuk Grunninger Kouke ) enwaarna om 8 uur de lichten tot 5 uur de volgende ochtend uit gaan. Je hebt dan geen tijd om te klagen en je cadeaubon in te wisselen. Maar dit zal mij wel de woede van de begripvolle landgenoten op de hals halen. Jammer dan, Nederland is in een rap tempo bezig zijn eigen graf te graven en dit soort onzin werkt er alleen maar aan mee. Die onophoudelijke mentaliteit van begrip, samenhouden , integreren, zou Job Cohen als hij niet in de regering komt niet een baan als TBS kliniek directeur kunnen krijgen ?


1 reactie

 1. wim bierman zei:

  Cohen als kliniek directeur ?

  Onder voorwaarde dan:

  1) Hij slechts alleen met chipkaart reist. Niet met auto en chauffeur
  2) Ver onder de Rutte norm gaat verdienen
  3) Subiet zijn 2 de woning verhuurt voor EUR 350 volgens de verordening.
  4) Vul zelf in…

Comments are closed.