Prinsjesdag = Zeemandag

slide_10788_142168_largeValt er vandaag nog wat te lachen ? Ja zeker, want kijkt u eens goed naar de reklamefoto van de firma Zeeman. Het gekleurde rijksgenootje , derde van links heeft VIER handjes en VIER armpjes waarmee jij kan zwaaien en dat zal Bea goed gedaan hebben tijfens het ritje door de residentie. Voor de rest van Zeeman kleding b.v. hoedjes en jurkjes verwijzen wij naar de vaderlandse TV en de zometeen verschijnende foto’s in de MSM,  bèèèèldig !

Zeeman had kennelijk een goedkope versie van Photoshop gekocht !


4 Reacties

 1. anne hilverda zei:

  Derde dinsdag september 2010. Deze dag zal de geschiedenis ingaan als de OPSTAND VAN HET HULSJE. Op deze gedenkwaardige dag werd een hulsje van een theelichtje tegen de Gouden Koets gegooid.De 29-jarige dader werd gearresteerd. Oldenbarneveld,Hugo de Groot, de Gebr. de Witt, Pim Fortuyn, Theo van Gogh, Sévéke, zij allen keren zich om in hun graven.Vondel: suf ligt de nederlandsche leeuw in het stof, den hals geketend aan het Hof.
  Bea keek trouwens heel zuur! Ze tierde niet.

 2. mina zei:

  Dwaze vertoningen van al die dames met hun vreselijke hoeden.
  De een nog gekker dan de ander.
  En die man die een theelichtje gooide is al aangeklaagd voor zware mishandeling hoorde ik in het journaal.
  Kom kom Bea, het kan natuurlijk ook zo zijn dat die arme verwarde Burger u alles wilde geven wat hij nog bezat, nl een schamel theelichtje.
  Voor iemand die in een gouden koets rijdt is dat natuurlijk niet voldoende, daarom meteen maar zwaar aanklagen die Burger.

 3. Maartje le Comte zei:

  Wat ik bij zulke bijeenkomsten altijd bewonder is het stramme salueren van de waterprins.
  Willem Alexander draagt dan zo’n schitterend uniform volgehangen met rinkelende onderscheidingen….al heb ik geen idee waarvoor hij die heeft gekregen, hij zal het zelf ook wel niet weten.
  Toen hij en zijn moeder en Maxima de koets waren uitgestapt, gingen ze eerst het vaandel begroeten, terwijl het Wilhelmus werd gespeeld. Bij het horen van de eerste tonen sprong Willem A. meteen in de saluuthouding, echt een ontroerende moment!
  Ook de andere leden van deze Very Special Family maakten een lichte buiging voor het vaandel. Door zo onbegrijpelijk intens een vlaggemast te vereren bewijzen deze mensen toch wel dat ze heel bijzonder zijn…..

Comments are closed.