De Zorreguieta Corporation deel 2

387151936Wij houden het deze dagen even bij wat korte artikelen, omdat het moment dat Geennieuws daadwerkelijk van server gaat verhuizen  nog niet exact kan worden vastgelegd. Wij houden u uiteraard op de hoogte, maar sta niet verbaast als de site tijdelijk niet bereikbaar is. Daar hoeft dus geen 2e hackeraanslag aan ten gronde te liggen.

Maar wij gaan even verder op de vaak (nog steeds) onderbelichte rol van papa Jorge Zoreguieta tijdens het Videla regime.

 

 

 

 

 

Zorreguieta had een sleutelrol in de landbouwstaking die voorafging aan de staatsgreep die Videla pleegde en er kan niet gezegd worden, dat er hier geen sprake geweest is van “enige soort van coöperatie”. Dit verklaart mede o.a dat Zorreguieta prominent naast Videla te zien is tijdens een parade – zie het artikel Zorreguieta Corporation van gisteren. De Argentijnse staatssecretaris voor o.a. mensenrechten stelde in 2008 al vragen over de rol van Zorreguieta, maar naar goed Latijnsamerikaans gebruik ( en welke belangen speelden er verder mee  ??) is die rol nooit duidelijk uit de verf gekomen.

Opmerkelijk is voorts, en dit is zeer bedenkelijk,  dat emeritus hoogleraar Theo van Boven, die een sleutelrol speelde in de aanzet om Transavia gezagvoerder Julio Poch te laten arresteren – zie ook “een slecht Oudjaar voor Theo van Boven d.d. 30/12/2010” wèl prominent aanwezig was, als getuige in de zaak tegen Videla, maar wat betreft de rol van Zorreguieta, dit slechts afdoet als “hoogst interessant”.

Verder is het vreemd dat advocate Liesbeth Zegveld wel begaan is met o.a het lot van de verdwenen Argentijnen, de Nederlandse tak van een belangenbehartigingsorganisatie HIOS Nederland, maar in een interview bij Pauw en Witteman toch duidelijk blijk geeft  geen “fan ” te zijn van Julio Poch, maar waarin verder de rol van de vader van Maxima alweer keurig onder het tapijt wordt geschoven.

Uit hetgeen u mag comcluderen uit de 2 voorafgaande alinea’s blijkt dat het “opofferen”van een kleine man duidelijk een rol speelt, als het gaat om het beschermen van de belangen van z.g. “belangrijkere personen en hun belangen”.

Toevalligheden ? Wie zal het zeggen ? Zoeken wij een “samenzweringstheorie”? Nee, de bovenstaande feiten zijn voor iedereen die daar de tijd voor neemt controleerbaar en is een link naar de belangen van de familie von Amsberg toch wel latent aanwezig.! Even terugkomend op de HIOS Nederland, wij laten u een filmpje zien genomen tijdens de doopplechtiheid van prinses Ariane :

http://www.youtube.com/watch?v=OpNUKhbShNs

 En om de activiteiten van de  Zorreguieta Corporation  voorlopig af te sluiten , nemen wij u mee tijdens de landing van “ons redactietoestel ” op runway 29 van Bariloche Airport tijdens de winter, dus onze zomer:

http://www.youtube.com/watch?v=DOdD0IS6ITM

Résumerend kunnen wij er voorlopig wel vanuit gaan, dat de rol van de vader van Maxima een toch geheel andere is, dan de MSM en de RVD ons willen doen geloven. Hieruit blijkt tevens de stille macht die de familie von Amsberg heeft op alles wat zij het Nederlandse volk wèl en niet willen laten weten, hetgeen dankzij  sites als Herstel de Republiek en anderen toch wat genuanceerder wordt gepubliceerd.

Wordt vervolgd !


6 Reacties

 1. wim3 zei:

  Kijk, het kan dus wel ‘schrijvende’ republikeinen. Hugo Beunder staat te flyeren, evenals Ton Biesemaat dat deed bij het “werk”paleis. Ik lees her en der dat er commissies gaan komen om de grondwet te bekijken, c.q. te herschrijven, c.q. aanbevelingen te doen, maar ook dat is alweer in dikke nevelen verdwenen. Plannen, ideeen zat, maar daadkracht ho maar! Ik schakel mezelf niet uit hoor.

 2. wim3 zei:

  Krijg net een melding dat Geen Nieuws uit de lucht zou zijn, gehackt door iemand, iets uit den Haag. Geachte mede-republikeinen, mocht dit het geval zijn dan moet er toch iets ondernomen worden tegen deze staatsterreur. Laten we dit, als echte belastingbetalers, over onze kant gaan terwijl de klaplopers, uitvreters glimlachend toekijken?

 3. Andre de Groot zei:

  De tocht naar de kerk is ook op het journaal geweest. Maar van de protesten is niets gehoord omdat men er een geluid van applaus overheen had gezet. Dus niets geen protesten te zien, alleen maar gejubel. Zo worden wij door de NOS belazerd. En niet alleen door de NOS, want op geen één journaal heeft men dit protest kunnen horen. Wij leven in een monarchistsche dictatuur met een media die geheel is gecensureerd. Bij ieder gelegenheid waar die keuninklijke graaiers bij aanwezig zijn, zouden steeds proteststemmen gehoord moeten worden. Gelijk met het uitdelen van pamfletten. De mensen moeten bewust worden welke verachtelijke familie die Oranjes zijn, die helemaal niet van Oranje zijn. Dan zouden ook die christelijke klederdracht-dames niet meer achter deze onchristelijke leugenaars staan.

 4. zorro zei:

  dat onze lieve heer de hele familie neporanjes en echte zorrequita,s met een vernietigende straal mag treffen,en anders zullen wij zelf nu eindelijk eens paal en perk moeten stellen aan dit stelletje schoften LEVE DE REPUBLIEK

Comments are closed.