Te koop: mijn pied a terre in Amsterdam

s-MANSION-MARKDOWNS-large

Ofschoon wij bij Geennieuws.com onder normale omstandigheden geen advertenties plaatsen, afgezien van de Google ad’s , maken wij graag even een uitzondering voor een lezer, die getroffen door de DDR achtige instelling van de Amsterdamse Rode Rakkers zonet een dwangbevel in de bus gekregen heeft om zijn Vinex pied a terre ( foto links) ter beschikking te stellen van de gemeente, die daar een hulpbehoeftige familie in gaat onderbrengen à raison van € 534 per maand huur.

 

Dus voor de snelle beslisser, is het huis te koop met inboedel en de voorwaarde is natuurlijk wel dat u er zelf in gaat wonen, want anders volgt u het lot van onze lezer RIJKE PATSER< een 2e huis, niks daarvan , VERHUREN !

De gemente baseert zich daarbij op Regionale Huisvestigingsverordening Stadsregio Amsterdam 2010, waar dat allemaal nauwkeurig staat beschreven. Klikt u het woord maar aan bij Google en u bent de komende uren zoet om te zien hoe de DDR Genossen in Amsterdam u uw bezit afhandig maken.

Wie komt er namelijk voor het huren van uw woning in aanmerking ? Allereerst dient de huurder 18 jaar of ouder te zijn ! ( Heeft u soms ook kinderen die in Amsterdam willen studeren, hetgeen ik ze overigens afraad en die een huis zoeken, u kent de Via Dolorosa dienaangaande ). Alle leden van het huishouden dienen de Nederlandse nationaliteit te hebben  OF …….. rechtmatig in Nederland te verblijven ! Ja, ja, daar begint het linkse geschipper al weer. En als laatste eis staat in het regelement dat een van de leden van het huishouden economisch aan Amsterdam gebonden moet zijn.

De gemeente heeft dit jaar al ruim 700 dwangbevelen verzonden , dus Amsterdam wordt met al deze huurders een welvarende stad, veel oude Mercedessen en BMW’s met gordijntjes langs de ramen, kortom een nieuwe toeristische atractie.


6 Reacties

 1. Koning zei:

  Zo, dus geen pied a terre meer in A’dam. Wat de regenten
  van oudsher hebben gedaan nml. een huis langs de Vecht
  en huis aan de A’damse gracht, mag in deze asielzoeker-
  tijden niet meer. Want we weten natuurlijk allemaal wie
  deze woningen gaan bezetten, juist ja, dat betekent dus
  ook dat ze nu door de hele stad komen te ]uit]wonen.

 2. R. Hartman zei:

  Gemiste kans om de letterlijke tekst van dat dwangbevel te publiceren (geanonimiseerd, uiteraard). Ik zou graag weten hoe de Amsterdamse fascisten het schenden van andermans eigendomsrecht legitimeren…

 3. Roos zei:

  @R.Hartman. Betreffende brief staat op Geenstijl.nl bij het artikel “Huizendiefstal”. Of bedoel je dat niet ?

 4. R. Hartman zei:

  Let trouwens ook op het misbruik van het woord ‘verzoeken’.
  Een verzoek kun je weigeren. Dat zou ik in eerste instantie dan ook maar doen. Dwing de gemeente eerst maar eens om haar ware aard te laten zien, die van een totalitaire geweldpleger, die met gewapende mannen (en vrouwen?) jouw eigendom komt afpakken.

  En dan zijn er nog mensen die denken dat de staat geen criminele organisatie is. Hoeveel bewijs moet je hebben?

 5. Hengist zei:

  Valt onder “misbruik van macht(s-positie)” door overheid! Daarnaast is “Eigendom het meest omvattende recht dat iemand op een zaak – een stoffelijk roerend of onroerend goed – kan hebben” / BW art. 5:1
  Succes!

Comments are closed.