Italiaanse regering evacuëert 150.000 jonge meisjes

 Naast de immigratiegolf van naar schatting in de afgelopen week meer dan 6000 Tunesiërs, Libiërs en Afrikanen van landen zuidelijk van de Sahara via het Italiaanse eiland Lampedusa, wordt Italië getroffen door een nieuwe ramp. 150.000 jonge Italiaanse meisjes moeten de komende 48 uur geëvacueerd worden.

 N.a.v. de in werking gezette rechtszaken tegen de Italiaanse premier Silvio Berlusconi, heeft de rechtbank in Milaan gemeend de Italiaanse minster van Binnenlandse Zaken te moeten verzoeken een noodwet uit te vaardigen, waardoor alle meisjes in de leeftijd tussen de 16 en 22 jaar in een straal van 100 kilometer  rondom de Italiaanse premier moeten worden geëvacuëerd. Dit betekende, dat hedenochtend door de straten van Milaan de politie via luidsprekers een oproep deed aan deze meisjes  om zo snel mogelijk de ( ouderlijke)  woning te verlaten en zich te melden op de hoeken van de straten, alwaar de Milanese openbare vervoersdienst met gratis bussen, de dames naar veilige oorden brengt, die uiteraard ter wille van de anonimiteit en veiligheid van de meisjes geheim worden gehouden. De Bunga Bunga busjes, zoals ze inmiddels door de Milanezen genoemd worden, rijden af en aan, want 150.000 meisjes evacuëren is natuurlijk iets anders dan 600o bootvluchtelingen opnemen.

Ofschoon zoals wij van onze Italiaanse contacten vernemen, ook het Vaticaan heeft aangeboden om de “kinderen” op te nemen, besloot het Italiaanse ministerie van BiZa geen gebruik te maken van dit aanbod, daar zij vermoeden dat het Vaticaan niet goed begrepen heeft dat het om meisjes gaat en niet om jongens. Dit moet nog bevestigd worden.

Inmiddels loopt de Residenza della Cittá , foto links, behoorlijk vol en zullen er noodverblijven bijgebouwd moeten worden, waarvoor Italië middels een brandbrief aan de heer van Rompuy in Brussel een voorschot van 5 miljoen Euro heeft gevraagd, daar zij van mening zijn dat Berlusconi een mede EU minister president is, en derhalve geheel de EU aan de kosten moet bijdragen.


4 Reacties

 1. wim3 zei:

  Hoorde net dat Jack de Vries, de voormalige staatssecretaris van defensie die nu weer probeert in het openbaar te verschijnen, nog enige optrekjes ter beschikking heeft. De meisjes hoeven slechts door hem gefouilleerd te worden, verder verblijf is gratis.

 2. Henk zei:

  Toch kun je zeggen wat je wilt, voorlopig ??? gaat de premier wel naar de rechtbank , wat er ook van gaat komen, net als hier Chirac die ze na 12 jaar te pakken nemen. Hebben jullie al eens in NL een politicus naar de rechtbank zien gaan en dan bedoel ik uiteraard als gedaagde ???? En maar met de betweterige vinger naar andere landen wijzen. Het wordt tijd dat er in NL oorlog komt en daarna eens gewoon weer gewerkt wordt

  Henk / Paris

 3. check zei:

  Goh ik had het ook gehoord maar dan dat niet alleen 150.000 Italiaanse meiden eerst een bunga test moesten doen, alvorens naar het paradijs te worden vervoerd. Trouwens hoe die Italianen voor 1 april willen realiseren is mij een raadsel. Maar het is id diep treurig dat ze in Nedrigland afgeven op buitenlandse politici terwijl ze net zoalss de bezettingstijd collaboreren met alles wat hun eigen zakken spekt. Nedrigland staat niet voor niets bekend als verraders land waar de meeste Joden zijn afgevoerd en zo ook door verraad een hoop mensen in kampen of even in Scheveningse duinen zijn afgeknalt. Een aantal hier hebben het aan den lijven ondervonden toen zij werden uitgezonden om tegen de Indo’s te knokken. Toen wij terug kwamen werden we met de nek aangekeken en ach die tientallen gevallenen daar werd met geen woord over gerept. Toen al vervloekte ik de Nederlandse gangster politici de smerige verraders honden , de non valeurs en charlatans.

 4. wim3 zei:

  Dit was Wilders in zijn “goede” tijd:

  Wilders heeft buik vol van Beatrix
  Geert Wilders is ons koningshuis zat. Hij wil dat Beatrix zich voortaan beperkt tot haar ceremoniële taken en het politiek bedrijven aan de Tweede Kamer overlaat. Aanleiding is haar kerstboodschap. Inplaats van iedereen in BEGRIJPELIJK Nederlands gewoon een fijne kerstmis en een goed 2008 toe te wensen, werd het ontevreden gepeupel weer even in de hoek gezet. Zo waarschuwde Beatrix ervoor dat ‘grofheid in woord en daad’ de verdraagzaamheid aantasten. Daarnaast droeg zij haar onderdanen vanuit haar prachtige paleis op, zich toch vooral eens wat coulanter op te stellen jegens de multiculturele samenleving. “Een politieke toespraak tegen ons, waarin het multi-culti-ideaal wordt opgehemeld. Nog erger dan wat minister Vogelaar altijd roept,” aldus de PVV-voorman, die zich eerder al stoorde aan het feit dat de majesteit zich openlijk uitsprak voor een Europese grondwet (uitslag: 63 procent TEGEN) en de toespraak van prinses Máxima over de Nederlandse identiteit (die overigens helemaal niet bestaat). En daarmee heeft Geert een punt. Want sinds Benno is opgestapt, lijkt het erop dat huisvriend Geert Mak zich steeds intensiever met het beleid van onze Oranjes begint te bemoeien. Om dit een halt toe te roepen, is er volgens Wilders slechts een oplossing: lintjes knippen en verder je koninklijke muil houden. Iedereen blij. Bijkomend voordeel? Een toespraak met als boodschap “Fijne feestdagen” is zelfs voor de Wilders aanhang prima te verhapstukken. Het is in ieder geval een stuk toegankelijker dan zinsneden als “Daarmee erodeert de gemeenschapszin.” Een gemiddeld gezin heeft dan namelijk geen idee waar je het over hebt. Want majesteit, u bent ook hun koningin…
  Update: Vanaf zijn vakantieadres wil de MP graag even reageren. Jan Peter kom er maar in. “Ik sta volledig achter de woorden van de koningin. Wilders zegt het belang van Nederland te willen verdedigen, maar breekt ondertussen datgene af wat Nederland tot Nederland maakt: ons koningshuis, onze tolerantie en de solidariteit met anderen ook over grenzen heen.” Waarvan akte. En nu weer lekker luchtkasteeltjes bouwen…

Comments are closed.