Medelijden met Maxima

Ja u leest het goed, ondanks dat u van ons anders gewend bent, wij, de redactie van Geennieuws.com hebben medelijden met Maxima, die gisteren, het was gewoon schandalig, door een paar teeners op BNN gegrilled werd over haar kennis van de kosten van boodschappen. Foei, van 3 artikelen, te weten een pak melk , een paar sneekers ( schoenen) en een soort playstation diende onze brave huismoeder uit Wassenaar de prijs te raden ( van een briefje) en dan sta je als microkrediet en economisch expert toch echt even ten aanzien van het gehele “niet Nederlandse volk, want dat bestaat niet ” voor joker. Lees even ter introductie:

http://www.geennieuws.com/2011/01/inbraakalarm-huurt-u-deze-man-in/

Maar niet alleen medelijden, omdat wij natuurlijk weten dat wat prijskennis betreft Maxima betere tijden gekend heeft,  maar zeker ook omdat wij de vrolijlijke lach die zij altijd heeft zodra er een camera op haar gericht staat, volkomen kwijt is. Wat neerhangende mondhoeken synoniem met “ik ben niet tevreden” , het Nederlandse taalgebruik, dat kennelijk ook in een dip zit, lezers , het gaat niet goed daar in Wassenaar. In plaats dat die  wat merkwaardige ogende jongetjes van BNN nu eens gevraagd zouden hebben , wat kost een cocktailjurkje van Valentino  ( uiteraard in de uitverkoop) in Milaan, of wat doen de grondprijzen momenteel in Bariloche, kijk dan zit je op de zelfde frequentie, maar nee, vragen wat een pak melk kost, dat is gewoon iemand en plein public voor aap zetten en ja, dan gaan de mondhoeken hangen en zie je het allemaal niet meer zo zitten.

Niet erg flateus dus van die BNN rakkers, want was het niet veel leuker en netter geweest gewoon een volgeladen Lidl boodschappenwagen de zaal in te rollen, daarin de boodschappen van Jan en Truus en dan één voor één de pakjes soep, de bietjes, wc papier bij Maxi op het tafeltje te zetten en te vragen wat die artikelen kosten . Uiteraard geen autocue in de zaal en geen spiekbriefjes. Tjonge, wat was dat een lol geworden, de 5.1 miljoen kijkers naar “boer zoekt vrouw” waren ruim gepasseerd, “Maxi zoekt haar tassie` , was het geworden en hadden wij een avondje puur ouderwets volksvermaak  kunnen hebben.

Nee, er kon nog slechts een vermoeid lachje af, toen er gevraagd werd of Amalia al zakgeld kreeg ? Ja 1 Euro per week ,maar ze wil meer. Dat gaf ons, de redactie, even een teken van herkenning, want als Royalty watchers is ons al geruime tijd geleden opgevallen dat “royals” altijd meer willen, dus what’s new ? Nee, RVD en daarmee verbonden PR goeroes, willen jullie de familie toch nog op een hoger peil zien te krijgen, bedenk iets echts, iets authentieks, zo iets in de trant van het alarm gaat af……… en wie is er het eerste op Schiphol. Ja, dan denken wij dat “de familie” er het eerste bij is.

 Kijk  dan zijn wij verstandig bezig.


15 Reacties

 1. peter zei:

  Ik heb geen medelijden met over het paard gesjorde aangewaaide huppeltjes uit Buenos Aires, die een kreunprinz aan de haak geslagen hebben gekregen van opa.

  Ik heb medelijden met de lieden die dat mensje een “inburgeringscursus” hebben gegeven! Dat is maar slecht gelukt. Als de conclusie is, dat de nederlander niet bestaat en dat je hele volksstammen aan de bedelstaf HOUDT door ze woekerkredietjes te geven, is er onderweg iets drastisch fout gegaan!

  Kunnen we nog ingrijpen? Het blijkt immers, dat die poppenkast het daglicht absoluut niet kunnen verdragen, want dan zakken de pruiken scheef en stapelen de blunders zich op. Waren die lieden maar schendbaar, dan konden ze hun mening ten beste geven en waren we ze nog voor de zomer kwijt. Wat een rampenfonds!

 2. Tom Couzy zei:

  Veel teveel aandacht wordt besteed aan deze pampa profiteur.
  Precies wat de propaganda wens is.

 3. Cathy zei:

  Nou Peter, misschien zijn we ze wel voor de zomer kwijt, maar wie moeten we dan kiezen ?

  Een burgeroorlog is de enige oplossing om dit verkwanselde land weer een beetje normale normen en waarden te leren en de profiteurs te leren werken.

 4. Andre de Groot zei:

  Ik had mail gestuurd naar BNN.
  Beste,

  Bedankt voor je mail, we waarderen je mening.
  Het idee voor De Nationale Geldtest is ontstaan tijdens een ontmoeting tussen Patrick Lodiers en prinses Maxima. Het doel van het programma is om aandacht te vragen voor het belang van verstandig omgaan met geld. Verder kunnen wij geen uitspraken doen over het koningshuis en hun inkomsten.

  Hartelijke groet,

  BNN

  Op 27 jan 2011, om 11:52 heeft het volgende geschreven:

  Vanmorgen las ik in de krant over het programma dat jullie vanavond uit gaan zenden “De nationale geldtest” . Ik dacht echt dat jullie een kritische progressieve omroep waren, maar daar heb ik me zwaar in vergist.
  Het feit dat Maxima in jullie programma is uitgenodigd om over geldzaken te komen praten! Wie dit bedacht heeft staat niet met beide benen in de actualiteit. Een mevrouw die de grootste uitkeringstrekster is van Nederland, op haar schoonmoeder na dan. Die allemaal bijbaantjes heeft, waar zij dik voor betaald krijgt, met behoud van haar uitkering. Terwijl het “gewone” volk daar zwaar voor gestraft wordt.

  Een mevrouw die in 3e wereldlanden microkredieten verkoopt met zo’n hoge rente dat er al 80 vrouwen zelfmoord hebben gepleegd omdat zij die rente niet konden betalen. Daar lees je in Nederland niets over, hier wordt zij en haar hele familie bejubeld. Dit lees je in buitenlandse kranten. Zie onderstaande link

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2011/01/03/totale-terreur-met-prinses-maxima-deel-i-via-airvd/ Welingelichte kringen brengt de zelfmoorden wel in het nieuws maar verzuimt de naam van Maxima erbij te vermelden.

  http://www.geennieuws.com/2011/01/wimlex-en-maxima-aan-het-strand/#more-9135 En zij moet de jeugd over geld voorlichten?

  http://www.prorepublica.nl/artikel.aspx?a=brief_aan_maxima&t=Brief+aan+Maxima Een protestbrief aan Maxima over het feit dat zij de jeugd voorlicht over geldzaken.

  Zo kan ik nog veel links doorsturen, maar ik neem aan dat u die toch niet leest. Maar misschien begrijpt u nu waarom het zo’n onzinnig plan is om deze schatrijke mevrouw uit te nodigen in uw programma. Laat dit over aan het weerzinwekkende propaganda programma “Blauw Bloed”. Dit hoort niet bij BNN.

  Met vriendelijke groet,

 5. jojo zei:

  Ik denk dat Maxima gewoon gebruikt wordt net als onze Koningklijke familie en net als de Burgers van Nederland: We worden allen gehersenspoeld ( lees censuur) door de Linkse maffia en dat alles omdat wij ooit in 1975 een Resolutie van Straatsburg hebben ondertekend: olie in ruil voor meer Islam en multiculti ( vereist promoten door media, journalistiek en politiek). Gevolg: o.a. dat onze Maxima net als Koninglijk Huis regels heeft ten aanzien van “de Nederlander”, deze mag namelijk niet bestaan, want dat is afgesproken al in 1975. Gelooft u me niet? Zie volgende link: http://www.uitkijk.net/islam.php?do=oil en: http://eurabie.punt.nl/?id=396909&r=1&tbl_archief

 6. peter zei:

  @Andre
  En de tips? Ik heb het niet gezien, dat ging niet, de rek was er al uit. De tips werden vooral gegeven in de richting van de staatsruif. Hoe je belasting terug moet claimen, hoe je toeslag op de zorgverzekering kan krijgen, teveel om op te noemen.
  Geen tip in de trant van : ” s-Morgens op tijd je nest uit, de ploegendienst wacht”. Dat je moet WERKEN voor je geld komt in die geesten blijkbaar niet op. En waarom er van zo’n vreemd statenloos vrouwtje bij moet, die nog nooit haar handjes heeft hoeven vuil maken, snap ik nu dan ook.

  En die links: die lezen ze wel. Misschien zit er weer een klei=poppetjes verhaaltje in, nietwaar. Die Lodiers hoef je dat niet te laten presenteren, zolang die zijn Nederlands niet machtig is: Fgaihait – Blaihait.

 7. check zei:

  hahahah die pampa moets en medeliujden WIJ echte Ollanders bestaan niet voor het Argentijnse ss tuig, dus laar ze eens heel snel terug naar haar pampa gaan en neem de hele clan m.n. vooral al die zakkenvullers mee. Bomenloellers, nep professoren, nep school juffrouwen, nep opera zangeressen, nep medailles, nep uniformen, nep titels maar laat ONZE POEN EN ALLES WAT JULLIE GEROOFD HEBBEN HIER BIJ ONS !

 8. Bas zei:

  Zij en man zijn geen hoogvliegers.
  Zo Nederlands.
  Ook zij nemen het niet mee.
  Waarom dat zeiken?
  Is er iemand jaloers?

 9. Tom Couzy zei:

  Waarom Jaloers Bas? Op een criminele vader of op SS allure en afkomst? En er hoeft niets meegenomen te worden Bas,want het goud ligt al in de buitenlandse bank en in Argentinié.
  Jouw en ons geld dus.Maar ondanks dat blijven deze figuren stelen,netzo als nu Moebarak op dit moment de goudvoorraad van Egypte heeft geplunderd en van Luxor naar Brussel laat vliegen met Flight MS299.Slaap verder Bas.

 10. peter zei:

  @Bas
  Jaloers? Hoe kom je daar nou bij! Dat soort slappe excuusjes moet je niet mee aankomen, Bas, je zou beter moeten weten als je regelmatig langskomt.

  Nee, het is omdat we die lui niet hebben GEKOZEN! We hebbendie lieden hier niet nodig, niemand vraagt naar dit soort uitkeringstrekkers en dan ook nog van uiterst dubieuze komaf.

  Geen hoogvliegers, zegt u? Dat maakt het dan nog veel erger, je kunt er nog geen fatsoenlijke zin van verwachten. Het “ontwateren” waar u aan refereert is doorgaans het beste argument wat voorstanders van een ongekozen stel uitvreters kunnen bedenken. Dat soort taalverarming is het eerste wat we zouden moeten aanpakken in het onderwijs om vervolgens de geschiedenis eens en voor altijd recht te zetten!
  Welterusten Bas.

 11. Andre de Groot zei:

  @Peter ik heb de tips niet gehoord, want ik heb niet gekeken. Ik kan niet kijken naar die familie omdat ik zo woest word. Ik heb BNN nog een antwoord teruggestuurd

  Aan: ‘bnn-info’
  Onderwerp: RE: Niet te geloven!!!

  Sinds ik me verdiep in de Nederlandse monarchie ben ik me bewust geworden dat wij over bepaalde onderwerpen geen vrijheid van meningsuiting meer hebben. Geen één omroep durft de waarheid over het koningshuis te brengen. Ook jullie durven dat niet. Valt me erg tegen van jullie, ik had meer moed verwacht.

  Het enige waar nog weleens over wordt gesproken is Bernhard. Maar dan houdt de moed verder op, niemand die het aandurft om alle zaken waar Beatrix mee bezig is aan de orde te brengen.

  De Nederlandse monarchie is de oorzaak dat de democratie hier op een heel laag pitje is komen te staan. Wij proberen het volk te laten geloven dat wij nog steeds in een democratie leven, maar dat is schijn. De Libelle en Magriet lezers geloven dat misschien nog, maar mensen die iets verder nadenken hebben al lang door hoe het werkelijk is.

  Het wordt hoog tijd dat er een omroep is die dit eens aan de orde brengt, maar ik heb nu begrepen dat jullie dat ook niet aandurven. Jammer ik had mijn hoop op een eerlijke voorlichting op jullie gezet, maar dat was dus helemaal fout. Ook jullie scharen zich onder de oranjewaasvoordeogen volgers. Niks geen progressieve omroep.

 12. Leda zei:

  @Jojo: ‘onze koninklijke familie’? Speak for yourself zou ik zeggen. Ten eerste is er niets koninklijks aan en ten tweede is het mijn familie niet. Sterker nog, als het aan mij ligt waren ze allang het land uit! En ‘onze Maxima’ spreekt me ook geheel niet aan. Niks ‘onze’! Gewoon wegwezen en een gekozen staatshoofd.

 13. Tom Couzy zei:

  Beste Bas,of hoe je ook heet,wanneer begin je met de inburgeringscursus?
  Laat niet iedere keer met die geflipte mohammed zinnetjes blijken dat je er niets van begrijpt.

 14. Bas zei:

  Beste Tom,
  vorige generaties deden veel dingen fout, ook zakkenvullen.
  Mijn voorouders deden het met succes.
  Ik, als uitzondering, hoorde bij een tak lege zakken.
  Een middel om die zakken vol te krijgen is begrijpen waar mosterd vandaan komt.
  In de 2e kamer is er niemand die dat niet begrijpt.
  Jij niet, dat is duidelijk.

Comments are closed.