vrijdag
4
april, 2014

817369_dutch_postbox_1

“Yes we can ” is momenteel de slogan van TNT post. Maar onze eigen postbezorger “Roberto” zorgt er voor dat het echt belangrijke nieuws ook na de lichting van de bus bij u wordt thuis bezorgd.

 

Roberto, bedankt.

 

 

 http://www.google.nl/images?hl=nl&q=La+Angostura+argentina&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=19oPTYXsLIGi8QOYytWGBw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CEMQsAQwBA&biw=1013&bih=668

i

Reacties en pings zijn gesloten.

6 reacties

 1. SCHIJNHEILIG MEDELEVEN « HERSTEL DE REPUBLIEK Schreef:

  [...] door allerlei quasi nieuwsfeitjes aangaande deze nitwits te ondergaan. Nieuwtjes over hun kerstvakanties in het verre buitenland, hun ramptoeristische trekjes bij slachtoffers van een zedenmisdrijf en bij een voedselbank, soms [...]

  Geplaatst op december 21st, 2010 at 10:04

 2. cathy Schreef:

  Toch leuk om te zien waar we aan meebetaald hebben, maakt mijn dag weer goed!

  Geplaatst op december 21st, 2010 at 10:07

 3. wim3 Schreef:

  Maar mijn dag verloopt, na het zien van deze beelden, niet zoals ik aanvankelijk had gedacht. Toegegeven het is een prachtige omgeving die nu besmeurd wordt door het schorem dat er rond hangt: oorlogsmisdadigers, dieven, belastingontwijkers, lieden die zich voordoen als ‘oranjes’ en daarmee een heel land in hun greep houden, uitzuigers, rovers, leugenaars enz.
  Het wordt de hoogste tijd dat er een WERKGROEP NIEUWE GRONDWET komt, met daarin bekwame mensen die spijkers met koppen kunnen slaan.

  Geplaatst op december 21st, 2010 at 10:51

 4. check Schreef:

  Nou Roberto je wordt NIET bedankt. Mijn dag verziekt en een barst in mijn twee monitoren. Ben getgetver gelijk aan de rennies !

  Geplaatst op december 21st, 2010 at 10:52

 5. Henk Schreef:

  @ what’s new ? Bariloche, de plaats waar je heen vliegt als je naar Villa La Angostura wilt, was al ver voor de 2e W.O een broedplaats van Duitsers die symphatiseerden met de bruinhemden. Dat is vlak na de oorlog alleen maar slechter geworden, de nazis die moesten vluchten hadden een schuilplaats nodig, Peron en echtgenote alsmede ook weer onze schavuit van oranje ??? bernhard verdienden eraan en heden tendage zie nog duidelijk de invloed van de Duitsers in de huizenbouw etc. Dus geen wonder dat de von Amsbergs daar hun toevlucht zoeken. Wij denken nu wel dat papa Zorreguieta in Wassenaar komt wonen, maar het zou zo maar eens anders om kunnen zijn, als de Nederlander wakker wordt en het hele zooitje de tent uitjaagt, ofschoon dat een ijdele droom is, die slechts in landen met een flinke bevolking ( wat dat betreft althans) gebeurde zoals Griekenland, Italië, Roemenië.
  Henk/Parijs

  Geplaatst op december 21st, 2010 at 11:33

 6. Christa Johnston Schreef:

  @ what’s new ? Bariloche, de plaats waar je heen vliegt als je naar Villa La Angostura wilt, was al ver voor de 2e W.O een broedplaats van Duitsers die symphatiseerden met de bruinhemden. Dat is vlak na de oorlog alleen maar slechter geworden, de nazis die moesten vluchten hadden een schuilplaats nodig, Peron en echtgenote alsmede ook weer onze schavuit van oranje ??? bernhard verdienden eraan en heden tendage zie nog duidelijk de invloed van de Duitsers in de huizenbouw etc. Dus geen wonder dat de von Amsbergs daar hun toevlucht zoeken. Wij denken nu wel dat papa Zorreguieta in Wassenaar komt wonen, maar het zou zo maar eens anders om kunnen zijn, als de Nederlander wakker wordt en het hele zooitje de tent uitjaagt, ofschoon dat een ijdele droom is, die slechts in landen met een flinke bevolking ( wat dat betreft althans) gebeurde zoals Griekenland, Italië, Roemenië. Henk/Parijs

  Geplaatst op december 23rd, 2010 at 21:05

© Geen Nieuws 2007 - 2014. Alle rechten voorbehouden.