EU : uw geld naar verkeerde zakken en zaken

300309_trashbags_2De EU in Brussel. Wat zegt het u en wat voor invloed had u erop wie er namens ons land naar Brussel ging, laat staan wat kunt u doen, als EU parlementariërs en ambtenaren rustig hun gang gaan met het graaien naar de centen die u afgedwongen worden ?

NIETS !

Het verschil tussen zaken en zakken is in Brussel tot het minimum beperkt en veelal komt er slechts toevallig naar buiten hoe die bende in Brussel ongecontroleerd  zich zelf  verrijkt en dan nog durft te beweren dat het de EU leden te ngoede komt.

Wist u b.v. dat het gemiddelde pensioen dat een EU ambtenaar ontvangt tussen de 4500 en 9000 euro per maand ligt en daar slechts iets meer dan 10 procent aan heffingen vanaf gaan ? Laat staan wat een EU politicus ontvangt!

 

Ondanks de waarschuwingen van b.v Geert Wilders in ons land en Thilo Sarrazin bij onze Oosterburen, blijkt dat er bij de EU een sfeer hangt van volledige wereldvreemdheid. Nu kun je haast niets anders verwachten, want als een EU vertegenwoordiger zich als ergens  vertoont, dan is en voor een kort beleefdheidsbezoek, een plezierig hapje eten,een slokje en weer weg.

Zo was ook het nieuws, dat middels de centen die u en ik via het EU reddingsfonds aan o.a. Griekenland betalen, deze  o.a.terecht komen in een potje, waaruit de Griekse regering nu voor een luttel bedrag van 15 miljoen Euros een moskee laat bouwen. Een eerste tijdelijke moskee wordt a.s. jaar ge-opend in het ten westen van Athene gelegen Elaionas, waar toevallig nog een oude marinebasis beschikbaar was. En de 2e moskee volgt in 2012 !

U leest het goed, terwijl wij iedere dag met spanning zitten te kijken hoe de Euro zich ontwikkeld, staat de EU toe, dat geld noodzakelijk om Griekenland er weer boven op te helpen, besteed wordt aan volledige ONNODIGE zaken. Uiteraard reageerden de Arabische landen enthousiast en kunnen wij ons voorstellen, dat de sheiks ’s avonds als zij een geitenpenis of  kamelenbal prikken zich rot lachen om zoveel Europese naïviteit, d.w.z. niet van de burger maar diegenen die door de burger aan deze banen geholpen zijn. Overigens begrijpt u dat donaties vanuit b.v. S. Arabië ontbreken, de liefde voor de geloofsbroeders zit niet echt diep.

De mensenrechtencommissie van de EU , ik schreef het al , onnutte zaken en zakken, toont zich namelijk bezorgd !!!! over het feit dat er zoveel moslims naar Griekenland gevlucht zijn en waarvan nu enige tienduizenden ilegaal rondom Athene verblijven EN NIET KUNNEN BIDDEN.

Ik denk, dat er met ons van de redactie veel lezers zijn, die maatregelen in gedachten hebben, die er toe zouden leiden dat deze moslims slechts één gebed hebben, namelijk mag ik de EU zo snel mogelijk ongeschonden verlaten.

1.7 hektare moet Athene in opdracht van Brussel de moslims ter beschikking stellen, voorts de ontwerp- en bouwkosten , alsmede het onderhoud van de gebouwen voor haar rekening nemen, zodat deze Egyptenaren, Afghanen, Pakistanen het er eens rustig van kunnen nemen. Uiteraad komen de Grieken hier tegen in opstand, maar premier Papandreou heeft op 10.12. al verklaard dat de plannen doorgaan. Of hier enige chantage druk van Brussel aan ten grondslag ligt is haast wel aan te nemen.

Maar niet alleen in Griekenland maar b.v.ook in Oostenrijk heeft de “pro moslim gekte” van onze z.g.  bestuurders toe geslagen. Een 63 jarige Oostenrijkse gepensioneerde werd door de rechtbank van zijn woonplaats Graz tot een boete van 800 Euro veroordeeld, omdat hij tijdens het gras maaien in zijn tuin had gejodeld. Dat stoorde de  leden van de nabij gelegen moskee en die dienden een klacht in, tegen de Oostenrijker, want het was vrijdag en de moskee was druk bezet.

Wij kunnen slechts één advies geven, let bij de komende verkiezingen ( zo ver dat helpt) goed op, op welke partij u uw stem uitbrengt, want beste lezers dit gaat echt niet goed. Als wij op deze wijze de komende 5 jaar door de zakken uit Brussel, maar ook Den Haag verder bestuurd worden, dan is het grapje dat uw vrouw en dochter dan in een boerka lopen wel heel erg dicht bijgekomen.

En…. denk niet dat de moeder des vaderlands u terzijde staat, die, is dan al lang naar Patagonië vertrokken, in de kranten zult u het niet lezen, maar als Geennieuws tegen die tijd nog bestaat, houden wij u graag op de hoogte, althans als de immam het goed vindt dat u een computer heeft.


2 Reacties

 1. cathy zei:

  Hoewel jodelen nu niet mijn favoriete sport is, geeft dit verhaal weer eens aan hoever we al heen zijn in Europa en Miepje permanent en Jan met zijn verkeerd geschoren kop begrijpt het nog steeds niet.

  Die oranje ratten hebben het reeds lang begrepen ( o.a. de Bilderberg vergaderingen), wegwezen naar een ander continent en wij, het domme , achterlijke, uitgebuite voetvolk (want daar gaat het weer steeds meer op lijken) hebben het nog steeds niet in de gaten en lopen al juichend met vlaggetjes en oranje broekjes achter onze verraders en uitbuiters aan!

  Blijf lekker de margriet, libelle ,voetbal enz. lezen. Nog een paar jaar en je zit in een burka, ook jij oma, je wordt nog even besneden en Japie ligt in de moskee met zijn gat omhoog!
  Trouwens die witte jurken en mijterse pedofiele, kinderverkrachters in Rome en europa ook. Alleen in een hokje iemand de biecht afnemen, naar zijn piemeltje starend, en maar zeggen dat ie rustig moet blijven, behalve jij, is de omgekeerde wereld, machtsmisbruik en maar blijven glimlachen met je rode wijntanden net als onze merriemaxi.

  Oh, wat zijn en blijven we dom! Ondanks internet.

  Dag Bea Duck, zwem lekker in je centen met het hele gefokte kippenhok om je heen. Binnenkort is er een ding zeker, jij kunt ons niet meer uitkleden en beroven. Lekker op je Nazi eiland, naar de zee te staren en blij hoe goed je het allemaal hebt gedaan, hoewel, je zal het wel niet snappen, want iedereen is toch gelijk.?? Of toch niet……. misdaad loont mevrouw ! Maar dat wist je al van je voorgeslacht….. Hoewel zou verstandig zijn om je eens na te laten kijken met je grootheids waaanzin, nee stakker, dat helpt niet meer.

  Ja, ik ben kwaad, heel kwaad en ik kan er niks tegen doen en papier blijft geduldig, helaas.

  En ach, Bakellende moet maar mee, die heeft nog nooit iets begrepen, gelukkig wilde niemand hem hebben in amstelveen en in het bedrijfsleven is’t ie uitgekakt, verpest de sfeer keer op keer. Mag wat prevelementjes houden op een would be universiteit, omdat die miep van hem daar een baantje voor hem heeft gecreeerd, mooi toch, de stakker! Meneer staat boven god en het naast zijn schoenen lopen heeft hem hele verkeerde voetjes bezorgd.

  Tipje voor flapoor volkieplof, ga eens met hem naar de schoenenwinkel in apeldoorn, misschien dat ze wel passen als je zo scheef loopt, en ach de rekening stuur je maar naar….., ja wie??
  Trouwens huisje huren op dat eilandje en nooit afrekenen was ook je sterkste kant he?

  En meneer Cohen, ach de stakker had geen huisje meer, twee in de wacht, maar goed, ach ja… pvda, partij van de armen, neem die ook maar mee, kan ie daar ook gelijk aan de slag, die paar centen voor deze stakkers hebben we ook nog wel over.

  Goed, ik ga mijn gesubsidieerde tena luier maar weer eens opzoeken, die heb ik even hard nodig!

  Dag Europa!

  Gelukkig nieuwjaar, de burgeroorlogen komen er aan. Lekkere oliebollen he?

 2. Roberto zei:

  1.7 hektare moet Athene in opdracht van Brussel de moslims ter beschikking stellen, voorts de ontwerp- en bouwkosten , alsmede het onderhoud van de gebouwen voor haar rekening nemen, zodat ………….enz

  Deze ambtenaren zijn echt niet wereldvreemder dan onze eigen politici. Wij zijn braver dan van ons verwacht mag worden. Het is allemaal eenrichtingsverkeer. Waar, echt wel, waar op deze aardkloot mogen wij dezelfde voorrechten tegemoet zien. In het grootste moslimland ter wereld nl. Indonesie, is er wel godsdienstvrijheid: moslims, christenen, hindoes en anderen leven in redelijke wederzijdse acceptatie naast elkaar. Maar in de landen die wij in het algemeen als “DE” moslimlanden beschouwen is het anders. Krijgen in het Midden Oosten de andere godsdiensten daar dezelfde voorrechten als de moslims hier in Europa??? Echt niet! In 1980 toen ik in de V.A.E. woonde en werkte was er naar ik mij herinner slechts 1 kerk, te weten in Dubai. Want er mochten geen ‘vergaderingen’ van meer dan circa 30 personen plaatsvinden in een vreemde (niet Arabische) taal. En dan te weten dat de V.A.E. een van de meest vooruitstrevende en pragmatische landen in het Midden Oosten is. Als allochtoon moesten mijn familie en ik ons aanpassen aan de lokale gebruiken. Net zoals in de andere landen waar wij gewoond hebben. Als globetrotter zeg ik: wat is daar verkeerd aan? Je dient je aan de lokale gebruiken aan te passen. In Rotterdam werd de grootste moskee van Nederland gebouwd met centen uit Dubai, en (gelukkig) niet van onze belastingcenten. Laat die lieden in Brussel, maar ook in Den Haag, eens wakker worden!

Comments are closed.