Felicitaties aan Beatrix mislukt

En wij, de redactie van Geennieuws.com hadden het nog wel zo goed bedoeld. Vanochtend vroeg stuurden wij onze vrouwelijke redactiestaf naar paleis Noordeinde om daar aangekomen onze moeder des vaderlands welgemeende verjaardags felicitaties over te brengen namens alle lezers en de redactie van deze site.

Wat denkt u ? Werden onze dames door de Marechaussee verwijderd, omdat Beatrix ( nog in oranje nachtpon) door het raam had gegluurd en had geconstateerd dat het hier niet om felicitatiewensen ging, maar dat het meer leek of onze dames afscheid van haar kwamen nemen, hetgeen , hand op ons hart toch echt niet de bedoeling was. Bea , sorry en dames stop de waxinelichthouders maar weer in de handtas.


14 Reacties

 1. anne hilverda zei:

  Ach en nou zit ik met mijn doos van 200 waxinelichtjes van Blokker, de miskoop van het jaar.

 2. Cathy zei:

  Peter, onderdanen is een modern woord voor lijfeigenen, dat je dat nou niet wist!
  Vroeger werden ze niet teugesprokken deur hun deurnelijke heugedelijkheid, maar nu meocht ze well, anders krijgt ze geen zakgeld meer.

 3. Tiemen zei:

  Laat ik nou altijd gedacht hebben dat Bea van Bilderberg op 30 april verjaart! Ik moet eens wat vaker naar Blauw Bloed kijken…

 4. mina zei:

  @7
  Niet doen hoor, blauw bloed is vergif voor de hersenen.
  Alleen in noodgevallen, als je b.v snel n rariteit over de familie wilt weten zou je even naar blauw bloed kijken.
  Ik zelf durf dat niet aan. 🙂

 5. Tiemen zei:

  @mina
  Zoals de namen van al die dochtertjes, bedoel je? De oudste heet Ammehoela, als ik me niet vergis, en ik heb gelezen dat ze nu al meer zakgeld wil. Duidelijk een geval van erfelijke belasting in de familie van Drakesteyn! 😛

 6. Andre de Groot zei:

  Waxinelichtjes zijn nog het hele jaar bruikbaar. we zijn tenslotte op zoek naar verlichting.

 7. Aleidis zei:

  Het valt allemaal reuze mee.
  Ik woon in een middelgrote provinciestad en was geen vlag te bekennen uit een particulier huis, alleen bij overheidsgebouwen.

 8. maartje le comte zei:

  Lieve Jan Mulder, ik ben een goede vriendin van Hare Majesteit en ik wil je hartelijk bedanken voor je oprechte felicitaties aan haar. Uit betrouwbare bron weet ik dat zij destijds vaak heeft genoten van je presentaties als Leeuw, voor de Postbank. Ik hoorde dat je daar ongeveer een miljoen Euro voor hebt gekregen? Komt je toe hoor, lieve Jan, je was geweldig. Als mensen nu gaan roepen dat het van hun spaargeld werd betaald, laat ze dan maar, zo zit dat ondankbare keuterboertjes-volk van Nederland in elkaar. Ze noemen je ‘een onbeschaafde gast’, die zichzelf al 100x over het paard heeft getild en maar doorgaat met het schrijven van miserabele columns, hoe komen ze er bij?
  Ik weet uit je kijk op voetbal dat je bijzonder intelligent bent, vooral als je je zonnebril op hebt, dat maakt je zo aantrekkelijk! Want lieve Jan, eerlijk gezegd ‘een mooie man’ ben je niet.
  Ik zal je een geheimpje verklappen: jij mag binnenkort onze door God gegeven Majesteit ‘mevrouw’ gaan noemen. Nog wel even wachten want ze zit nog niet voorgoed in Argentinie, maar de plannen liggen klaar. Een lintje voor jou ook, het is allemaal goed geregeld, lieve Jan.
  Hartelijk groet,
  freule Van Hier tot Gunder
  P.S. kom t.z.t. gerust eens langs in Bariloche! De familie zal zich op je komst verheugen, vooral Alex en Maxi, dat zijn zulke sportliefhebbers.

 9. peter zei:

  @maartje le comte

  Jan Mulder, ja. Met zulke leden van het “republikeins genootschap” is de republiek verder weg dan ooit.

  Tot de wind draait, natuurlijk, dan draait Jan ook wel bij.

 10. Tom Couzy zei:

  Jan Mulder is een blad in de wind die draait wanneer het hem uitkomt.Als slecht voorbeeld van een goed Republikein snoept Jan van alle walletjes .Hoe meer publiciteit,hoe meer hij bij kan snabbelen. Niet zo als een metselaar die in het weekend bijsnabbelt door werk te verzetten.Nee, Jan doet niks als zijn subjectieve mening geven. Zoals menig bekend t.v. gezicht profiteert ook Jan van de aandacht door tonnen te verdienen bij Barend en Van Dorp, 1miljoentje bij de Postbank,waarbij hij het geluk had naast hem Anouk met die mooie blauwe ogen aanwezig was en voorts zie je Jan rijkelijk betaald in vrijwel ieder programma als DWDD enz. Dat je slechts in woord Republikein bent en blijkbaar totaal niet op de hoogte hoeft te zijn blijkt uit zijn krantenartikeltje in de Volkskrant waarin hij schreef.
  Sinds gisteravond sta ik vierkant achter Claus,een adorabele man schreef Jan Mulder 1 februari 2000 in de Volkskrant.
  Wat gek Jan,dat lintje krijg je heus wel,maar ben je echt niet op de hoogte van de pedofiele activiteiten van Claus geweest?

Comments are closed.