Misbruik van de Nederlandse gastvrijheid

220px-Flickr_-_NewsPhoto!_-_Internationale_dag_tegen_racisme,_Mohammed_Rabbae

De man met het kapsel dat doet vermoeden dat hij in plaats van een kapper een trouwe bezoeker is van een slechte honden trimsalon is onze Marokkaaanse Nederlander, Drs. Mohammed Rabbae, die wij voor het gemak maar verder Hammie zullen noemen. Hammie studeerde ooit in de jaren 60 iets onduidelijks in zijn thuisland Marokko, maar zei ‘(?) dat hij moest vluchten, want koning Hassan was niet gediend van de opruiende taal van Hammie en zijn soortgenoten. Dus een enkeltje Nederland, waar onze sociaal democraten dit soort “vluchtelingen” met bloemen, huis, auto op stonden te wachten en kon Hammie onmiddelijk aan de slag bij de club van Opper Akela Halsema, die overigens toen nog met de pampers om de billen liep. Hammie is het met iedereen ( die normaal denkt) oneens, een structurele protestant zullen wij maar zeggen, ofschoon,…… van protestanten zal Hammie niet echt gecharmeerd zijn.

Gisteren zouden er wat demonstraties gehouden worden in Amsterdam, de club echter,  waarmee het begon,  de Pro Wilders  aanhangers werden door Eberhard van der Laan haastig naar het westelijk havengebied verbannen, waar overigens maar een zeer klein aantal enthousiastelingen op kwam draven. Hammie daarentegen mocht met 500 andere meehuilers een verhaal komen vertellen bij het monument van de Dokwerker midden in het centrum. De eerste vraag die opduikt, waarom iemand die duidelijk misbruik maakt van de hem in Nederland geboden gastvrijheid, de kans krijgt om bij juist het monument van “de Dokwerker” te mogen demonstreren. Voor het geval dat Hammie en zijn kornuiten het nog niet weten, het monument is er ter gedachtenis aan de dappere stakers die op 25.02.1941 in staking en verzet gingen tegen de Duitse bezetter en de Jodenvervolging. En zwakjes uitgedrukt zijn dat toch zaken, waar wij Hammie niet onmiddelijk mee kunnen associëren : verzet  ? ja vanaf de veilige wallekant of rand van de woestijn, u mag het zeggen.

Hammie is een “slachtoffer” van  de acties van Wilders, althans zo trachtte hij het te brengen toen hij tijdens het Wilders proces zijn prevelementje mocht houden. De discriminatie van de moslims ( u leest het correct discriminatie) kan worden vergeleken met de wijze waarop de Joden in de jaren 30 in Duitsland werden buitengesloten. Kennelijk was geschiedenisles niet Hammie’s sterkste vak.

“Hammie, loop niet zo gebogen

denk je dat ze je niet mogen ?

Waarom loop je zo gebogen ?

Hammie met je ogen, Hammie, op de vlucht”

Het is natuurlijk buiten proporties dat iemand die wegens gewoon studentikoze rotzooi schoppen de kans loopt in zijn eigen land opgepakt te worden, in zijn gastland gewoon doorgaat met het suggereren, beledigen en misbruik te maken van de restanten van de Nederlandse rechtsspraak.  Maar , wij moeten gewoon naar ons zelf wijzen, wij hebben het zo ver laten komen, dat elke willekeurige minderheidsgroepering misbruik maakt van onze democratische verworvenheden waar dan op selectieve wijze misbruik van wordt gemaakt.

 Hammie kijkt niet om zich heen

Doet alles alleen

En vindt Wilders heel gemeen ”

Hammie , domme, domme Hammie !

Uiteraard met dank aan Ramses Shaffy.


8 Reacties

 1. Eric zei:

  We zijn weer terug in de jaren 1930.
  De bevolkings groep van Joden is nu vervangen door de Moslim gelovigen.
  De Joden moesten van de Nederlandse overheid in aparte wijken wonen, werden gestigmatiseerd als onbetrouwbare lieden welke achter uw geld aanzaten.

  De Nederlandse overheid die weer haat aan het zaaien is. En die haat ging ver toen de Duitse bezetters in Nederland aan het opbouwen waren gaven de Nederlandse ambtenaren de lijsten van adressen aan de Duitsers van de verblijfplaatsen van de Joden.

  De Nederlandse ambtenaren die voor de politie werkten haalden de Joden uit de huizen en droegen ze tegen een beloning over aan de Duitsers.

  En nu een ander geluid, immigranten zijn bij uitstek mensen die hoger op willen komen, ze beginnen eigen zaken en presteren juist beter op school.
  Immers ze hebben heel wat geld gespaard om in een ander land een nieuwe toekomst op te bouwen.

  Kinderen doet zelf onderzoek naar de Nederlandse oorlogs geschiedenis. Op de staats scholen wordt er nauwelijks aan geschiedenis gedaan. De ouderen die de geschiedenis kennen worden door de overheid belachelijk gemaakt. Jong is goed en oud is slecht.
  Natuurlijk want uitsluitend domme jeugd is keer op keer te besodemieteren.
  Daar kun je geen slimme ouderen bij gebruiken.

 2. Tom Couzy zei:

  En daarom is Mohammed Rabbae ook de grootste initiatiefnemer en aanklager in het proces tegen Wilders.
  Deze Rabbae kan echter niet tegen verliezen en van neerleggen bij een wettelijke uitspraak heeft deze moslim nog nooit gehoord,want die wet heet bij hem de Koran.Hij schildert de Marokkanen in Nederland af als verkerend in de positie van de Joden in West-Europa in de jaren 1930 en durft te demonstreren bij de dokwerker en krijgt daarvoor nota bene de kans.
  Rabbae stond achter de Khomeiny-fatwa en de doodsbedreigingen tegen Salman Rushdie en ziet homoseksualiteit als een ziekte. Nazisme en fascisme zijn wel getypeerd als de ideologie van de verliezer, de ideologie van de rancune. Dat past precies op grootverdiener Rabbae.

 3. Roos zei:

  “Kapsel Rabbae”
  Volgens mij wil hij verbergen dat de bovenkant van zijn schedel kaal is door het haar aan 1 zijkant lang te laten en over de schedel heen te kammen. Dat zie je wel vaker.
  Of het dan tegen een Zuidwesterstorm bestand is, is nog maar de vraag natuurlijk.

 4. wim3 zei:

  Hammie zegt, na in 1961 naar Nederland gevlucht te zijn, dat hij filosofie heeft gestudeerd. Kan geen enkele Marokkaanse universiteit vinden waar dit vak wordt onderwezen. (Maar dat kan aan mij liggen). Wat Hammie nog meer heeft gedaan, leest u hieronder:
  In 1994 werd hij lid van de Tweede Kamer voor GroenLinks. Hij was voor de Tweede Kamerverkiezingen 1994 in een intern referendum samen met Ina Brouwer tot duo-lijsttrekker gekozen. Tijdens de campagne verscheen een interview met Rabbae in NRC Handelsblad, waarin hij verklaarde begrip te hebben voor mensen die het boek De Duivelsverzen van Salman Rushdie wilden laten verbieden.[1] Langs democratische weg pogen zo`n boek te laten verbieden was volgens hem “een betere weg dan het volgen van Khomeini en andere duistere krachten.”
  Rabbae maakte midden jaren ’90 deel uit van de enquêtecommissie die de IRT-affaire onderzocht. Met de verkiezingen van 2002 verdween Rabbae uit de Tweede Kamer. Daarna was hij enige tijd wethouder in Leiden. Op zijn eerste werkdag na een ziekteverlof van een aantal maanden (hartoperatie), trad hij af als wethouder. Zijn positie was onhoudbaar geworden wegens fouten bij het opzeggen van een Leidse CAO voor langdurig werklozen. Die fouten werden gemaakt tijdens zijn afwezigheid maar Rabbae nam de politieke verantwoordelijkheid.

  Maar wel nog steeds wachtgeld en/of een andere Nederlandse uitkering. Als deze man een beetje ethiek in zijn lijf had (een term uit de filosofie, Hammie), dan zou hij toch dat besmette geld van die racistische Nederlanders niet willen aanpakken. Man, je bevuilt dit land, je graait uit de ruif en je hebt geen moer gedaan om hier iets te presteren.

 5. harrie zei:

  Heb zo de indruk dat die neocommunisten in 2002 wel door hadden dat die rabbae geen enkele garantie bood tot het behalen van een zeteltje of 20 en derhalve die quasi drs. gedumpt hebben. Bij elk mediaoptreden konden we ons vermaken over zijn grondige kennis van de nederlandse taal en daarmee het vermakelijkheidsgehalte van het optreden van doelman pfaff voor de duitse televisie ver oversteeg.
  Jammer was wel dat hij zijn jas met die grote zakken mocht behouden.
  Zie voor verdere info
  http://www.hetverraadvanlinks.nl/FortuynRabbae.htm

 6. Roos zei:

  @peter
  Haha,inderdaad. Lijkt me wel erg vermoeiend daar steeds rekening mee te moeten houden.

 7. KJ Koning zei:

  Het probleempje waar onze Marokkaanse vrind nu te kampen mee gaat krijgen is dat hij de kant van onze grote “Lijder” Damen heeft gekozen. Deze “Kleine Hitler” die alles en iedereen die het niet met hem eens is wil verbieden, desnoods met geweld, door zijn vrinden van extreem links. Deze grote verdediger van de door hemzelf vastgestelde dommocratie wordt nu zelfs door zijn beschermheren en dames van GL verguisd. Weliswaar uit electorale overwegingen, maar toch. En onze woestijnvrind, laat die man toch. Hij houdt zijn verhaaltje, vind zichzelf geweldig intelligent en verdient een paar zwarte gesubsidieerde centen aan Nederland bekent kleur. Heeft hij weer wat om zijn villaatje in Marokko op te laten schilderen. Die Koning is hem allang vergeten. Maar misschien vergis ik me en brengt hij het alsnog tot fractievoorzitter van GL. Daar is alles mogelijk.

Comments are closed.