Preview Bilderberg Conferentie 2011

Toegegeven,  het kostte wat moeite om een zolderkamer te reserveren in het Grand hotel Kempinski in het Zwitserse St. Moritz, u weet wel dat leuke knusse familie ski-oord waar het naar onze smaak beter toeven is dan b.v Lech, maar vooruit, wie zijn wij ? Dus vanaf 9 tot 12 juni a.s. , als u ons zoekt, kijk even naar YouTube en ziet u hoe wij ver voor het hotel al door de Zwitserse Gendarmes geweerd  worden, want de moderne Kuklux clan daagt of moeten wij om in wat royalistsche termen te blijven, zeggen “der Kongress tanzt “?

Hoe het allemaal is begonnen hoeven wij de insiders niet te vertellen, onze wapenhandelaar Bernie von Lippe, had een lumineus idee. In plaats van al die vervelende landen af te reizen en te trachten je waar aan de man te brengen, waarom niet een clan van vertrouwde medesjacheraars allemaal rond de tafel in het Bildererg hotel verzamelen, de deuren dicht en eens lekker onder elkaar bepalen wat wij met de wereld aanwillen, want je moet je volk tenslotte rustig houden. Hoe zag er het er ook weer uit ? Dat kunt u hiernaast zien, maar tegenwoordig wordt er een stevig beveiligingscordon om  Beatrix, Maxime, Bert enz. getrokken, want stel dat iemand eens te weten zou komen wat je allemaal van plan bent.

Hoe anders is dat enkele kilometers van St. Moritz vandaan in Davos, waar het Davos World Economic Forum elk jaar de tenten opslaat. Toegang voor de pers geen probleem, op de foto met de zoon van Gadaffi of een kiekje met Mabel Marmot, u zegt het maar en het wordt geregeld.

Niet bij de Bilderbergers. democratie is als vloeken in de kerk bij dit “geheime” genootschap, waar ze toch echt het beste met u voorhebben, alleen mag u dat zelf niet te weten komen. Sinds 1954 komen “leiders” van het wereldgebeuren bij elkaar om de regels voor het ( economische) leven te bepalen,  regels die u of u dat nu wilt of niet dient te volgen, waarbij als u denkt “eigenwijs”te zijn en het beter te weten, u voor straf een tijdje in de hoek moet gaan staan , lees ( mond)dood wordt gemaakt of ontoerekeningsvatbaar verklaard.

Een fris stel mannen en vrouwen bij elkaar , waarvan de identiteit en deelnemerslijst steng geheim gehouden wordt. Waarom, je zou toch zeggen, dat als je het goed meent met de wereld, je daar voor uit kunt komen. Het antwoord ( van de Bilderbergs ) luidt, dat zij  hun uitspraken niet onmiddelijk terug willen vinden in de wereldpers, ze kunnen  uit de contekst genomen zijn ! Slecht verhaal, want heel eenvoudig gesteld,  want als je duidelijk bent dan wordt je ook duidelijk geciteerd.

Wilt u nog eens wat verder neuzen in de Bilderberg historie, kijk even bij de buurman van www.klokkenluideronline.nl  en wilt u zien hoe u als niet genodigde geweerd wordt, bekijk dan even dit YouTube filmpje over de Bilderberg vergadering 2010 in Spanje.

http://www.youtube.com/watch?v=UunzfmwChnc

Wordt vervolgd.


4 Reacties

 1. Tom Couzy zei:

  Bernhard von Lippe,gebruikte het idee van Catalina Roth von Pannwitz.
  Na de dood van Walter von Pannwitz op 8 november 1920 maakte Catalina Roth van De Hartekamp in 1921 een maatschappelijk centrum voor de Europese aristocratie. Vergaderingen van belangrijke mensen vonden hier regelmatig plaats.Men zou dit kunnen beschouwen als de voorloper van de Bilderberg-conferenties, een in 1954 geïnstitutionaliseerde vorm van Bernhards informele netwerk . Als jonge jongen logeerde Bernillo met zijn moeder en broer Aschwin regelmatig op de Hartekamp, een landhuis tussen Heemstede en Bennebroek, meestal nadat zij een bezoek hadden gebracht aan de voormalige Duitse keizer in diens huis te Doorn

 2. anne hilverda zei:

  En daar werd hij ook helemaal smoor op de beeldschone Ursula,dochter van Catalina. Over deze verliefdheid is hij nooit helemaal heengekomen, weshalve hij dan ook gretig de gelegenheid aangreep om een uitstapje in oorlogstijd naar Argentinie te maken waar de von Pannwitzen zich tijdig hadden teruggetrokken met hun centjes en waar onze dappere duitse prins zo gezellig kon logeren bij de opa van Maxima. Wat is de wereld toch klein! Toeval bestaat gewoon niet.Je komt elkaar altijd weer tegen. In bepaalde kringen.

 3. Tom Couzy zei:

  Anne, heet dat in die kringen ook “een blauwtje lopen” of noem je dat minachting.
  Ursula van deze steenrijke familie en grootgrondbezitter moest niets weten van de charlatan Bernillo en trouwde uiteindelijk met een ECHTE edelman.

 4. anne hilverda zei:

  Ja ik weet het Tom, dat was goed van die Ursula. En natuurlijk moeilijk te verkroppen voor onze Bernilo.

Comments are closed.