Als je op een hark trapt……

U weet wat er gebeurt als u op een hark trapt, die in het gras ligt, de hark komt omhoog en u krijgt de steel in uw gezicht. Niet bij deze afgebeelde hark, die wij keurig andersom gelegd achterlieten bij de bunker voor hole 5. Je zou toch zeggen dat de golfsport onze “familie” niet geheel onbekend is en toch zien ze telkens weer kans de hark verkeerd in het gras te leggen, zodat deze wel degelijk omhoog komt, want wat zei vanavond de heer Huub Oosterhuis op het 8 uur journaal ?

” De vorstin” wilde in haar kersttoespraak wel veel meer zeggen, allerlei zaken, maar die kon zij niet zeggen, zij wordt gecensureerd en dat vanwege het feit dat de PVV het er wel eens niet mee eens zou kunnen zijn ”

Hoe gek moet je zijn om dit met droge ogen te vertellen? Oosterhuis is weliswaar een goede bekende van de familie, Beatrix heeft net nog zijn centrum “de Nieuwe Liefde” in Amsterdam West bezocht, maar gaat deze nieuwe liefde dan zo ver ?

De RVD kon geen commentaar geven, de gecensureerde zelf zit op het moment dat wij dit schrijven achter de Glühwein, maar dit is een van de meest domme offensieven die wij de familie c.s. in de afgelopen tijd hebben horen maken. De PVV zou het er niet mee eens kunnen zijn, want alles wat Bea zegt valt onder de verantwoording van de regering en dus uiteindelijk onder die van meneer de premier Mark Rutte .

“Nee, majesteit, dat zou ik maar schrappen, dat vindt Wilders beslist niet goed en u weet, hoe wankel dit kabinet er voor staat “! Gelooft u dit nu echt ? De “mater familias” , die inmiddels toch wel aangetoond heeft nergens mee te zitten, als het er om gaat haar zin door te zetten en nu op eens is ze bang voor Geert Wilders ?

Of  het is een zeer doorzichtige en derhalve contraproduktief werkende verkiezingszet, of….. zelfs in Den Haag begint men de koude wind , die van verschillende zijden tegen de monarchie  begint te waaien in de gaten te krijgen, hetgeen niet getuigt van kennis van de huidige gang van zaken in de huidige maatschappij.

Hoe dan ook, een zeer slechte zet voor Bea van een ex Jezuieten pater die hiermee de republiek een goede dienst bewijst.


2 Reacties

 1. Piet Punt zei:

  Inderdaad heeft de vader van Trijntje hier de republiek een grote dienst bewezen. Dit nu precies het gevolg van dat rare monarchale systeen waar we al eeuwen mee zitten. Een ieder in dit land mag voor zijn of haar mening uitkomen alleen de persoon die door geboorte in de positie zit van staatshoofd niet. Een goede reden voor de Tweede Kamer om eens over de staatsvorm te gaan denken.

 2. cathy zei:

  Weer een nieuw offensief van de familie, ze voelen nattigheid en proberen op deze manier weer een beetje positief in de aandacht te komen.

  Maar……….. de “speech” werd geschreven door meneer Rutte, zonder inmenging van wilders, en al de jaren ervoor door de minister president die daar alleen en alleen verantwoordelijk voor is en zijn fluisterende ambtenaren met hem. Mevrouw hoeft het alleen maar op te lezen, want begrijpen doet ze het niet meer.

  Het is de zoveelste hetze tegen de PVV, omdat mevrouw bang is dat ze het veld moet ruimen.

  Nou mevrouw, ga maar snel en blijf maar even langer in Lech ( was je toch al van plan) met dat hele kippenhok van je, totdat de commotie weer een beetje weggeebt is.
  Dit is een voor opgezet toneelstukje om de gemoederen weer
  op te hitsen en te libelle lezers te laten weten hoe zielig jullie allemaal zijn, nu begrijp ik waarom Rutte bij het libelle middagje niet wegkon.

  Wat een volksverlakkerij !!!!

  Sodemieter maar heel snel op, samen met het hele kabinet!
  En neem die trijntje en haar verkeerde vader meteen maar mee, want zingen kan ze niet,( netzomin als die christina kloon van je), ondanks haar poliep amandelen.

Comments are closed.