CDA = slipgevaar

Mijnheer de pastoor en zijn collega, de dominee zorgen ervoor, dat het er al vroeg inzit bij de CDA politici en aanhangers, in feite zou je als je van die partij lid wordt, gelijk gratis een slipcursus aangeboden moeten krijgen. Nu we sinds gisteren toch even met de CDA subsidie cowboys bezig zijn, gaan wij nog even door, zodat wij de zoveelste politieke partij door de grofvuil mannen af kunnen laten halen. De CO2 uitstoot zal bij de verbranding even heftig zijn, maar je moet er iets voor over hebben het land schoon te krijgen.

Het zal er al vroeg in bij de “voorlopers” van het CDA. De meest bekende “glijer”was een zekere mijnheer Judas, u weet wel die man die zo lekker kon zoenen, dus ook zoals de recente misbruikvoorvallen in de kerk laten zien, zaten die genen er ook al 2000 jaar geleden in. En de heer maar roepen: ” ik vergeef u” ,totdat hij er achter kwam dat dit zijn einde betekende. Overigens, en dat moeten wij Judas wel nageven, hij trok in tegenstelling tot de huidige CDA Judassen wel zijn consequenties en pleegde harakiri, niet met een zwaard, maar door zich zelf op te hangen, de laatste nette CDA-er zullen wij maar zeggen.

Nu ter zake : In mei afgelopen jaar werd bekend, dat het CDA in het Europees parlement tegen een resolutie heeft gestemd waarin de concentratie van “mediamacht” in de handen van één persoon of slechts een paar personen terecht kan komen. In eerste instantie was de resolutie bedoeld om de heer Silvio B. uit Italië het leven wat moeilijker te maken, want zoals u weet bepaalt Silvio grotendeels wat en wie er op de Italiaanse TV vertoond wordt, regelt hij ook wat krantennieuws, kortom is hij het grote voorbeeld van onze bloedeigen RVD, waarbij slechts de dames van lichte zeden nog ontbreken , maar wie weet komt dat nog. Bea won’t be amused.

Goed CDA en de partij van Berlusconi zitten in het EU parlement in dezelfde partij fractie en daarom stemmen onze in Brussel gestationeerde CDA glijers altijd mee met de belangen van Silvio, om daarna voor de Nederlandse volkstribune zijn acties af te keuren. De belangen van Silvio gaan echter verder dan de gewone politieke belangen. Er zijn alle signalen, dat de Maffia en de Italiaanse premier goede zakelijke verbindingen hebben, zeker als het gaat om de vastgoedsector en vuilverbrandingsfaciliteiten. “Mannen van eer “, uomini d’onore, en Silvio trekken vaak een lijn, en dat allemaal onder het toeziend oog EN ! de goedkeuring van onze eigen oprechte CDA, die dan weer op de staats TV , het NOS journaal, hun afkeur uitspreken.

Natuurlijk was het de bedoeling van het CDA, om van  Berlusconi steun voor onze eigen Giovanni Pietro Finetrave te krijgen, want  deze “uomo d’ onore” trachte een  belangrijke EU functie te bemachtigen, die uiteindelijk naar de Belg van Rompuy ging. Dus draaide het CDA razendsnel en verklaarde dat het  hier uiteindelijk om een binnenlandse Italiaanse aangelegenheid ging en zij daar uiteraard niets mee te maken hebben.  Maar merkwaardig genoeg is het CDA nu wèl  weer tegen de greep op de mediamacht in Hongarije, maar inmiddels is Gian Pietro is  onder de pannen, dus laat maar.


3 Reacties

  1. peter zei:

    Ja, en die Judas knoopte zichzelf niet allen op, hij gaf zijn onterecht verkregen verradersloon ook nog terug. Kom daar nog maar eens om in de politiek van tegenwoordig!!

    noot redactie : Peter, je bent behoorlijk bijbelvast, zal nog eens van pas komen : – )

  2. harrie zei:

    volgens het Evangelie van Judas was Judas niet de verrader van Jezus maar meer zijn vriend en vertrouweling.

    noot redactie : vergeef ons, amen 🙂

Comments are closed.