Haagse politie houdt vermoedelijke terrorist aan.

in-afghanistan11-thumb

Na verluidt heeft de Haagse politie de lijfspreuk :  “wij waken zodat u kunt rusten”, afgelopen nacht is een vermoedelijke terrorist opgepakt. De man, die zich verdacht gedroeg in de buurt van het Haagse Binnenhof werd omstreeks 4 uur opgepakt, nadat een toevallig daar patrouillerende agent een sterke dranklucht had waargenomen. De man werd staande gehouden en voorlopig geïdentificeerd als R.L. uit R.

 

 

abayaTijdens een eerste  verhoor bleek, dat de man van plan was een bom te plaatsen onder de huidige kabinetsformatie. De daartoe benodigde ingrediënten had hij bij zich en al gauw werd het de rechercheurs duidelijk dat de man deel uitmaakt van een weliswaar al lang bekende staande terreurgroep waarvan zoals de politie inmiddels begrepen heeft, de leiding zich schuil houdt in de zgn. Noordeinde grotten bij het Binnenhof. Toen de politie de man confronteerde met een foto van het hoofd van deze cel, een zekere B. Inladen Amsberg ( zie foto) bekende R.L al gauw dat hij inderdaad in de opdracht van B.I.A handelt. Hij vertelde inmiddels loslippig geworden, dat hij bijgestaan wordt door leden uit het Haagse milieu namelijk Botte Benie die samen met Rode Joris het plan aan de hoofd van de groep hadden voorgelegd en het OK daarvoor hadden gekregen.

Ofschoon de politie in eerste instantie de aangehouden man moeilijk aan de praat kreeg, bleek een fles Whiskeybij R.L., ondanks de heersende Ramadan wonderen te verrichten. Op de vraag waarom hij zijn actie wilde ondernemen, antwoorde hij, dat zijn geloof hem dat gebood, samenwerken met ongelovigen moet bestraft worden.


4 Reacties

 1. maartje zei:

  Ja, Groot Nieuws! De media hebben het al breed uitgemeten want deze R.L. uit R. wilde een staatsgreep plegen en samen met een terreurgroep uit Noordeinde heel Nederland in de uitverkoop doen. Hij gaf toe dat hij door geloofsovertuigingen ons land liever aan de Islam overlevert en tenslotte aan de EU. Daar mogen ze dan beslissen hoe het ons verder zal vergaan. DAT is de wens van zijn oppperhoofd die dat zo heeft geregeld op de Bilderberconferenties. Mocht het toch misgaan dan vertrekt het opperhoofd met haar trouwe volgelingen. Dit keer niet naar Engeland maar naar Argentinie. (volgend hoofdstuk verschijnt binnenkort)

 2. wim3 zei:

  Het is maar te hopen dat er geen vrouwelijke agenten bij de arrestatie betrokken waren aangezien deze terrorist op het billenvlak bijzonder onbetrouwbaar is.

  @ Wim 3 , hear hear ! a smart observer !
  redactie geennieuws.com

 3. anne hilverda zei:

  In de mainstreampress doen ze het voorkomen dat het een Lubberiaanse opwelling is, omdat hij geschrokken zou zijn van wat hij heeft aangericht. En meteen komt de pvda weer de kop opsteken want met cda en groenlinks en pechtold zou het wel kunnen,een kabinet dat de Maje behaagt en dat dan gedoogsteun zou kunnen krijgen van sgp christenunie en pvdd.
  Dan is de weg vrij voor willem4,want in de oppositie zit alleen pvv en sp. Ja, het is allemaal doorgestoken kaart.Lubbers en de Maje dachten,het wordt toch niets met die formatie, nu daarna kunnen we weer naar de veilige haven van oubollige partijen,zoals het altijd is goed gegaan sinds 1848.En bovendien zal dat enig respijt opleveren,zodat het demissionair kabinet Balk op prinsjesdag onder aanvoering van Donner de bezuinigingen kan doorvoeren. Want de onderdaan heeft nu eenmaal belastingplicht.Knijp die lui uit,zolang ze nog bestaan.Is het devies,waar ze al zo lang mee weg komen. Maar eerst nog de heerlijke rit in de Gouden Koets langs al die dommelingen,die niet eens weten dat na die dag hun zorgtoeslag wordt afgepakt.Maar dan zit de Familie allang weer in hun zwaarbewaakte paleizen,uit te rekenen hoeveel erbij moet op de begroting Koninklijk Huis.

 4. Roos zei:

  Complottheorie:

  Lubbers en Majesteit zijn op het idee gekomen van een time-out waar inmiddels door Opstelten in een andere vorm gehoor aan gegeven is. De formatie gaat 2 weken langer duren.

  Zouden Lubbers en Maje hopen dat er ondertussen met Geert in New York iets gebeurt en dan zo hun probleem opgelost is ? Tenslotte is hij daar een makkelijke schietschijf.

Comments are closed.