Blijft Beatrix ?

Inmiddels alweer  oud nieuws, dus GEENNIEUWS, maar voor de minder oplettenden onder u toch nog even een herinnering. Nadat de familie von Amsberg na een zware 4 dagen, door Duitsland had getoerd, was het laatste bezoek aan Kerkrade. I.p.v. daar gewoon met veel sirene geloei en blauwlicht gezwaai in de auto te stappen richting Den Haag, nee hoor,  onze nationale schatten gingen terug naar het vliegveld van Geilenkirchen ( sorry wij hebben de naam niet bedacht ) een half uurtje rijden, en stapten daar in een wachtend vliegtuig om naar huis gevlogen te worden, want om van Kerkrade naar Den Haag te rijden, zeg met begeleiding 1 1/2 uur dat was te veel gevergd, de kinderen wachtten en noblesse oblige immers ?

Nu valt het met die Noblesse natuurlijk erg tegen, opa een SS-er,  vader of echtgenoot bij de Wehrmacht, schoonvader participant aan een misdadig regime, dus die noblesse zetten we maar even bij het grofvuil.

In voorbereiding op het heugelijke bezoek aan Limburg over enkele dagen werd de PR machine weer inegschakeld en deze keer was het de beurt aan het programma EENVANDAAG dat mocht vertellen dat 73% van de Nederlanders toch wel erg gecharmeerd is van onze familie en ze dus nog zeer lang mogen blijven. “Poll fucking” noemen wij dat in webtermen, namelijk gewoon vragen en polls manipuleren net zo lang tot je het het juiste gewenste antwoord krijgt en de directeur van de TROS , u weet wel die grootse familie van Nederland, een lintje mag komen halen.

Hoe anders zag het er uit vandaag bij het AD, die ook een poll hielden n.a.v. de plannen van de PVV om een wetswijziging in te dienen, waardoor de inspraak in het vaderlandse gebeuren door deze niet contribanten getemperd zou kunnen worden. Slechts 56% van de bevraagden die konden antwoorden op een eenvoudige vraag en dus geen gemanipluleerde vragenstelling, zijn nog voorstanders van een monarchie in zijn huidge vorm. Dat is nog  de meerderheid, maar er komt eindelijk schot in het verhaal.

Overigens wilde EENVANDAAG in een aanloop van  “wilt u dat Betarix blijft ” ook nog even weten of de aanwezigheid van leden van de familie bijdragen tot het binnenhalen van export orders voor het Nederlandse bedrijfsleven en ja hoor dat schijnt zo te zijn. Dus directies van bedrijven die dat in alle ernst menen kunnen gelijk mee naar het Haagase tribunaal voor volksverlakkerij.

Inmiddels is er in zoverre goed nieuws dat de Argentijnse regering de vervolging van deelnemers aan een misdadig regime ( Videla) in een hogere versnelling heeft gezet. Nu weten wij niet of papa Z. wel of niet al over een Nederlands paspoort beschikt, misschien zelfs een in Corps Diplomatique uitvoering, maar kunt u het zich voorstellen, eindelijk wordt Wim op de troon getakeld en moet Maxima met een pakje brood naar een Argentijnse kerker om haar vader te voorzien van fatsoenlijk voer, Even zien of de Grootste Famiie van Nederland daar dan een reportage van maakt of anders iets voor  het meisje van ” Boer zoekt Vrouw ” die dan Max volgt in het kader van “Dochter zoekt gevangene “. De tranen van ontroering zullen bij de paar overgebleven orangisten over de wangen biggelen.

Maar zo ver is het allemaal nog niet, dus, terwijl wij eigenlijk rustig van de restanten van ons nog niet door de belastingen in beslag genomen pensioen willen genieten, zullen wij het  nog even moeten volhouden en u berichten hoe de stand van zaken is.


7 Reacties

 1. R. Hartman zei:

  “Dat is nog niet de meerderheid” moet m.i. zijn: “Dat is nog net de meerderheid”.

  Voor de rest: iemand nog verbaasd? Maar goedschiks gaan we niet van deze parvenuen af komen; zoveel heeft Erwin Lensink wel bewezen.

  Zo’n beetje alle bestuurslagen, inclusief de rechterlijke macht, zitten bij deze eedbreekster in de zak. En wie het pistool vasthoudt bepaalt nu eenmaal…

  noot redactie : dank u oplettende lezer, is gewijzigd, onze excuses

 2. Peet zei:

  Het koningshuis moet verdwijnen, immers Nederland zal zoals gepland onderdeel worden van de Europese Staat. Aangezien die Europese Staat al een (niet gekozen) president heeft moet het koningshuis wel uit de regering.

  Immers een koning kan in de regering NIET onder een EU president vallen.
  Natuurlijk zal Beatris wel door willen gaan met haar wapenhandel dealtjes en zal haar toelage van mniljoenen ook niet wensen af te staan en wordt Bea uit de regering “gezet”

  Op naar de EUSSR

 3. harrie zei:

  precies hartman, wie het pistool vasthoudt….
  erwin is nog maar het begin en voor hare narigheid maar een piepeltje.
  hare miserabeligheid schroomt niet om grotere vissen aan te pakken en nu is lubbers aan de beurt. op zich geen slechte zaak want deze clochard onder de clochards had al veel eerder het veld moeten ruimen. nou heeft hij een boekestijntje aan de kont hangen.

 4. cathy zei:

  schitterend!!! De EUSSR.

  En ach, die Bea met haar miljarden,miljoenen,biljoenen gaat echt nog wel even door, trouwens als je nu baasje bent van Nuon, krijg je 750.enz.euri’s salaris waar de bonus al inzit, zo vermijdt je de hoge bonussen en nog een afkoop sommetje van Essent mee enz.enz.

  Je kunt niemand meer wijsmaken dat die man zijn geld waard is, c.q. verdient.

  Net zoals onze bankdirecties die miljoenen mee naar huis nemen , hoezo?

  Als ik koffiejuffrouw zou zijn in zo’n bedrijf zou ik als de eerste de beste gaan graaien als ik wist dat mijn directeur zoveel graaide van mijn belastingcenten.

  Nou ja, enz.enz. Ik wordt er misselijk van. Er klopt niets meer in Europe en zeker niet in Nederland het sompige moeras van de Oranje maffia.

  Overal op bezuinigen, maar oh, wee, zeker niet op de ontwikkelingshulp, voor die luie flikkers die al ruim 40 jaar op hun zwarte kont zitten, hand ophouden, breed like flies en nu ons land overspoelen en alleen maar in de criminaliteit belanden.

  Vier maar lekker Pasen, de ondergang van Europa is dichterbij dan u vermoed.

 5. anne hilverda zei:

  De ondergang van het Avondland (het westen dus) zoals de Sibylle van Libië het duizenden jaren geleden voorzag:

  Als echter op de hele wereld zich dit teken voordoet
  Dat kinderen reeds bij hun geboorte grijze slapen hebben (te vroeg wijs)
  Dan zal er noodwendig oorlog komen
  De tijden zullen veranderen,er zullen bloed en tranen heersen
  Ëllendige laffe kerels,
  Mannen van het laatste geslacht,nietsnutten
  Verschrikkelijke mensen!
  Dwaas en zonder verstand,in de tijd als het zomer is geworden
  Voor de sterf’lijke mens, als vrouwen niet meer baren
  De vernietiging is nabij als
  Leugenachtige bedriegers in de plaats van de profeten prediken op aarde

 6. antoinette zei:

  Ongekozen staatshoofd.
  Dus niet gekozen.
  Als dit in Egypte of Libie gebeurd staan we op onze achterste benen.
  En hier ?
  Hier is iedereen bang voor zijn baantje en ” haggie” .
  Slechte zaak en een duidelijk teken dat een staatshoofd steeds weer gekozen moet worden !!

  De PVV wil nu in ieder geval voorstellen de koningin uit de regering te doen, wel zo handig als straks iemand anders, die toevallig ook in die familie geboren is, de dienst uit gaat maken. En dan lintjes door laten knippen, per uur betaald, graag.

 7. de vroom zei:

  Elsevier had vandaag een poll
  Situatie koningshuis ongewijzigd voor 20 %
  Ceremoniel koningschap voor 37 %
  Wegwezen voor 43 %

Comments are closed.