De pepernoten van de EU

visa_620

Terwijl Nederland zich al aan voorbereiden is voor de komst van de goedheilig man, strooit de EU al vast met wat pepernoten, weliswaar niet allemaal echt vers, maar daarom niet minder “gepeperd” en onze bestuurders , zoals minister Geert Leers, de rechtbank in Den Haag en zeker niet te vergeten de rest van het Haagse cabaret dat ons land een aantal vrolijke dagen, weken, maanden ( jaren durven wij hier niet aan toe te voegen) moeten bezorgen, staan erbij en kijken er na.

 

 

Toch nog maar even een foto van afgelopen week genomen in de Albanese stad Tirana en u ziet de Albanzen hebben er zin en voor zo ver u nog niet begrijpt waarin ? Vanaf 1 januari zijn ze door hulp van de EU maffia in Brussel van harte welkom o.a. in ons land, dat uiteraard bij immigranten een goede reputatie heeft, een VVV campagne om ons land te bezoeken kan hier niet tegen op. En vergeet de Bosniërs niet, want ook zij hebben dezelfde regeling.

Voorts kan de ontruimuing van een aantal panden in Den Haag maar ook in Amsterdan nog even niet doorgaan. Krakers hebben namelijk rechten, het zijn brave belastingen betalende burgers en ze zo maar uit een gekraakt pand zetten , hetgeen inmiddels bij de wet verboden is, nee dat kan niet. Ze doen mij denken aan de Somalische vissers d.w.z. piraten die er in feite ook niets aan kunnen doen dat zij piraat geworden zijn, er was geen vis meer en zo is het bij onze krakers ook, geen huis ? dan maar van een ander, want die laat het toch maar leeg staan. Het EU hof stelt dat iemand uit een huis zetten tegen de regels van de rechten van de mens is en dus mogen de krakers in hoger beroep.

Er daagt ook hoop, u hoeft uw straatje niet meer sneeuwvrij te maken, ook daar steekt de EU een stokje voor, want gedwongen arbeid mag niet. Maar u begrijpt, dat past NIET in het plaatje wat onze regering heeft over orde en regelmaat, de beide bovengenoemde voorbeelden wèl !

En zo kunnen wij het komend jaar nog veel meer leuke zaken uit Brussel verwachten. Er moet meer belasting komen om de alternatieve energiebronnen een versneld leven in te blazen en u zult het merken in uw energierekening, die toch al bol staat van heffingen en opcenten.

En in plaats van net als Denemarken alvorens het verdrag van Lissabon te ratificeren een aantal “opt-outs” te hebben bedongen heeft Den Haag onder de bezielende leiding van Balkenende alles voor zoete koek geslikt en terwijl Jan peter wat spreekbeurtjes houdt en van zijn riante wachtgeldregeling geniet, bent u als burger weer het haasje.

Hoe lang nog?


4 Reacties

 1. Beb zei:

  Tja,indien de PVV vast houd aan hetgeen ze afgelopen week toezegde dan wordt het mogelijk nog iets.Immers,een referendum moet en zal door de burger worden benut.De praatjes dat weg gaan uit de EU ons zou berouwen is gewoon een gotspe.We hebben zulks dom,uiterst zelf bevredigende lieden niet nodig.Wel terug naar een land waar boeren weer hun koeien in de wei kunnen laten lopen,waar de multinationaal worden weggestuurd en er weer zelf energiecentrales komen zoals voorheen,het normale ziekenfonds,geen mensen meer binnenlaten die wij niet nodig hebben.Immers,Nederland was een voorbeeld land,met goede scholen(geen Cals idiote onderwijs)eigen goede bedrijven(thans in het buitenland gevestigd vanwege de grote zakkenvullers)normaal weer onze eigen zink,ijzer en staalfabrieken,Spoorwegen oude wijze inclusief het Werkspoor.En zo nog vele andere bedrijven.Maar ook vanwege de kosten gewoon weer 45-48 uur weken ZONDER lonsverhoging.Wel deelname arbeiders in het bedrijf b.v.winstdeling en/of deelneming met inverstering.Maar helaas,welke regering durft en heeft de moed hier een aanzet voor te geven.ONZE EIGEN WETTEN en geen domme EU REGELTJES,die zijn,zoals al is gebleken,funest voor alle deelnemende landen,uitgezonderd de zwakke,die kosten alleen maar geld!

 2. Tom Couzy zei:

  Klopt helemaal Bep.Bestuurlijk worden door Europa regeltjes opgelegd,die funnest zijn voor Nederland.Nieuwkomers bij de EU worden nog decennia vrijgesteld te voldoen aan deze ons opgelegde regeltjes,terwijl zij massa’s geld innen van de Europesche Unie waarvoor wij betalen.
  Het argument dat wij meer terug krijgen van de Europesche Unie als wij bijdrage is nog nooit doorzichtig op tafel gekomen.Het tweede argument dat wij als exporterend land afhankelijk zijn van Europa is tevens een dooddoener,omdat onze export merendeels buiten Europa wordt afgezet.
  In de VOC tijd,toen we nog een Republiek waren floreerde Batavia zonder al die pluche plukkers in binnen en buitenland en was er geen profiterende groep allochtonen die jaarlijks meer dan 7 miljard Euro kosten.
  20 % van de langdurige ziekenhuis patiënten is allochtoon,waardoor de premies ook dit jaar weer omhoog gaan.Waar is de verzorgingsstaat Nederland gebleven voor de autochtone Nederlander die decennia heeft bijgedragen.

 3. check zei:

  @ Tom,

  Die verzorgingsstaat kan je helemaal vergeten zeker als er nog meer sprinkhanen bijkomen die alles wat WIJ hebben opgebouwd leegroven. Die Abu nu van Rotterdam heeft nog snel even het gat voor zijn gajes gedicht m.n. de jaren dat ze ooit tekort aan AOW hebben bijgedragen ( kan je nagaan die tenten zeugen hebben alleen maar dikke poen gekost met hun vele jong dat ze hebben geworpen en dus NOOIT gewerkt. Ja dat komt ervan als je Moro’s en Turkse wijven als Minister aanstelt. Die weten wel wat EIGEN VOLK EERST IS. Maar de NLer is zo vreselijk dom dat ze niks in de gaten hebben dat ze elke dag worden getild en straks de kassa leeg is geroofd en we het nakijken hebben. Het zal en moet kapot en wacht maar op de grote dievenbende van de EU, die graaien straks ook in de privé pensioenen de ruif is gevuld en een teken voor de rest van Europa , NLers helemaal uit te kleden .

Comments are closed.